tiistai 2. heinäkuuta 2013

Nostan tanssien jalkaa...


Venla lähti perjantaina ystävänsä mummolaan Pohjanmaalle. Ohjelmassa PowerParkkia sun muuta mukavaa. Voi iloa! Meillä oli siis lapsivapaa viikonloppu, pidennetty viikonloppu itseasiassa ja teki kuulkaas terää. Pakko myöntää. Miten paljon saa aikaan, kun lapsi reissussa, eikä tarvitse järjestää kaikenmaailman ohjelmaa ja sirkushuveja. Kyllä kahden kanssa oli sen suhteen helpompaa. Tosin nyt alkaa olla jo aika kova ikävä. ♥ Kohta reissulaisen pitäisikin ilmestyä kotinurkille.

Perjantai-iltana, miehen kotiuduttua työmatkalta, pyöräilimme pizzat ja bisset korissa jokirantaan syömään. Istuskelimme isoilla kivillä ja vaihdoimme viikon kuulumiset. Kotipihalla otimme vielä mölkkymatsin ja suunnittelimme pihahommia. Toteutus onkin toinen puoli, mutta hyvin suunniteltuhan on puoleksi tehty. Let's see!Lauantai-iltana olimme ystäväperheen uuden, upean terassin avajaisissa. Siitä suuntasimme porukalla kaupunkiin jatkoille ja huhhuijaa, ilta venähti aamun pikkutunneille. Seuraavan päivän saldona pään jomotus ja armoton väsymys, mutta miten hauskaa meillä olikaan! Jalat kipeät tanssimisesta ja sellaista nauruterapiaa, että vatsassa tuntuu vieläkin. Kesäillat ja ystävät ♥

Alkuviikko onkin mennyt siivoillessa, pestessä pyykkiä ja järkkäilessä paikkoja. Facen kirpparia olen pitänyt urakalla ja tavara on vaihtanut omistajaa kiitettävästi. Nyt täytyisi alkaa miettimään, mitä sitä pakataan seuraavalle reissulle, joka koittaakin yllättävän pian... Sitä ennen vietetään vielä grilli-iltaa ystävillä ja nähdään vanhoja tuttuja vuosien takaa. Yksi epävirallinen työpalaverikin tiedossa. Ja ennenkaikkea keskimmäisen ♥ juhlapäivä torstaina! 4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta :).

  Ja muistaakseni tänään on torstai, joten iloista juhlapäivää keskimmäiselle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Mansikkakakkua söimme oikein urakalla, vaikka varsinaiset juhlat ovatkin myöhemmin...

   Poista
 2. Ihana kesä!:)

  Aurinkoa alkaneeseen viikkoon!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Helsingissä ollaan, aurinko paistaa ja muutenkin mukavaa... :)

   Poista