sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kippis!Viikonloppu. Ihana, kun saa nukkua. Rakastan valvoa ja nukkua. Rakastan myös rauhallisia aamuja. Tänä aamuna tein lämppäreitä ja join kahvia kaikessa rauhassa. 

Viime viikonloppuna kävimme koiranäyttelyssä ja tänään pieneläinnäyttelyssä ja voitte varmaan arvata, mitä siitä seurasi... Kuumetta! Minullekin. Miten sitä onkin niin heikko, mutta mitään ei hankittu. Vielä. Eikä edes harkittu. Eläinkauppaan ei pidä hairahtua lähiaikoina. Se voi olla jonkun hamsterin menoa -meille menoa. Koirahan meillä jo onkin. Ja pupu.


Näyttelyn jälkeen ajelimme K-Rautaan (josta Venla bongasi kuvassa näkyvän tähti -torkkupeiton) katselemaan pintamateriaalivaihtoehtoja yhteen koulun projektiin. Taisin joskus mainita. Suunnitelma alkaa olla suht valmis, lattia on tosin vielä mietinnässä... Sitten kun ne saisi koottua vielä yksiin kansiin

Sitten menimme Venlan luokkakaverille kylään/kutsuille. Tupperwaren. Ja hyvän emännänedun voimalla, lupauduin pitämään kutsut meillä ensi viikolla. Kiire viikko tiedossa, mutta pakko saada se Smooth Chopper. Sillä ilman sitähän en enää pärjää. Smoothiet tulee että simsalabim. ;)))

Vauhdikas päivä rauhallisen aamun jälkeen, mutta mukava sellainen. Nyt otan lasillisen skumppaa ja painun nukkumaan. Vuorokausikin jo vaihtui sunnuntain puolelle. Öitä!  5 kommenttia:

 1. Todella suloinen kuva koirasta ja pupusta <3
  Ihanaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marru! Piti laittaa värikuva, mutten löytänyt, mutta ihanoita ne on!

  VastaaPoista
 3. Heippa Ira, blogissani on sinulle tunnustus ja haaste, tervetuloa kurkkamaan! ;)

  VastaaPoista
 4. Ja voihan nenä kuinka ihanaiset kaverukset nuo onkaan!

  VastaaPoista
 5. Kamomilla: Kiitos! ♥

  Ansku: Ne on kyllä ihanat kaverukset! Tosin kahdenkesken ei voi jättää... ;)

  VastaaPoista