maanantai 8. maaliskuuta 2010

Ihanaa naistenpäivää!Kuva netistä bongattu.

Tämä viikko on lasten lomaviikko. Meillä mieheni kanssa ei ole lomaa, joten mitään erityisiä suunnitelmia ei ole. Jamin pari kaveria tulivat yökylään tietokoneineen päivineen. GetOnline 2010 (hieman pienemmässä mittakaavassa) majoittui meidän takkahuoneeseen. Tuo nimihän tulee verkkopelitapahtumasta, joka täällä meilläpäin järjestetään kerran vuodessa syyslomalla. Vuosittain tuo tapahtuma vetää noin parisensataa lanittajaa = LAN= lähiverkko = local area network. Otin oikein selvää tuosta sanasta ja googletin sen. Nyt tiedän, mistä on kysymys, kun puhuvat lanittamisesta. Mutta pidemmittä puheitta, lähden tekemään kääretorttua. Lupasin Venlalle, että leivomme jotain pientä. Sitten taidan katsoa jakson Täydellisiä naisia, joka sopii tähän päivään erityisesti. Niitä me olemme. Täydellisiä. Tai ainakin melkein... ;)

5 kommenttia:

 1. Noi on mulle ihan hepreaa :)


  Mutta mukavaa naistenpäivaa sinne teille!

  VastaaPoista
 2. Täydellistä naistenpäivää sinulle, täydelliselle naiselle ;)

  VastaaPoista
 3. Emilia: Joo, niin mullekin, mutta yritän pysyä "kartalla"... :D

  Ja kiitos!

  Viivu: Kiitos samoin Gabby! Vai olit sä Gabby? ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvää naistenpäivää, vaikkakin se virallisesti meni jo! Emmeköhän ansaitsisi kalenteriin merkinnän jokaiselle päivälle, niin ihania olemme :D No, sitten ne päivät eivät ehkä olisi niin erityisiä...

  Viipyvätkö lanittajat teillä pitkäänkin? Eikös ne ole täällä viikonlopun yli, silloin syyslomalla?

  VastaaPoista
 5. Lanittajat olivat pari yötä.
  Syysloman tapahtuma kesti muistaakseni neljä päivää. Sinne piti raahata patjat ym. Vaikka asutaan reilun kilsan päässä paikasta. Mukavatahan pojjilla oli meillä, saunoivatkin keskellä yötä. :)

  VastaaPoista