maanantai 29. huhtikuuta 2013

Think Pink!Vappu on ihan just ja kohta. Miten hyvältä tuntuukaan olla tässä kohti vuotta. Siis niin vaan parasta! Hyvää ruokaa, juomaa, oma perhe ja ystävät. Siinäpä ne tärkeimmät elementit, joilla vappua juhlistetaan. Tippaleivät ja munkit on tehty ja syöty. Myyjäisistä hamstraan lisää. Jos kaipaat siman lisäksi jotain muuta juomaa, niin ylläolevaan kantsii kokeilla. Mintunlehti drinkkilasiin ja valmista on. Helppoa. Sopii myös kevään juhliin vaikkapa alkumaljaksi.

Keskimmäinen sai kesätyöpaikan Onnelasta, joten meillä on nyt ikioma baarimikkokin. Näen jo itseni Baden Badenissa kesähelteellä siemailemassa Mojitoja ja Mansikka Margaritoja. Ou jee. Vapun päivänä menemme perinteisesti kaupungille. Terassille ei taida olla asiaa, sääennustus ei näytä kovin lupaavalta. Tyypillistä. Toivottavasti ei olisi kovin sateista. Äidilläni on synttärit, joten visiitti mummulaan on myös tiedossa. 

Lumet sulivat tositosi äkkiä loppupelissä ja olen aloitellut pihahommia. Pikkuhiljaa haravoiden. Vielä on kovin märkää, mutta suunnitelmia pihan suhteen on tehty. Viime kesänä tehtiin salaojitus ja nyt kun maa on painunut vuoden verran, voidaan latoa laatat taloa kiertämään. Terassia on myös tarkoitus uusata. Viime kesänä  käsittelin lattian mustalla öljyllä, mutta nyt on jo uusia suunnitelmia, joista mies ei tiedä vielä mitään. Naisen mieli on muuttuvainen, mutta sehän me jo tiedettiinkin. Ensimmäiset orvokit ja pelargoniat on hankittu. Kasvihuonettakin toivon. Tästä se taas lähtee, mutta ensin juhlitaan vappua. Suuntaan siis kauppaan ostamaan tortillat sun muut jutut. Perinteistä foliopalloa unohtamatta. Joten... Hauskaa vappua!

9 kommenttia:

 1. Oikein Hauskaa Vappua Sinnekin!!!

  VastaaPoista
 2. Oo varovainen sen foliopallon kanssa, ettei karkaa. Täällä ainakin tuulee niin että tukka lähtee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana pinkki Stella Angry Birds pallo hankittu. Onneks niissä on ne painot nykyään. Yks vappu heppapallo karkas pihakoivun ylimmälle oksalle ja pysyi siellä jonkun tovin. ;)

   Poista
 3. Blogissani on sulle jotain!:)

  Aurinkoista viikonloppua!♥

  VastaaPoista
 4. Heikun keikun Ira :) Harakka olisi muuttamassa teille! Laitatko minulle yhteystietosi s-postiini suklaamarenki@gmail.com.
  Iloista viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Ilmoittaudun kesäksi sinne teidän terassille ;)

  VastaaPoista