sunnuntai 3. helmikuuta 2013

The Truth
Hyvää Kynttilänpäivää!  Mulla on mennyt ihan ohi tälläiset päivät ennen, mutta näin kalenteri kertoo. Onneksi tältä hamstraajalta eivät kynttilät(kään) lopu. Tuikkukippona toimii itsetehty betoninen.

Haastemies Kaaoksen kesyttäjä, Annukka haastoi minut, KIITOS! ♥

Totuuksia minusta...

1. Rakastan lapsiani yli kaiken ja puolustan heitä leijona emon tavoin. Kukapa ei.
2. Olen tunneihminen. Erityisen herkkä. Ja suvaitsevainen.
3. Haluaisin tehdä töitä lehtitalossa, sisustuslehden parissa. Pikkutyttönä leikkelin kuvia ja liimasin               paperille. Nidoin paperinivaskan yhteen ja julkaisin omaa lehteä. Vaihtelimme niitä serkusten kesken.
4. Olen horoskoopiltani skorpioni. 
5. Minulla on joskus vahvat mielipiteet ja periaatteet. Seison niiden takana. 
6. En voi sietää epärehellisyyttä, epäoikeudenmukaisuutta ja epäaitoja ihmisiä. Tai sitä, kun ihmisiä käytetään hyväksi häikäilemättömästi. 
7. Olen toiminut luottamustehtävissä mm. käräjäoikeudessa lautamiehenä. 
8. Haluaisin opiskella vielä AV-viestintää. 
9. En ole nähnyt isääni yli kolmeenkymmeneen vuoteen. Haluaisin kyllä. Nuorempana ajattelin, ettei sillä ole ollut merkitystä elämääni. Nyt olen toista mieltä. 
10. Tykkään työskennellä itsenäisesti, mutta välillä kaipaan ihmisiä ympärilleni. Tarvitsen omaa tilaa ja aikaa. 
11. Tykkään IKEA:sta, Arnoldsin munkeista, punaviinistä, tortilloista...

Annukan kysymykset...

1. Musta vai valkoinen? Valkoinen. Raikkaampi väri. Mustaan olen totutellut pikkuhiljaa. Ennen en tykännyt lainkaan, kyllästyin suorastaan, koska äidilläni oli/on aina kaikki vaatteet mustia. Nyt sitä löytyy yllättävän paljon minultakin sekä sisustuksesta että vaatteista. 
2. Kevät vai syksy? Kevät. Silläkin uhalla, että mun keholla menee totutellessa lisääntyvän valon määrään ja siksi oloni on aina jotenkin väsyneempi keväisin. Tää on muutes ihan tutkittua, että joillakin ihmisillä näin. Vaikka on ihana, kun aurinko paistaa ja lumet sulaa. Syksyn lapsena tykkään myös syksystä. Kynttilät, takkatuli ja syksyn pimenevät illat. Parhautta! 
3. Ruusu vai valkovuokko? Ruusu. Niistä saa tehtyä kauniita asetelmia ja kestävät pientä pakkastakin.
4. Etelä vai pohjoinen? Ehdottomasti etelä. En tykkää talvesta enkä haluaisi asua yhtään enempää pohjoisessa kuin nyt. 
5. Lintu vai kala? Kala. En tiedä mitä tällä kysymyksellä ajettiin takaa, mutta tykkään syödä kalaa enempi kuin lintua. :D Jos sitten pitäisi valita kumpi noista eläimistä olisin, niin ehdottomasti lintu. 
6. Valkoinen lumi vai valkoinen hiekka? Hiekka. Kuten edellä jo sanoin, en tykkää talvesta.
7. Yö vai päivä? Olen varsinainen yöpöllö. 
8. Kuuma vai kylmä? Kuuma. Poikkeuksen kylmä Mansikka Margarita tai Mojito. 
9. Blogi vai facebook? Facebook. Päivittäinen käyttäjä, addikti. 
10. Kulta vai hopea. Hopea. Kultakorut lojuvat laatikossa. Tosin tämäkin voi muuttua.
11. Annukka! Pitikö näitä kysymyksiä olla 11? Ei ollut kuin 10. :D

Tämä on tullut vastaan monessa blogissa, etten jatka eteenpäin. Pahoittelut siitä. Joku voi napata tästä kysymyksiä, jos haluaa osallistua. 


Kuvassa näkyy uusin kirjaostokseni. Se löytyi keskiviikkoiselta Kuopion reissulta. Ja voitteko kuvitella, viereiseen kultaliikkeeseen tehtiin ryöstö, juuri kun olimme kirjakaupassa. Karmivaa lasinhelinää, kaikki jähmettyi ja ihmetteli mitä tapahtuu... Syy selvisi pian. Onneksi en ole enää kultakaupassa töissä, joskus nimittäin olin. Pelottavaa tuo tuollainen.

Eilen vietimme ystävien kanssa Täydellisten Naisten viini-iltapäivää, joka tosin venyi illan puolelle. Seitsemän tuntia voimaannuttavaa yhdessäoloa. Sekä hyvää ruokaa ja David (uusi viinituttavuus, suosittelen!). Kylläpäs teki terää.

Tällähetkellä on pää täynnä räkää ja pitäisi ehkä levätä. Yritinkin, mutten osaa olla paikoillani. Perskules, miten vaikeeta se onkaan tälläiselle levottomalle sielulle. Joten imuroin olohuoneen ja sitten päädyin tänne. Nyt päädyn selättämään pyykkivuorta ja katselemaan vaatteita valmiiksi ensi viikkoa varten. Venla pääsee kouluun viikon poissaolon jälkeen. Kuumetta ei enää perjantaina, mutta viime yönä yski niin, että kävi jo spiira mielessä. Onneksi Ephedrin tepsi. 

Syökää Deetä ja Ceetä ja voikaa hyvin! ♥10 kommenttia:

 1. Kiitos ihana yöpöllö, kun jaksoit vastailla :).

  Noista sun totuuksista voisin suoraan kopsata itselleni kohdat 1,2,5,6 ja 10. Ja luottamustehtävät, mutta ei sentään lautamiehenä.

  Musta-valkokyssäreissä meillä menikin kaikki melkein päinvastoin :).

  Mielenkiintoisia vastauksia, joita on kiva lukea. Yhtä kysymystä näköjään tosiaan jäi vaille, mutta ei se oo niin justiinsa..

  Koitahan nyt vaan pysyä paikallaan siellä ja kerätä virtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauti vei totaalisesti sohvan pohjalle, olin tosi kipeä alkuviikon. Mutta kohta painelen Terran Naisten iltaan, joten kyllä tässä selviä paranemisen merkkejä alkaa olla... :)

   Poista
 2. Ihanat kynttilänpäivän tunnelmat, en itsekään musitanut, ennenkuin muutamasta blogista luin, mutta tulipa sitten vahingossa polteltua kynttilöitä :) Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ainulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kohta on tämäkin viikko hurahtanut ja on viikonloppu, taas! Kivaa!

   Poista
 3. Erittäin skorpionimaisia piirteitä havaitsin lukiessa 11 asiaa sinusta. Terveisin, toinen skorpioni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Vain toinen skorppari tuntee toisen skorpparin tavat, hih. ;)

   Poista
 4. Uutena lukijana blogissa :-) Laitoin jo kerran viestiä mutta itselle ei ainakaan näy.

  Mukavaa tiistai iltaa :-)

  VastaaPoista