maanantai 5. marraskuuta 2012

Oho!


Tänä aamuna herättyäni, en ollut uskoa silmiäni. Lunta satoi taivaan täydeltä. Edellisen päivän aikana sulaneet lumet olivat tulleet yön aikana takaisin. 

Huomenna (itseasiassa tänään, kello on taas yli puolen yön) minulla on vapaapäivä, mutta tiistaista eteenpäin olen menossa aamusta iltaan. Kivoja iltamenoja tiedossa! Ja mikä parasta, sain nukuttua viime yönä jo suht hyvin. Taidan hankkia sen influenssa rokotteen vastaisuuden varalle. Oletteko ottaneet? Mielelläni kuulisin kokemuksia. Tämä oli tälläinen pikapostaus. Oli pakko tulla esittelemään Herra Lumiukko. Miten sää voikin vaihtua tuosta vaan...

Kivaa alkavaa viikkoa!

14 kommenttia:

 1. Ihanaa! Lumiukko! Meillä oli lunta, todellakin siis oli...Tosi vähän sitä tuli ja sekin vähä katosi parissa päivässä. Selvä ero oli kyllä siinä, että autolla ajaessa tuntui huikean paljon valoisammalta ja jalankulkijat oli helpompi havaita liikenteessä. Influenssarokotusta en ole ottanut vielä. Monena vuonna olen sen ottanut, koska olen yli 500 oppilaan koulussa töissä. Siellä kyllä pyörii kaikki pöpöt. Ihan hyvin olen rokotuksen avulla pahimmat taudit välttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä aamuna lumiukko näytti hieman surkealta. Nenäkin oli tippunut. Voi, kun tulisi pieni pakkanen... Kovin on kostea ilma.

   Kyllä, huomattavasti valoisampaa on ja mieli virkeämpi, kun lumi maassa. Ja kunpa jalankulkijat muistaisivat käyttää sitä heijastinta.

   Taidan kallistua sen rokotuksen puoleen.

   Poista
 2. Voi kun tännekin saataisiin lumi takaisin... nyt on niin ankean harmaata!
  En ole koskaan ottanut influenssarokotusta, mutta en kyllä ole pahemmin sairastellutkaan (nyt sit koputan puuta samalla) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Se on niin harmaata ja pimeää ilman... Täällä toivotaan pientä pakkasta, että lumet pysyisivt. Hieman uhkaavalta näyttää.

   Ei kait siitä rokotuksesta haittaakaan. Tuon narkolepsian takia tullut kuitenkin epäileväksi.

   Toivotaan, etä pysyt terveenä. Ei oo kivoja yhtikäs, yskät sun muut.

   Poista
 3. Toivotaan! Se on niin harmaata ja pimeää ilman... Täällä toivotaan pientä pakkasta, että lumet pysyisivt. Hieman uhkaavalta näyttää.

  Ei kait siitä rokotuksesta haittaakaan. Tuon narkolepsian takia tullut kuitenkin epäileväksi.

  Toivotaan, etä pysyt terveenä. Ei oo kivoja yhtikäs, yskät sun muut.

  VastaaPoista
 4. Onpas komea herra! Täällä odotetaan myös kovasti jo lumiukkokelejä ja olen myös funtsaillut noita rokotuksia, kun niitä neuvolasta koko perheelle tarjottiin. Kovinkaan paljoa emme yleensä ole sairastaneet, mutta ei sitä silti haluaisi sairastaa jatkossakaan. Silti olen vähän epäileväinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan lunta lisää. Tänään lumet sulaneet taas vauhdilla...

   Siskoni, terveydenhoitaja, suositteli rokotusta. Silti vieläkin jahkailen asian kanssa. Sitä on todellakin tullut epäileväksi. Meillä Venla sairastellut koko ikänsä tosi paljon ja erityisesti hänelle rokotusta mietin...

   Poista
 5. En ole harrastanut noita rokotuksia sen narkolepsiajutun jälkeen. Ehkä se on hätävarjelun liioittelua, mutta jotenkin puistattaa. Hieno lumiukko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo narkolepsia vaikuttaa minuunkin, etten osaa nyt päättää tätä rokotusasiaa. Olisi ihan kamalaa, jos jotain vastaavaa seuraisi. Eihän sitä voisi ikinä antaa itselleen anteeksi, jos menee ja rokotuttaa lapsensa. Tosin luulisi seurannan olevan erityisen tarkkaa nyt... Mutta ei voi tietää eikä täysin luottaa silti.

   Poista
 6. Voi, olisikin lunta kaiken tämän pimeyden ja vesisateen sijasta. Ihana lumiukko :-)

  En ole ikinä ottanut influenssarokotusta enkä piikkikammoisena aiokaan, vaikka työpaikalla tänä(kin) syksynä sellaisen vaihtoehdon antavat.

  Hyvää viikon jatkoa ja kiitos vierailusta :-)
  t. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Tervetuloa joukkoon... ♥

   Poista
 7. Moikka!
  Täällä ollaan kanssa oltu flunssassa kohta kolme viikkoa, eikä tullut rokotusta otettua :(
  Ajattelin laittaa sulle mun uuden blogiosotteen, kun Kuntola-blogi on nyt sitten kuopattu. Nykyään kirjottelen siis osotteessa uusitalossa.blogspot.fi
  Toivottavasti nähdään siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että flunssa alkaisi jo helpottamaa. Minulla jo parempana, mutta vieläkin sillointällöin yskittää. Tylsä tauti!

   Nähdään uuden blogisi puolella! :)

   Poista
 8. Ihana lumiukko. Olisipa täällä pk-seudullakin lunta!

  VastaaPoista