sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Great Granit



Kotiin on palattu, muutama yö nukuttu, katsottu leffoja ja tavattu ystäviä. Mukavaa yhdessäoloa ja rentoa oleilua. Päivät sekaisin ja sitä rataa, mutta kuuluu asiaan lomalla. Pieni paniikki meinasi iskeä mansikoiden suhteen, en ehtinyt ennen reissua antamaan ajatustakaan ja nyt se homma oli edessä. Loppu hyvin ja mansikat saapuvat ensi viikolla. Peace. 


Tiedättehän. Tuon superIHANAN!!! liikkeen, joka Helsingin Bulevardilta löytyy ja josta joka blogissa kirjoitellaan. Siskoni varoitteli, että tulisin sekoamaan ja osui naulan kantaan. Kävin liikkeessä kaksi kertaa ja kyselin jo verkkokauppaa. Tällä hetkellä sitä ei ole, mutta suunnitelmissa kuitenkin. Great Granit.


Kauppa täynnä kivoja säilytysratkaisuja ja kaikkea muutakin kivaa. Ostin mm. sellaisen valkoisen tussin, jolla voi kirjoitella sileille pinnoille esim. lasiin, muoviin, kaakeliin, peiliin, ikkunaan, metalliin ja jälki lähtee pyyhkimällä. En ole vielä kokeillut, joten perästä kuuluu.


Säilytyspurkkien maalaaminen on käynyt mielessä sen sata kertaa, mutta tekemättä on jäänyt. Granitissa oli ruokailuvälineet laitettu maalattuihin purkkeihin ja päätin taas hamstrata muutaman sopivan säilykepurkin kaupasta. Tarvista olisi mm. värikynille.




Muutama minuutti ja meidän pikku murunen täyttää kymmenen vuotta! Miten tuo aika on voinutkaan mennä niin nopeasti??? N.Y.T se on just nyt. Paljon ONNEA!

Ja hyvää yötä lukijat ja lämpimästi tervetuloa uudet!

9 kommenttia:

  1. Olipas hauska postaus! Hyvä, että sulla on rauha maassa mansikoiden suhteen. :) Rutkasti onnea synttärisankarille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, synttärisankari kiittää! ♥

      Mansikkakuormaa odotellessa...

      Poista
  2. Ihana Granit, kävin just viikonloppuna siellä!:D Tussit ja pari muutakin juttua löysi tiensä meille!:D Nettikauppa toivottavasti aukeaa pian!!!

    Onnea täyskympille ja aurinkoa alkaneeseen viikkoon!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joko kokeilit tussia? Toivotaan nettikaupan pikaista avautumista, sillä meiltä putiikkiin on turhan pitkä matka.

      Täyskymppi kiittää! ♥

      Poista
    2. Kokeilin, mitään järkevää en tehnyt, mutta ihan loistava keksintö!:)

      Jep, sais jo aueta!:D

      Aurinkoa alkaneeseen viikkoon!♥

      Poista
  3. Ihana kauppa! Täytyy uskaltautua ensi kerralla Hesan visiitillä poikkeamaan... Muutenkin taas sulla ollut ihania kuvia viime postauksissa! Aurinkoista torstaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati! ♥ Tuo kauppa on iiihana ja suosittelen todellakin käymään. Poiketa ei voi viidessä minuutissa, kantsii varata aikaa... ;)

      Poista