maanantai 28. tammikuuta 2013

Kilpailukuva



Vauhdikas viikonloppu takana. Perjantaina lähdimme ajelemaan kohti Vuokattia Venlan koulupäivän jälkeen. Kävimme tutustumassa KLIK, KLIK Angry Birds puistoon. Neljä tuntia vierähti suht sujuvasti ja sitten menimme vielä Vuokattihalliin uimaan. Ajelimme kotiin ja haettiin Hesestä iltapalat mukaan, että joku balanssi säilyy kaiken riehumisen, vesiliukumäkien ja kuntoilun jälkeen. Ja nyt ollaankin sitten sairaana. Mikähän vitsi siinä onkin, että Venla sairastuu aina uimahalli reissun jälkeen. Kyllähän nuo lastenpuistot ovat myös täynnä kaiken maailman pöpöjä ja kun on oikea pöpöaika käsillä, niin tuskin voi välttyä. Ei auta muu kuin päästä eroon tuosta tylsästä tyypistä. Suht nopeasti.

Lauantaina oli kirpparia, teatteria, kaveria yökylässä jne. Sunnuntaina Jami oli pelireissulla Kuusamossa, Jesse frispeegolfia ja isäntä seurasi urheilua mukavasti kotisohvalta... Eipä ole omenat kauas puusta pudonneet. Urheiluhullua porukkaa! Entäs me tytöt. Venla kävi ystiksen kanssa leffassa ja minä ystiksen luona kahvilla sekä katsomassa miten kummipoika kasvaa ja opettelee kävelemään. Kerrassaan suloinen tapaus.

Leffasta tultua Venla meni nukkumaan. Arvasin heti jutun juonen. Kipeäksi tulossa. Illalla olikin jo lämpöä mittarissa. Nyt on sitten kotipäivä pikku potilaan kanssa. Keskiviikkona olisi taas reissuun lähtö. Saa nähdä, pääsenkö. Tällä kertaa kohteena Kuopio. Hieman on nimittäin vetoi pois itselläkin, mutta laitan sen maanantain piikkiin.

Osallistuin Kideblogien valokuvakilpailuun. Venla valitsi kuvan. Käy äänestämässä suosikkiasi. Kuukauden tykätyin kuva voittaa. Muutama päivä vielä aikaa... http://kideblogi.fi/momspiration/

Tsemppiä alkaneeseen viikkoon!


4 kommenttia:

  1. Toi on kyllä tosi kurjaa, että aina (tai ainakin usein) kun on ensin jotain kivaa, niin sitten heti päälle jotain tylsää :(. Toivottavasti Venla paranee pian.

    Ja Vuokattiin ollaan mekin tästä kohtapuoliin lähdössä :). Kuukauden päästä siis, mutta kuitenkin.. On meidän perheen suosikki kesät talvet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivotaan pikaista paranemista.

      Vuokatti on tosi POP. :)

      Poista
  2. Sairastelua on ollut täälläkin, toivottavasti päästään pian eroon!
    Äänen oonkin käynyt jo antamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos äänestäsi. ♥

      Ja pikaista paranemista sinnekin!

      Poista