tiistai 16. lokakuuta 2012

Vanha radiotehdasTämä kaunis, vanha rakennus osui silmiini facebookissa. Näissä vanhoissa rakennuksissa on vaan sitä jotain. Heti piti klikkailla katsomaan lisää...


Kyseessä siis Helsingin vanha radiotehdas, joka loppui 2000-luvun alkupuolella ja se muutettiin asuinkäyttöön vuonna 2009. Välikommenttina, argh, kun tämä bloggeri temppuilee! Mutta ihanat tiiliseinät ja valaisimet, eikös?
Asunto on yhtä suurta tilaa ja se tuo väljyyttä asumiseen. Tehdastunnelmaa on saatu jättämällä
ilmanvaihtokanavat ja betonipalkit näkyviin katossa. Ihan ihana loft!

Loft-asunnolla tarkoitetaan asumiskäyttöön muunnettua tilaa, joka sijaitsee alun perin muuhun käyttöön tarkoitetussa rakennuksessa, esimerkiksi tehtaassa, varastorakennuksessa tai muussa liikerakennuksessa. Tila on tyypillisesti avara, korkea, valoisa ja muunneltavissa oleva. Lisäksi tavallista on, että tilassa on alkuperäisiä rakenteita, kuten paljasta betonia tai tiiltä. Useasti tilassa on näkyvissä myös vanhoja putkirakenteita ja metallisäleitä.Lisää kuvia täältä, jos kohde kiinnostaa... http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/7502291

Mukava katsella näitä kauniita ja inspiroivia koteja. Alvhemmistä nyt puhumattakaan. Tämä myytävä asunto sijaitsee btw Helsingin Pitäjänmäen Talissa, lähellä golfkenttää ja siirtolapuutarhaa. Siskoni asuu suht lähellä, joten ensi kerralla täytynee bongailla tuo rakennus ihan livenä. 

Aamulla palaveri. (Tiedän pitäisi olla jo nukkumassa.) Sitten seuraavaa työprojektia aloittelemaan ja sitä rataa mennään kohti alkavaa syyslomaviikkoa. Perjantaina taloon tulee uusi asukas ja yks tän talon asukas ei meinaa pysyä pöksyissään. Palaan aiheeseen! ;)
3 kommenttia:

  1. Ja kiva blogi täälläkin ;-)

    VastaaPoista
  2. Hei, meillä myynnissä pala entistä Helvarin Radiotehtaan ylintä kerrosta. Ylimmässä kerroksessa korkeat huoneet, erillinen iso makuuhuone. Todella toimiva tila myös ystävien illanviettoon illallistaa ja viettää aikaa. Käykäähän katsomassa!

    Oikotiellä kohde 9540584

    VastaaPoista