sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Se on syksy nyt
Postausvauhti ei päätä huimaa, mutta arki kyllä rulettaa sellaisella vauhdilla, että välillä meinaa huimata. Varsinaista akrobatiaa, sirkusta ja ties mitä. Taitaa olla ne kuuluisat ruuhkavuodet käsillä.

Aloitin iippaopen hommat elokuussa. Jos muistanette, työsopparinhan kirjoitin jo helmikuussa. Edelleen hehkutan, miten onnekas olenkaan tuosta työstä, tässä jatkuvien yt-neuvottelujen ja irtisanomisten maassa. Mieheni on käynyt läpi jo monet yyteet, välttynyt irtisanomisilta ja seurannut vierestä kuinka työkavereita potkitaan pellolle. Peestä sanoisinko.

Kunnes... Se päivä koitti meidänkin perheelle. Tämän paikkakunnan toimipiste suljetaan ja kaikki pellolle. Kiitos ja heippa. Tosin emme olleet päätöksestä kovinkaan yllättyneitä, mutta kyllähän se kirpaisi ja ketutti. Kieltämättä. Nyt on vielä muutama viikko töitä ja uusia tuulia edessä, mutta niistä sitten myöhemmin. Mikään kun ei ole varmaa, paitsi epävarmuus. Olinko se minä se ikuinen optimisti, ei uskois, eheheh.
Nämä kuvat olen ottanut meidän perinteeksi muodostuneesta mökkiviikonlopusta elokuussa. Nimittäin Täydellisten Naisten viikonlopusta. Kauneuden hoitoa, rentoutumista, rantasaunaa, kuutamossa kahlailua, hyvää ruokaa, juomaa ja ennenkaikkea seuraa.

Nyt odotellaan jo seuraavaa tapaamista, joka onkin jo parin viikon päästä. Lähdemme Jyväskylään mökkeilemään ja Johanna Kurkelaa kuuntelemaan. Odotan.
Tuli sitten glögikausikin korkattua mökkimaisemissa. Kerrankin ajoissa. Tai itseasiassa aika pahasti myöhässä. Tämän glögijemmarin kätköistä löytynyt oli nimittäin 2011 vuosikertaa, mutta erittäin hyvää btw.

Tämän vuoden pullo 2013 paistatteli jossain nettisivustolla. Pullo oli kaunis punainen. Makua ei ole kerrottu etukäteen eikä etiketissä sitä kuulemma mainita, vaan tieto julkistetaan vasta Lucian päivänä joulukuussa. Kerrottakoon vielä kaikille Blossafaneille, että Alkossa valikoima on jo 7. lokakuuta. Sehän on jo aivan pian.
Kävimme tänään syömässä ja juhlistimme samalla tärkeää päivää. Olemme jakaneet elämämme 23 vuoden ajan. Se aika tuntuu uskomattoman pitkältä, mutta miten nopeasti se onkaan mennyt. Askeleita on sovitettu yhteen ja tasoitettu tietä vuorotellen. Juuret ovat jo syvällä maassa.

"Me olemme kaikki rakkauteen syntyneitä. Se on olemassaolon perusta ja sen ainoa päämäärä. Ilman rakkautta mikään ei lopulta ole mitään."


9 kommenttia:

 1. Tsemppiä työasioihin!!!

  Todella kauniit kuvat.
  Hyvää syksyä sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Blogissani on haaste:) Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin!

   Minäpäs käyn kurkkaamassa haasteen... :)

   Poista
 3. Voi kuinka kauniita kuvia!!!! Kaikkea hyvää sinun syksyyn!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Yyteet ovat tuttuja minullekin. Vuosia meni väistellessä kunnes "osui" ja tuli irtisanominen yli 30 työsuhdevuoden päätteeksi. Onneksi työtä tekevälle löytyy, kun ei nirsoile ja löysin pian uuden työn. Nykyisessäkin yrityksessä käytiin yyteet viime syksynä - eikä osunut. Raskasta ja stressaavaa aikaa kaikille. Mutta teillä on toisenne ja sen voimalla ja avulla jaksaa ja selviää vaikeidenkin aikojen yli.<3 Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis yli 30 vuoden, hurjaa! Mieheni oli edellisessä työssään 16 vuotta, kunnes UPM päätti lakkauttaa Kajaanin tehtaan. Siitä suoraan nykyiseen työhön, jossa neljä vuotta ja nyt sekin ovi sulkeutuu... Raskasta ja stressaavaa todella, mutta asioilla on tapana järjestyä, uskon vahvasti siihen!

   Hyvää syksyä sinullekin! ♥

   Poista