tiistai 6. huhtikuuta 2010

Huuto.net


Laitoin elämäni ensimmäisen kerran vaatepaketin myyntiin huuto.nettiin. Temppuilin sen kanssa koko illan, arg, arg, arg!!! Kuvien laittaminen ei meinannut sujua, ei sitten millään. Alkuun meni hyvin (aijaa.comin) kautta, mutta sitten se aloitti. Latasi, latasi ja latasi. Loppujen lopuksi ei ole sitten ladannut yhtikäs mitään vaan herjasi jotain hiivattia koko ajan. Siirryin kuvaton.comiin ja se toimi erinomaisesti ja oli muutenkin paljon parempi. Muista ei ole tietoa, mutta en enää ikinä erehdy tuolle ensimmäiselle lataamaan yhtään mitään. Piste. Olisi nimittäin ollut muutakin tekemistä. Kirppis alkaa perjantaina ja se on aikas vaiheessa vielä, sanoisinko. Ajattelin kuitenkin yrittää osan myydä huutonetissä, ihan kokeeksi. Ja kun tätä myytävää pursuaa ovista ja ikkunoista. Jos jotakuta kiinnostaa myytävä vaatepaketti kokoa 98-104 siirry tänne => http://salattu.huuto.net/kohteet/ihana-vaatepaketti-tytolle-kokoa-98-104-bamse-benetton-jne/134330555 (kuvat tulivat aivan liian isoina, kait?)

Nyt minä lähden nukkumaan, aamulla töihin ja kello on jo noin paljon...

Hyvää yötä ystävät!

6 kommenttia:

 1. Tuo Huutistouhu on kyllä hermoja riipivää! Itse käytä Imageshackia, tykkään kun sillä voi kätevästi yhdellä klikkauksella pienentää kaikki kuvat latausvaiheessa.

  Omasta mielestäni kuvat olivat juuri sopivan kokoisia. En tykkää niistä postimerkin kokoisista, joita pitää klikkailla suuremmaksi.

  Toivottavasti kiva paketti menee hyvällä hinnalla kaupaksi!

  VastaaPoista
 2. Hih. Minä en käytä oikeastaan koko huutista juuri tuon kuvajutun vuoksi.jos kuvat on pienennetty, niistä on mahdoton nähdä, onko tavara hyväkuntoinen vai no...Eli isot kuvat kunniaan :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä Ira!

  Tuo Aijaa ei tosiaankaan pelitä! Itse sillä kans aikoinaan ekoja kertoja kokeilin. Nyt onkin sitten ollut piiiiitkä tauko ja Vean vaatteet tuolla odottelevat kavereiden vauvoja. Sikäli mikäli ne nyt sattuvat tytöiksi osoittautumaan...

  VastaaPoista
 4. Täällä poikkeamassa ja toivottamassa kaunista viikonvaihdetta, ehkä näemme joskus!
  Ilona

  VastaaPoista
 5. Hyviä vinkkejä annoit kiitos! Ihana nukkekoti sinulla bannerissa!

  VastaaPoista
 6. Jassu: Kiitti vinkistä! Kävin tutustumassa tuohon ImageShackiin, täytyy kokeilla vielä käytännössäkin...

  Emilia: Totta, isot kuvat minustakin parempia. Pikku pränteistä ei saa yhtikäs selvää.

  Viivu: Taisi tulla Vean vaatteille jo käyttöä? Ihanaa!

  Ilona: Toivon niin...

  Olivieno: Nukkekoti ei ole minun, vaan kuva bongattu netistä, mutta ihana minustakin!

  VastaaPoista