sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Rakkaat siskot

Tämän kuvan nappasin asuntomessuilta. Tänä aamuna ei onneksi satanut kuten eilen koko päivän. Tänä aamuna oli nurmikko huurteessa. Ulkona kaunis aurinkoinen sää, mutta ei kovin lämmin + 7 astetta. Venla ollut koko viikonlopun mummulassa. Siskoni muutti muutama viikko sitten Helsinkiin (ja nyt molemmat siskoni asuvat siis siellä ja minä täällä käpykylässä, kaukana heistä, rakkaista) ja tuli käymään viikonlopuksi. Venla halusi viettää kaiken ajan hänen kanssaan. Meillä molemmilla oli vaikea sopeutua muuttoon ja siihen, ettei siskoni kävisi enää niin usein (lähes joka päivä) meillä. Ei yhteisiä metsäretkiä koirien kanssa, kahvihetkiä kuistilla, sunnuntain aamusaunaa. Ei siskoa, joka pyöräilee pihaan ja keksii hulluja ideoita, rälläköi, remontoi, entisöi, maalaa. Hulvatonta menoa ja meinikiä -ei enää niin usein. Itse kannustin lähtemään ja kokeilemaan siipiään, mutta salaa toivon, ettei hän viihdy ja palaa... <3

Nyt jatkan sunnuntaipäivän viettoa imurin varressa ja kouluhommia tehden...

Kaunista syksyistä alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kuullostaa ihanalta! Harmi, ettette saa olla yhtä paljon yhdessä kuin ennen.
  Mutta mulla ei ole sisaria ollenkaan. Siksi olenkin onnellinen, että pojillani on toisensa. :)

  VastaaPoista
 2. Tiedän kuule tunteen! Sisko asuu Kotkassa ja sen harvan kerran kun tavataan, se on sitten "yhtä juhlaa" :D Silloin menee aika vain puolta nopeemmin ku muulloin, ihme homma.

  Ollaan onnellisia siskoistamme ja toivotaan että ne "joku päivä tulee järkiinsä ja palaavat" <3

  VastaaPoista
 3. Tuttuja tuntemuksia - meillä vain minä olin se joka lähti... ;)
  Siskot ovat kyllä mahtava voimavara!

  Mukavaa syysviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Tuire: On se kiva, kun on sisaruksia. Joskus meillä toivoneet olevansa ainoita, kun sukset menneet ristiin ja että saisivat enemmän kaikkee esim. kevarin. ;)))

  TainaSusanna: Toivotaan, että tulevat järkiinsä ja palaavaat!!! <3

  Marielisa: Siskot tietävät sinusta kaiken ja silti rakastavat sinua -eikös sitä joku viisas ole noin sanonut. Se on niin totta. Kiva, kun teillä kaksi tyttöä. Olisin niin toivonut Venlalle siskoa, mutta onnellinen näistä rakkaista kolmesta.

  Kaunista viikkoa!

  VastaaPoista