tiistai 29. tammikuuta 2013

Kotipäivä 2


Sairastupa jatkuu. Kuumetta ja yskää. Veto pois edelleen, joten tylsä tyyppi taitaa yrittää iskeä minuunkin. D-vitamiinia lapon urakalla. Lapselle ja itselle. Kävin koiran kanssa lenkillä. Tuntui keväiseltä. Helmikuu nurkan takana. Piristää kummasti, ajatus keväästä. Eikö?

Ylhäällä kuvassa itsetehty penkki ja parina Home -sarjan tyyny. Penkin olen käsitellyt mustalla Osmo Color peittävällä puuvahalla. Olen tykästynyt näihin vahoihin, jotka ovat peittäviä, kevyesti kiiltäviä, vettä ja likaa hylkiviä jne. Toinen värisuosikki on peittävä valkoinen, jota olen tölvännyt jo monta purkkia milloin mihinkin kohteeseen.


Kuvat ovat stailauskohteesta. Valaisin Valomaailmasta. Muu rekvisiitta omia.

Auringon paistaessa ikkunat vaativat välitöntä stailausta. Meillä kotona. Kaihtimet kiinni siis. :D Kirppiskojun varasin eilen. Kahdeksi viikoksi. Kevätputslinki julistetaan alkaneeksi, kunhan ensin saan virtaa jostain...


Harjoittelin uutta kuvankäsittelyohjelmaa, joten sillä näitä kuvia nyt joka kulmasta. Taidan jatkossa kuitenkin käyttää jo tutuksi tullutta PhotoScapea. Vaatii aina aikaa tuo uuden opettelu. Mallinuken, sovitusnuken vai mikä se nyt onkaan, joka näkyy kuvassa, ostin koulun kirpparilta vuosi sitten. Itseasiassa ostin niitä kaksin kappalein. Toinen voi hoitaa mallinvirkaa stailauskohteissa.


Verhot stailauskohteisiin hankin aina itse. Kun niitä ei enää tarvita, laitan verhot jemmaan, ripustelen kotiin tai myyn eteenpäin. Tällä kertaa olohuoneen mustat pellavaverhot menevät esikoiselle. Sitä silmälläpitäen hankin ne. Kuvassa näkyvistä verhoista en ole vielä päättänyt minne ne sijoittuvat.

Nykyään on niin ihania kankaita, että voisin vaihtaa verhoja kokoajan. Hamstaankin kankaita yli tarpeen ja esim. IKEAssa käydessä kangasosastoa ei voi vaan ohittaa. Onneksi välimatkaa kyseiseen kauppaan on noin sataseitkyt kilsaa.Kehykset IKEAsta, kortti DecoraFrameShopista, josta saa ihania sisustuskortteja ja kartonkikehyksiä. Johanna kertoi, että uusia juttuja on kevään aikana tulossa... Niitä odotellessa!

Lapsi nukahti, taidan keittää kahvit ja tehdä blogikierroksen. Sii juu...


9 kommenttia:

 1. Iiihana somelainen stailaus :). Siis oikeesti hiano!

  VastaaPoista
 2. Hahah! Ja taas sä oot täällä... ;)

  Kiitos! ♥

  VastaaPoista
 3. Ihnin tuo tyyny..Onks se siis Prisman Home-sarjaa?

  Kiitos vielä tunnustuksesta..jaettu on :)

  VastaaPoista
 4. I'm so sorry, mutta olen TAAS täällä ja tällä kertaa haastemiehen ominaisuudessa ;).
  Jos menee hermot tai tulee ahdistus, niin mun kyssäreissä on helpotettu joko-tai- vastausmalli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kun olet täällä! Haastemies, apuva, mutta KIITOS! Palaan siihen...

   Poista
 5. Ihana blogi sinulla, liityin lukijaksi <3

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Tuosta mustasata penkistä kysyisin, koska minulla on suunnitelmissa vahata eräs huonekalu mustalla peittävällä osmolla. Millainen penkki oli ennen käsittelyä? Montako kerrosta laitoit? Millainen pinnasta tulee vrt. musta huonekalumaali? Kiitos, jos vastailet:)

  VastaaPoista