torstai 26. elokuuta 2010

Kesäisiä tunnelmia vielä


Kynttilänvalossa voi muistella ihanaa kesää, sillä se on vaivihkaa vaihtunut syksyn pimeneviin iltoihin ja tihkusateeseen. Näissä kuvissa juhlimme Venlan 7-v. synttäreitä loppukesästä. Tai odotamme juhlijoita. Kaverit kävivät ensin ja tässä odotellaan jo uutta satsia vieraita. Oli hieman aikaa kuvata itse synttärisankaria...


Jännitystä, odotusta...


Syksy on tuonut muutoksia meidän perheen arkeen. Venla aloitti ekaluokan, Jami pääsi opiskelemaan ICT-alaa ja pelaamaan kiekkoa urheiluakatemiaan Vastausta sieltä odotettiin lähes koko kesä, miten käy. Testit olivat nimittäin jo toukokuussa. Hyvin kävi. Hieman ylpeyttä ilmassa... ;))) ja myös MINÄ!!! pääsin opiskelemaan, käsi- ja taideteollisuusalan tutkintoa. Minusta tulee siis isona tilasisustuksen artesaani. Meidän perheessä koulua käy siis neljä viidestä. Hih, niin hauskaa! Toinen viikko menossa minulla ja vaikka arkirytmiin tottuminen vie taas aikansa pitkän kesäloman jälkeen, niin mukavata on ollut, suorastaan huippua! Tuntuu niin omalta!!! Muistuttakaa minua tästä, kun en jaksa, koulussa on tylsää, loppuis jo jne. valitusten ilmestyttyä ruudulle.

Arki on siis kiireistä, melkoista zumbaa ja tuntuu, etteivät tunnit vuorokaudessa riitä mihinkään. Kuka ehtii käydä kaupassa, pyykätä, siivota, käyttää koiraa... Nytkin tuolla odottaa moppi keittiön nurkassa, mutta jostain kumman syystä tuli inspiraatio päivittää blogia, eheheh. Onneksi koira on oppinut sisäsiistiksi ja vahinkoja sattuu enää harvoin. Mattoja ollaan käytetty kuitenkin vielä rajoitetusti. Mutta nyt tämä tarttuu siihen moppiin. Ainiin, se koiran lenkitys ensin...

9 kommenttia:

 1. Ihanan kesäisiä kuvia, neiti niin näteissä vaatteissa!
  Ja onnea koululaisille, itsekin vielä joskus!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä arkeenne, kyllä se siitä omiin uomiinsa ajautuu ajan kanssa.
  Ja onnea opiskelupaikoista :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Jotenkin mä arvasin tuon sun opiskelun ;))

  Mukavaa opiskeluarkea teidän perheeseen!

  VastaaPoista
 4. Anni: Kiitos! Opiskelu on aikas kivaa... :)))

  Krista: Kyllä se siitä ajan kanssa alkaa pyörimään... Kiitos! :)

  Marielisa: Kiitos myös sinulle ja jos Viivun blogia olet lukenut, niin sieltä on voinut ehkä jotain päätellä, hih...

  VastaaPoista
 5. Moikka!
  Kiva kuulla susta pitkästä aikaa!
  Ihanaa, että säkin pääsit opiskelemaan! Voi että kun on varmasti hienoa! Mutta myös raskasta :)

  Onnea myös lasten opintoihin!

  Syksyistä viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Kiva, kun kävit täällä. Opiskelu on kyllä melkoista säätämistä perheellisenä varsinkin, mutta toisaalta niin antoisaa, uusia ystäviä ja kaikkea ihanaaaaaa... :)

  VastaaPoista
 7. Ira, minäkin löysin tänne, kun olit jättänyt merkkiä vierailustasi blogiini, mukavaa=)

  Onnea opskelupaikan johdosta! Meillä arki myös hyvin hybridistä, mutta antoisaa. Opiskeleminen on oikein mukavaa.

  Kaunis synttärityttö<3

  VastaaPoista
 8. Teillä on kaunis terassi ja prinsessa siellä.
  Iloisia koulupaiviä teille neljälle!

  VastaaPoista
 9. Jarna: Kiva, kun löysit! :))) Ja kiitos, onnea opiskeluun tarvitaan, tuntuu etteivät tunnit vuorokaudessa riitä enää mihinkään, mutta kuten sanoi, silti niin antoisaa!

  Tuire: Kiitos! Viikonloppuna siivoilin terassia jo syys/talvikuntoon... Hieman haikeana, mutta toisaalta ihana laitella jo lyhtyjä ja kynttilöitä ym. syksyisiä juttuja.

  VastaaPoista