sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Kauneus on katsojan silmissä

Olen ollut parisen vuotta Avonin kauneuskonsulttina. Teen hommaa säännöllisen epäsäännöllisesti. Se on siis täysin harrastus minulle. Ihana sellainen. Aika on välillä kortilla tai aika useinkin, joten toimin lähinnä fiilispohjalta. Laitan kuvastoja silloin tällöin ystäville ja tilaan tuotteet. Itselle tulee tietysti myös hankittua tuotteita Avonin kautta, mutten ole mitenkään merkkiuskollinen, vaan käytän myös paljon esim. Dermoshopin tuotteita. Välillä ostan Sokokselta, Body Shopista jne.

Sokoksen sivuilla kerrottiin alkukevään meikeissä olevan ripauksen 1960-lukua. Iho hehkuu kuulaana ja raikkaana, silmissä loistavat tähtiripset ja huulilla kiiltelevät vaaleat värit. Ja jos ei lukeudu räpsyripsien omistajiin, suositeltiin kokeilemaan ripsien kasvua tehostavia uutuusseerumeita. Olisikohan niissä taikaa? ;)

Lisätehoa saa tietysti käyttämällä irtoripisiä. Olen muutaman kerran muutes kokeillut. Laittaminen tuntuu alkuun haastavalta. Melkein iskee paniikki sen liiman kanssa, ettei kohta istu päivystyksessä silmät yhteen liimattuina. Ja tuntuu, että se liima näkyy ja sotkee, mutta kuivuttua, ei se mihinkään näy. Yksittäisten irtoripsien laittaminen omien joukkoon on luonnollisempaa, mutta vaikeampaa kuin koko räpsyripsisarjan laittaminen.

Kuvat olen räpsinyt Avonin uusimmasta kuvastosta. Kaunista alkavaa viikkoa! <3

7 kommenttia:

 1. Heippa. Täällä ilmoittautuu myös Avon konsultti.

  Olen löytänyt Avonilta joitakin tuotteita, joihin olen ollut ihan hurjan tyytyväinen. Mutta en ole minäkään merkkiuskollinen. Paitsi ripsivärin suhteen. Niitä pitää aina olla Lancomelta ja Kanebolta.

  Mulla on todella kirjava iho, jonka vuoksi on pakko meikata. Ihailen nuorien opiskelijakavereiden kuulasta ihoa, ja ajattelen aina, että jos minulla olisi joskus ollut, tai olisi nyt tuollainen iho, niin en koskaan meikkaisi.
  Kauneus on kai juuri katsojan silmissä, sillä aina noilla tytöillä näkyy jotain ehostusta olevan :)

  Irtoripsiä en kyllä ole koskaan uskaltanut kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Hei, olipas hauska yhteensattuma! Rakastan sitä Avonin Välimeren oliiviöljy -sarjaa... Oih!
  Tällähetkellä käytän Avonin Marimekko -ripsiväriä, mutta kohta se loppuu ja taidan ostaa vaihteeksi Kanebon tai Clinicin. Sitä Marimekkoa ei taida saada sitäpaitsi enää.

  Irtoripsiä ei viitsi liimailla ihan joka aamu, heh, mutta hauska oli laittaa yhden kaverin 60 -luvun bileisiin. ;)

  VastaaPoista
 3. Mulle tuo merkki on ihan uusi tuttavuus.

  Itsekin joskus oon noita irtoripsiä opetellut liimaamaan :) Yleensä jo pari lisäripseä silmien ulkonurkkaan tehostaa katsetta kummasti! Ihan hirveän usein niitä ei kyllä silti tule käytettyä.

  VastaaPoista
 4. Pitääpäs tuoda sitten postia laatikkoon... ;)

  VastaaPoista
 5. tulin vastavierailulle.. täytyykin katsella tarkemmin mitä täältä blogistasi löytyy..;)

  VastaaPoista
 6. Kiva, kun tulit... ;) Tervetuloa!

  VastaaPoista
 7. Hei juuuuuu!!! Jihuuuuuu :D

  Mielelläni tutustun!

  VastaaPoista