lauantai 27. lokakuuta 2012

Oh what a day!

Taidan toivoa joulupukilta lisätunteja vuorokauteen. Välillä päivät ovat sellaista hulabaloota että hohhoijaa... Tänään oli lämmin ruoka edessä vasta yhdeksältä illalla. Pahemman kerran menee metsään säännöllinen ruokarytmi. Just se olis niin tärkee. Just mulle. Nyt on kuitenkin tortillat syöty ja punaviini korkattu. Valtakunnassa kaikki hyvin. 

Netistä bongattua. Ja siis niin TOTTA!

Olin Taimin ja Tarvikkeen (puutarhamyymälä ja sisustuspuoti) tunnelmaillassa parisen viikkoa sitten. Kauniita tavaroita, kynttilän valo, hyvää seuraa... Mikäs sen mukavampaa. Myymälä on muuttamassa uusiin tiloihin, joten odotan jo joulumyymälän avajaisia. 


Tunnelmaillasta napattu kuva. 

Vuorokausi näyttää vaihtuneen jo lauantaille. Huomenna ts. tänään vielä työkohteen kuvaus, muuten homma jo plakkarissa. Onneksi ei ihan kukonlaulusta tarvitse nousta. 

Keskiviikkona meillä oli yrittäjyysvalmennuksessa teemana hyvinvointi. Meille jokaiselle tehtiin kehon koostumusanalyysi ja kuntotesti. Testi suoritettiin juosten urheilukenttää ympäri. Ilma oli varsin happirikas. Vettä satoi ja sukat olivat litimärät, mutta olo oli aivan huippu testin jälkeen. Kuntoluokitukseksi tuli erittäin hyvä, jeeeeee, josta olin tosi iloinen, hyvä minä! Loppupäivästä meillä oli vielä värirentoutusta ja aarrekartan tekemistä. Kiva hyvinvointipäivä, joka antoi tsemppiä jatkaa liikkumista! :)


Näiden syksyisten kuvien myötä, toivotan sinulle kivaa viikonloppua! ♥
Meillä on jo vähän lunta ja pakkastakin muutama aste, talvi tulee...

7 kommenttia:

 1. Lisätunteja toivon minäkin :). Kauniita kuvia. Pirteää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi kelloja siirretään, saa edes yhden tunnin lisäaikaa... :D

   Poista
 2. Kiitos! Onneksi kelloja siirretään, saa edes yhden tunnin lisäaikaa... :D

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja muutenkin kiva blogi! Ed. postauksen suloinen kääpiöhamsteri kupissakin! Oi, miten ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, kun tulit täällä käymään... :)

   Hamsteri on ihana ja suht helppo lemmikki.

   Poista
 4. Ihania kuvia. Ja hamsteriasiassa olemmekin kohtalotovereita meillä on Arvo, joka tuli myös kun vähän kävimme eläinkaupassa ihailemassa....Meidän Arvo taitaa öisin treenata olympialaisiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, olympialaisiin... :D Kyllähän ne sellaisia ikiliikkujia taitavat olla öisin. Venla kantanut häkin joskus toiseen huoneeseen, kun herännyt hamsterin touhuihin...

   Poista