maanantai 17. joulukuuta 2012

Joulunodotusta ilmassa...


Viikon päästä voi jo relata. Sitten on jo jouluaatto. Monta asiaa on vielä tekemättä, mutta suht rennosti yritän! mennä eteenpäin. Yrittäjyysvalmennusta on vielä tiistaina ja sekin päivä menee aikalailla pikkujoulujen merkeissä ja sitten... Tadaa, ruhtinaalinen kolmen!!! viikon loma. K-O-L-M-E-N! Sitten mä relaan ja todenteolla ja nautin elämästä! Luen kirjoja ja lehtiä. Syön suklaata ja siemailen viiniä. Olen ystävieni kanssa, joita olen kohdellut kaltoin koko syksyn ajanpuutteen vuoksi. Hei, jos luette tätä -kahvihetkiä luvassa! Lupaan!


Olen paketoinut lahjoja pikkuhiljaa. TämäKIN asia on tullut opittua tässä vuosien varrella, että parempi ajoissa kuin viimeisenä yönä ennen aattoa. Olen siis niin viimetipan ihminen. Yleensä aina ja joka asiassa, mutta  nyt on kuulkaas kuusikin jo hankittuna. Ja juhlapöydän kunkkukin ilmestyi tänään tähän taloon.
Jos jollakin iskee inspis, tässä idea. Tarvikkeet: Piparimuotti ja vanha kirja, lehti tms.

Ostin tämän enkelin joulumyyjäisistä entiseltä opettajaltani. Ajattelin tehtailla kotona muutaman lisää. Tässä oli käytetty vanhaa satukirjaa, joka oli mielestäni aivan ihana idea. Sitten vaan piparimuottia apuna käyttäen piirtää ääriviivat ja saksii kuvion irti. Saa kivoja kuusenkoristeita tai pakettikortteja.


10 kommenttia:

 1. Ihanaa joulu odotusta!!! Kolmen viikon loma, on jo tosiaan loma :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Joulun odotusta koko perheelle <3 Aina tuun niin hyvälle tuulelle kun luen sinun juttuja :) Ja vois kyllä tänä vuona askarrella omaankin kuuseen jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tulee hyvälle tuulelle mun jutuista...

   Ihanaa joulun odotusta sinne sinullekin ja halipusit koirulille! ♥

   Poista
 3. Tulinpas vain kertomaan, että sinun tyylisi kirjoittaa on niin hauska ja viihdyttävä. Aika ruhtinaallisen loman saat pitää, en ole kade ollenkaan. Mutta... aika monta päivää saan sentään minäkin lojua kotisohvalla.
  Oikein ihanaa joulua koko teidän perheelle!
  Ps. vinkkasin omin luvin nimesi eräälle yrittäjälle, jos sattuisivat joskus tarvitsemaan vaikka sinua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Johanna, kiitos <3

   Rentoa joululomailua sinne teillekin!

   Poista
 4. KiVa ideam ensi vuoteen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Mullakin jäi tehtailut väliin, ei yksinkertaisesti aika riittänyt. Mutta onhan se joulu ensi vuonnakin! :)

   Poista
 5. Tulin tänne toivottelemaan ihanaa uutta vuotta :)

  VastaaPoista
 6. Ah, onneksi joku muukin uskalsi tunnustaa, että kuppi viiniä silloin tällöin kuului jouluun, vaikka keskellä päivää ruoan kanssa ;) Meillä kanssa nautittiin oikein kunnolla, mutta on se arki kuitenkin vaan ihanaa loppujen lopuksi :)

  VastaaPoista