lauantai 27. maaliskuuta 2010

Lauantaipäivänä


Täällä taas. Ihana päivä takana. Nukuttiin puoli kymmeneen, oltiin tyynysotaa Venlan kanssa ja laitettiin sauna päälle. Kyllä, luit aivan oikein. Rakastan aamusaunaa!!! Yhden maissa teimme lähtöä kaupungille. En jaksanut tehdä lumitöitä portinpielestä niin... Auto juuttui pihaan ja lähtö viivästyi puolisen tuntia. Mies ei ollut kotona, mutta onneksi vanhin pojista oli ja kaivoimme auton esiin. Hitsinvitsi, että alan kyllästyä tähän lumentuloon! Reilun kuukauden on vappu, voitteko uskoa?

Ensin kävimme kirpparilla kierroksen ja varasin kojun pariksi viikoksi. Sain siitä hyvästä vielä viisi myyntipäivää lisää. Ei huonompi diili yhtään. Siinä sitä saa rampata kodin ja kirpparin välillä kolmisen viikkoa. Kaupungilla kiertelimme muutaman kaupan yrittäen etsiä Venlalle vaatteita, mutta mitäpä se etsivä löytää. Saldona siis vain ja ainoastaan yksi Hello Kitty t-paita ja leggarit. Tulin sen tosiasian eteen -kauhukseni!!!- että suurin koko mikä lastenosastolta löytyy on koko 122-128. Siitä isommat koot löytyvät nuorisopuolelta. Siellä taas valikoima oli tosi huono, jos ei halua pukea lastaan KISS -bändin paitaan tai muuhun vastaavaan järkytykseen, joka ei mielestäni sovi pienelle tytölle. Vaan joita teinit käyttävät ja heille se suotakoot, mutta eskarilaiselle. Hei haloo!!!

Täällä on aivan ihana kiinalainen ravintola nimeltä Golden Dragon, jossa on huippuhyvää ruokaa! Kävimme siellä lounasbuffetilla. Vietimme siis oiken tyttöjen päivää, nyt kun pilkutkin selätetty ja voi taas liikkua ihmisten ilmoilla => tartuntavaara ohi!

Nyt lähden nukkumaan, aamulla on oltava skarppina klo 7 jäähallilla -hitsin siivousvuoro! Keskimmäinen poika pelaa jääkiekkoa ja me vanhemmat talkoilla siivoamme jäähallia aina sillointällöin ja se sillointällöin osuu huomiselle. Joten sii juu ja...

Muistakaa siirtää kellot kesäaikaan!

11 kommenttia:

 1. aamusauna onkin ihana! tuli paljonkin harrastettua "sinkkuvuosina"..;)
  isommille lapsille onkin aika vaikee löytää vaatteita.. meillä isommat on ikäsikseen isokoksia 12v koossa 164- 170 ja 10v koossa 152-158... yhen jos toisenkin kerran on pyöritty kaupungilla hermorauniona, kun mitään ei löydy..
  mukavaa kesäaikaa!!;))

  VastaaPoista
 2. Aamusauna, mikä sen mukavampi! :) Täälläkin sitä silloin tällöin harrastetaan.

  Katselin kelloa, toivottavasti siivousvuorosi jo ohi! Siis olitko oikeesti siellä jo kello kuusi?? (Nyt kun kelloja siirrettiin) Apua!

  T: aamuntorkku..

  VastaaPoista
 3. Moi!

  Ihana blogi sinulla täällä, tulin heti vastavierailulle :)
  Tuttuja juttuja nuo jäähallihommat, meillä keskimmäinen pelaa myös. Onneksi meillä ei ole siivousvuoroja, kahviovuoroja kylläkin. Ihanaa olla junnukiekkoilijan äiti ;)

  Krista

  VastaaPoista
 4. Aamusaunaa pitää kokeilla,ihania tuollaiset rauhalliset aamut , hyvä kun sulla oli apuri omasta takaa kaivamassa autoa lumesta. Ei ihan heti uskoisi että vappuun on tosiaan kuukauden päivät! hyvä että olette pilkuista selvinneet, mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 5. maikku: Ajattelin, että täytyy katsastaa seuraavaksi nettiputiikit...

  Teija: Seitsemäksi mentiin, mutta talviajassahan kello oli vasta kuusi! Onneksi meitä oli useampi ja siivouksessa meni vain tunti.

  Krista: Lucky you! Teillä ei siivousvuoroja. Kioskivuoroja on meilläkin. Tosin olen maksanut usein jollekin nuorelle, että käy tuuraamassa. Eilen illalla otimme vastaan väsyneen, mutta onnellisen hopea -mitalistin!

  Taina: Näin on, jesh!

  Hanna: Suosittelen! En yleensä koskaan käy saunassa iltaisin...

  Kaikille hyvää alkavaa viikkoa ja toivotaan, että vettä sataa ja aurinko paistaa ja lumet vähenee... ;)

  VastaaPoista
 6. kuulostipas mukavalle tuo tyttöjenpäivä!mutta joo,tuo vaatetarjonta!!!siis apua! ei tosiaan huvita pukea eskarilaiselle mitään kiss-paitoja! ja kesää kohti tarjonta varmasti villiintyy!pitäs järjestää joku äitien mielenosotus 6-12v.vaatteita vastaan:)paitsi,että tuosta 12 eteenpäin ne kaula-aukot on luvattoman suuria!!lapsilla:(

  VastaaPoista
 7. Kuulosti mukavalta lauantailta!
  Pakollinen paha, siivousvuoro, ei niinkään innosta, mutta mitäpä sitä ei lasten eteen tekisi :)

  VastaaPoista
 8. malla: Kannatetaan!!! Äidit barrikadeille vaatimaan lapsilleen kauniita vaatteita... ;)

  Emilia: Totta! :)

  VastaaPoista
 9. Heippa!
  Voi mikä ihana päivä teillä on ollut! :)
  Juuri tuota me kaikki välillä tarvitsemme.
  Täältä terkut myös Venla-tytöltä! :)

  VastaaPoista
 10. Riikka: Kiitos, Venla on hyvä nimi, eikös? ;)

  VastaaPoista