keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Itku pitkästä ilostaIhana kesäloma. Ihana kesälomareissu. Ollaan hurviteltu lähes kaksi viikkoa, ensin Tampereella ja sitten Helsingissä. Nyt ollaan sitten kotimatkalla ja hieman on haikeat tunnelmat, mutta niin se on aina Helsinki -loman jälkeen. Molemmat siskoni asuvat siellä ja ikävä jää aina. Tottahan toki kiva on palata kotiinkin. Tosin ei ilmojen puolesta, siellä kun tuntuu olevan mittari kohta pakkasen puolella. No ainakin melkein. Ja vettä tulee kuin Esterin persukkeesta. Meidän reissun aikana ei nimittäin satanut kuin tuloiltana Tampereella. Aurinko paistoi kaiket päivät. Uskomatonta! Voimauttavaa aloittaa syksy ja uusi työ näillä eväillä. (Skumpalla, eheheh...) 


Kaikki kuvat ihanaisesta Suomenlinnasta, jonne teimme päiväretken helteisenä lauantaina. Päivä oli saanut muutkin seurueet liikkeelle, mutta lopulta tunnin jonotus palkittiin ja pääsimme lautalle. Talviturkkikin tuli heitettyä. Hyvä minä, jei! Tosin taisi jäädä ainoaksi uintikerraksi tälle kesälle, jos ei lasketa Kumpulan maauimalaa, jossa pulikoimme ja saunoimme eilen. 

Kaksi viikkoa lomaa jäljellä. Siihen mahtuu vielä monta kivaa juttua mm. kuvassa näkyvän neitosen synttärit. Synttäritarvikkeita on matkakassit pullollaan. Sellaista, mitä meiltäpäin ei saa. Miss Etoilea, Tigeria jne. Niistä juttua sitten myöhemmin. 

Nyt juna lähestyy jo tuttuja maisemia. Kohta päästään omaan kotiin nukkumaan ja nähdään ikiomat rakkaat. Ikävähän jo. ♥


12 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat reissultanne.
  Mukavia lomaviikkoja ja synttärivalmisteluja sinulle!
  Täytyypä vilkaista sääennusteita. En tiennytkään että Helsingissä sataa. Espoossa ei ole vettä näkynyt, vielä.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ja hei ei Helsingissä sadakaan, vaan meilläpäin. Helsingissä ei tullut vettä kokoaikana, lähes kaksi viikkoa, mikä siellä oltiin.

   Kivoja kesäpäiviä Espooseen! Me varaudutaan kaivelemaan turkishaalareita varastosta. :D

   Poista
 2. Vai että syksy ;). Ja täällä vasta kesälomaa odotellaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän -syksy sanaa ei saisi vielä edes mainita. Sorry. Mulle se elokuu on vaan jo syksyä, kun työt alkaa, mutta toisillehan se on kesälomaa... Ja kesähän jatkuu pitkälle syksyyn. ;)

   Poista
 3. Ihania lomakuvia :)
  Muavaa loppu lomaa sulle!

  VastaaPoista
 4. Syksy ja uusi työ? Tiedänköhän mistä työstä nyt puhutaan? Olen autuaan pihalla blogimaailmasta ollu jo pitkään ja tässä yön pimeinä hetkinä rupesin selaileen taas :). Onko tää uus työ se juttu mihin liittyen laitoit minulle keväällä s-postia? :)...ei sillä että utelias olisin ;)

  VastaaPoista
 5. Hei Saila, uusi työ ei koske sitä, mutta lapset kyllä liittyvät tähän uuteen työhöni olennaisesti. Minusta tulee nimittäin iippaope! ♥

  Mukavaa kesänjatkoa ja kiva, kun kävit! :)

  VastaaPoista