maanantai 2. tammikuuta 2012

Uusi vuosi

New beginning, new hopes, new dreams ♥ Hyvää alkanutta vuotta teille kaikille ihanille! Niin se vaan vuosi vaihtui, simsalabim... 


http://weheartit.com


Uuden vuoden iltana teimme esikoisen ja kuopuksen kanssa perinteiset tortillat, ennenkuin esikoinen hävisi omille teilleen. Keskimmäinen lähti kaverinsa kanssa laskettelemaan. Ja me loput kävimme katsomassa kaupungin ilotulitusta (alkaa nykyään jo kahdeksalta) ja loppuilta menikin naapurissa seurustellessa. Tänä vuonna minä, siis minä, vastasin rakettihankinnoista. Ja niinpä kultaiset palmut lentelivät taivaan tuuliin. Huikeeta. Ihan liekeissä. Näin sitä löytää itsestään uusia puolia vuosi vuodelta. Miehet tosin hoitivat sen sytytyshomman, en edes tiedä miten ne paketit avataan, joten parempi, etten sitä pomminpurkajan puolta löytänyt vielä itsestäni. Kotiin tultua kippistelimme vielä Blub Blubbia ja valoimme tinat. Kiva ilta kaikinpuolin! 


Nukkumaan mentäessä luin vielä blogeja ja kello oli lähes neljä, kun suljin läppärini. Ja (en voi uskoa itsekään) nukuin puoli kahteen. En ollut uskoa silmiäni, kun katsoin kelloa aamulla tai siis päivällä. Siinäpä se tämä vuoden ensimmäinen päivä on sitten mennytkin, suht rennosti sanoisin. Ja nyt täällä taas kukutaan, kello jo ties mitä. Lomalla rytmit aina ihan päälleen, mutta so what? 


Uuden vuoden ilotulitus kaupungilla.


"Edessä on sata ovea, tuhat tietä. Valitse sydämelläsi, punnitse tunteella, käytä hiven järkeä. Ovet on tehty avattaviksi, tiet tallattaviksi, elämä elettäväksi. Jos erehdyt uskalla itkeä, uskalla nauraa, uskalla muuttaa suuntaa. Odota parasta, äläkä pelkää pahinta, niin saat mitä ansaitset."Tähdenlentoa, elämää rentoa, ei huolen häivää, iloisin mielin kohti uusia seikkailuja. ♥ PEACE, LOVE & JOY ♥


Mun bestis laittaa teille terveisiä! ♥
6 kommenttia:

 1. Ihanaa alkanutta vuotta sinne!
  ... kyllä, lomalla kuuluukin rytmi olla totaalisesti sekaisin ;D

  VastaaPoista
 2. Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  Täällä minulla samat rytmit päällä...Vielä tämä viikko aikaa pikku hiljaa hilata rytmiä aikaisemmaksi. Ens viikolla taas aikaisemmat aamut edessä. Mutta sitä ennen aion nauttia pitkistä hiljaisista illoista, kun muu väki nukkua hyristelee. ;)

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää alkanutta vuotta! terveisin Riitta Sinikka. Lomalla on IHANAA lomailla!

  VastaaPoista
 4. Täälläkin on rytmit ihan selällään nyt kun tyttöjen kans viel lomaillaan...onneksi on vielä melkein viikko aikaa laittaa tämä yöelävien pöllölauma ruotuun ennenkuin arki taas alkaa. ;)

  Oikein Ihanaa alkanutta Uutta Vuotta koko teidän perheelle Ira! Terkkuja! ♥

  VastaaPoista
 5. Marru: Kiitos! Näin on. Se on vaan kylmä suihku niskaan, kun arki alkaa... :D

  Kamomilla: Kiitos! Hyvä, että on muillakin lomarytmit päällä. Etten ainoa. :)

  Riitta Sinikka: Kiitos, näin on. Nyt nautitaan kiireettömistä aamuista vielä. :)

  Mari: Kiitos samoin teidän perheelle! ♥ Kyllä se voip itku päästä tai olla aika lähellä, kun arki koittaa. Itseasiassa Venlalla alkaa koulu huomenna. Minä menen maanantaina. Joten niitä aamuja odotellessa. Loppuu se yökukkuminen. ;)

  VastaaPoista
 6. Hyvää alkanutta vuotta sinne myös!!! :)

  Täälläkin rytmit oli lomalla sekasin, mutta pakkokorjaantuivat kun esikoisella alkoi koulu jo maanantaina (ihan liian pian jos multa kysytään!!!) Ainakin näin kotiäidin näkökulmasta se just tekeekin loman ja arjen eron kun ollaan ihan sekarytmisiä ;)

  Mukavia uuden vuoden alun päiviä ja pirteää mieltä!

  VastaaPoista