perjantai 3. tammikuuta 2014

IHQ




Heippatirallaa... Ja ihanaa alkanutta Uutta Vuotta! ♥ 

Meillä vuosi vaihtui perinteisesti kotona lähes samalla kokoonpanolla kuin joulukin. Esikoinen oli omissa menoissaan ja keskimmäinen töissä, mutta me muut otimme uuden vuoden vastaan syömällä hyvin, pelailemalla ja seurustelemalla, menneitäkin muistellen... Kävelimme myös kaupunkiin katsomaan ilotulitusta, josta ylläoleva kuva siskoni ottamana. Huippuhauska ilta kaikinpuolin! 




Nyt on sitten siskot miehineen ja koirineen lähteneet kohti etelää ja haikeus jää aina ilmaan... ♥
Joulun ja uuden vuoden saimme kuitenkin viettää yhdessä, kiitollinen siitä. Ehkäpä pääsiäisenä nähdään seuraavan kerran. Sitä odotellessa. Ja kesällä me suunnataan taas Helsinkiin, eikä ihan heti tulla kotiin. ;)




Yleensä en tee uuden vuoden lupauksia, koska olen niin hyvä blokkaamaan ne. Lupaukset, joissa lupaan parantaa tapani -liikunnan, syömisen tms. suhteen. You know. ;)

MUTTA

En lupaa siis mitään, mutta YRITÄN vähentää kahvin kittaamista ja korvata sen teellä. Vihreällä teellä tai edes jollain teellä. Enkä korvaa kahvilla (enkä teellä) tärkeää aamupalaa enkä lounasta. Pyrin myös kunnolliseen iltapalaan. Kuullostaa elämäntaparemontilta, huhhh, mutta en lupaa. YRITÄN. Ihan oman hyvinvointini takia. 

Keskustaan on avattu Teehuone Tsaikka ja sieltä saa mitä ihanimpia teelajikkeita. Viimeksi tilasimme kannullisen mansikka-shampanjaa. Sen tuoksu oli huumaava. Tarjolla oli myös Pretty Womania, Lumista Romanssia, Aprikoosia Suklaakylvyssä jne. Kuvassa näkyvä vaahtokarkkitee löytyi keittiön kaapista, melkein olin sen sinne unohtanut. Hyvää sekin. Ja Poropojan piirakka myös. Yritäppä siinä sitten.




Näihin tunnelmiin, hyvää viikonloppua ja loppiaista!








10 kommenttia:

  1. Ihana kuva teistä :)
    Oikein mukavaa viikonloppua!!!

    VastaaPoista
  2. Tulin vastavierailulle;) Näyttää niin kivalta, että tulen toistekin!
    Pitäisi itsekin käydä tuolla Tsaikassa, kuulostaa mielenkiintoiselta paikalta. Mutta vasta tammikuun puolen välin jälkeen, nyt siellä saattapi olla ruuhkaa...
    Kivaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivakiva -tervetuloa! :)

      Tsaikassa on kiva, rauhallinen tunnelma. Kyllä, nyt voi olla ruuhkaa, kun turistit täällä ja itänaapurit tunnetusti teen ystäviä...

      Mukavaa viikonloppua sinnekin! :)

      Poista
  3. Voi mikä ihana kuva teistä♥
    Tsemppiä yritykseen, täällä samoilla linjoilla - lupauksia on turha tehdä!;D

    VastaaPoista
  4. Hei tulin vastavierailulle ja tulen toistekin, jään seuraamaan iloista blogiasi :D

    VastaaPoista