maanantai 14. tammikuuta 2013

Kevättä ilmassa



Kylläpäs löytyi taas koukuttava sivusto lenkkeilyn sijaan. Polyvore. Siellä voi luoda tälläisiä kollaaseja. Ja kuten arvata saattaa, yks meillä asuva go Supermodel tyyppi kiinnostui erityisesti tästä sivustosta.

Kokosin tähän muutamia mun näköisiä juttuja. Itseasiassa uusi tuoksu täytyisi hankkia ja muutama keväisempi kynsilakka. Tuoksuista YSL:n Paris on mun kestosuosikki vuosien takaa. Samoin Burberryn Weekend.

Kevääksi on tulossa ihania pastellisävyjä, vaatteisiin ja sisustukseen. Ne on niin mun juttu. Pastellivärit. Kuvassa Pantonen kevään värit 2013. Löysitkö lempparin? Mun lemppari on ehdottimasti Linen.




Olen jo pitkään katsellut jotain pientä laukkua itselleni. Ei ole sopivaa kohdalle kolahtanut. Kunnes. Lauantaina kaupungilla ollessa, The Laukku tuli vastaan. Siinä se oli. Ykskaks. Täydellinen. Mukaan oli otettava. Ihanan pehmeää nahkaa ja pääasia oli just tuo materiaali ja koko tietysti. Sekä väri. Tykkään! Ja Supermodel pikkutyyppikin sovitteli sitä jo peilin edessä. ;)

Tälläinen postaus tähän väliin. Nyt Venla tanssitunnille, jos saadaan kyyti jostain. Autosta oli puhjennut rengas, argh! Mitään erityistä ei kuulu, paitsi yrittäjyysvalmennus loppuu kohta ja mulla alkaa iskeä paniikki. Muutamia suunnittelukohteita on kevääksi, mutta jotain muutakin on keksittävä. Olen päättänyt hakea töitä myös muualta. Muualta kuin täältä kotikaupungista. Asioilla on tapana järjestyä, vielä mulla on uskoa ja toivoa sen suhteen.

Hei ja kuulin linnunlaulua tänään... Se on varma kevään merkki se. Innosti jopa lenkille.

Palataan! :)

13 kommenttia:

  1. Ihanan ruskeaa nahkaa. Tuli mielleyhtymä kesäsandaaleihin ja kauhee kesäikävä..

    Poppy red olis ehdottomasti mun kesäväri noista ylläolevista. En tiedä, miksen tykkää pastelleista. Voi olla, että tuli trauma siitä, kun joskus teininä tein vaaleanpunaista ja
    -vihreää kermavaahtoa yhteen täytekakkuun ja sitä jäi hirveesti ylimäärästä, jonka tietysti söin sillä seurauksella, että tuil ihan järkyttävän paha olo. Muistan sen aina, kun näen ne värit, vaikka siitä on jo yli 30 vuotta aikaa... (Tänä keväänä voi tehdä tiukkaa, kun pastelleja näyttää olevan paljon tarjolla ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä siis niin repesin! :D

      Muistan, kun kaverin isosisko lappoi meille kermavaahtoa naamaan, yäk! Liika on liikaa...

      Poista
  2. Onpas kivan näköinen laukku, loisto-ostos! Tykkään hurjasti juuri tuollaisista laukuista mutta mulla on se vika että jos ostan itselleni sen täytyisi olla ehdottomasti musta, ja sellaista on jotenkin niin kovin hankala löytää.

    Komppaan kyllä sua tuossa väriasiassa, musta ja valkoinenkin olisi ollut lemppareita ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on musta nyt ihan out. Laukuissa ja kengissä. Tosin kaapista niitä kyllä löytyy. Sisustuksessa musta taas ihan POP väri. :)

      Poista
  3. Mä en osaa käyttää värejä, en siis osannut valita mitään noista...varmaan toi Linen olisi kaikkein hailuin vaihtoehto :-)

    Ja mäkin kuulin lintujen laulavan aamulla, kun oli vielä pimeää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan värejä! Ja se mistä milloinkin tykkään, on kausiluontoista. Esim. keltainen, ennnen en tykännyt yhtikäs! Nyt meiltä löytyy ihania keltaisia elefanttityynyjä ja kahvikuppeja, jotka erityisesti keväällä on käytössä. :)

      Poista
  4. Hyvännäköisiä juttuja olit kerännyt ja tosi ihana kassi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kassi on IHANA! Ja löysin kengätkin, awww... Ne jäivät vielä kauppaan. ;)

      Poista
  5. Kauniin värinen laukku:)

    VastaaPoista
  6. kivalta näyttää! laukku etenki :-)

    VastaaPoista
  7. Täällä kurkkimassa kuka blogini on löytänyt. Sinulla on kiva tyyli. Tykkään blogistasi. Polyvore on kiva paikka, voi tehdä kollaaseja vaikka kuinka kalliista jutuista ja rahat säästyy...

    VastaaPoista