sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Oma


Nukuin viikonloppuna kymmenen tunnin yöunia, miten ihmeessä saan itseni ylös huomenna ja selviän kouluun. En ole yhtikäs aamuihminen. Pitäsi mennä nukkumaan jo kahdeksalta, että saisi kunnon yöunet, mutta kuka nyt siihen aikaan joutaa vielä nukkumaan. Rakastan yökukkumista sitäpaitsi. Miksen saa nukkua talviunta tai viettää muutaman kuukauden siestaa, tämä pimeys on sietämätöntä!!!

Onneksi hieman lohduttaa, sillä nyt minulla on oma kone, ikioma kannettava, läppäri -what ever... Ja viikon suhteen jälkeen voin sanoa

I love it!

Jospa saisin jostain virtaa itselleni ja saisin näitä tekstejä aikaiseksi hieman useammin, nyt kun on tämä oma. Ei tarvitse kytätä tuo yhden ainoan koneen vapautumista, se on nimittäin keskimmäisen oma ja hän on omallaan aika usein. Vanhin vei omansa tyttöystävän luokse, jossa majailee tätänykyä aika usein. Siitä tulikin mieleen, että kuopus kysyi yhtenä päivänä, että milloin minä voi lentää pesästä? Ekaluokkalaisella kun täytyy nykyään olla sekin asia tiedossa hyvissä ajoin. ;))) Eilen hän ilmoitti haluavansa julkkikseksi ja luokkakaverista tulee kuulemma gigolo. Great!

Mutta nyt valmistautumaan kuukauden harkan jälkeen, kouluun! Missä mun kaikki tarvikkeet?
Harkan arvostelu on vielä saamatta, joten sitä jännityksellä odotan... Olin muutes täällä9 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Ihanaa, että nykyajan nuorisolla on haaveita! Ne pääsee vielä pitkälle! Jei :)

  Huomenna nähään! Jos jaksetaan herätä...

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Todellisia reality -haaveita, hih.. Mutta huomenna nähdään, yritetään jaksaa ja syödään munkkeja kuukauden edestä! ;)))

  VastaaPoista
 3. Moi! Kiva kun vierailit jätit kommentin blogiini! Löysin sitä kautta kauniin blogin! Jään saman tien lukijaksi ja tulen tutustumaan paremmalla aikaa tarkemmin juttuihisi : )!
  Ihan MAHTAVA lattiamatsku tuo laminaatti tuolla edellisissä postauksissa!!!!

  VastaaPoista
 4. Enpä nyt onnistu jostain syystä lukijaksi kirjautumisessa, oliskohan jotain häikkää yhteyksissä, harmi : (... Pitää yritellä joskus myöhemmin uudelleen : )!

  VastaaPoista
 5. Hih, meilläkin on kolme läppäriä ja silti aina tuntuu että saa 'jonottaa' jos koneelle haluaa...

  Meidän neiti K (11v) ilmoitti yhtenä päivänä, että hän ei koskaan muuta äidin luota pois! ;O
  (suotavaa olisi...)

  Mukavia opiskeluhetkiä sinne, toivottavasti tauon jälkeen taas maistuu!

  VastaaPoista
 6. CosyCottage: Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudestaan! Minäkin olen parina päivänä yrittänyt liittyä yhteen uuteen blogiin, muttei onnistunut. Luulin jo, että minulla asetuksissa joku hämminki, mutta nyt pääsin läpi.. Eli yhteyksissä kait sitten jotain???

  VastaaPoista
 7. Marielisa: Kiitos, oli kyllä mukava palata jo kouluun uutta oppimaan!
  Jami meillä tuumasi, ettei hän ole ihan heti muuttamassa. Ruoka valmiina täällä jne. Eli palvelu kun pelaa, niin mihinkäs sitä kiirettä nuorella miehellä. ;)))

  VastaaPoista
 8. Minä myös haaveilen monesti syksyn pimeillä, että saisipa vain nukkua ja vaipua talvihorrokseen koko pimeän ajanjakson ajaksi. Kummallista miten valo voikin vaikuttaa niin paljon jaksamiseen!
  Ihana blogi sinulla, täytyy tulla vierailemaan useamminkin. Mukavia opiskelu hetkiä ja terveisiä Viivulle ja Paulalle!

  VastaaPoista
 9. Johanna: Kiitos! Kyllä meidän täytyy käydä ostamassa jotain vitamiineja, että pysytään hereillä tämä pitkä ja pimeä talvi, vai mitä? ;)))

  VastaaPoista