torstai 23. elokuuta 2012

Töitä ja huvituksia

Olimme puolitoista viikkoa Helsingissä Venlan kanssa elokuun alussa. Sain ihanan työkeikan ja pääsin jo työnikin puolesta kiertelemään NIIIIIIN ihania sisustuskauppoja! Esittelen täällä blogissani muutaman suosikin.


Peroba, Fredrikinkadulla. Kahdessa kerroksessa upeita huonekaluja, valaisimia, astioita, tauluja, mattoja jne. Kaikki niin kauniisti esillä. Kävin putiikissa ainakin kahdesti. Onneksi heiltä löytyy myös verkkokauppa.


Olen aivan hullaantunut kaikenmaailman printtijuttuihin ja nuo seinällä olevat tekstijulisteet ovat mielestäni huisin kivat. Hintaa yhdellä posterilla on 75 e ja koko on 60/90 x 220.


Tässä valaisimessa on näyttävyyttä ja kokoa. Ja hintaa. Upea jokatapauksessa. Sopisi täydellisesti just meille. Pikku assistentti vilahtaa peilissä. ;)

Niin ja tuo airo on hauska! Jonnekin mökille vaikkapa. Pitäisi olla vaan se mökki.




Jotenkin olen kaivannut mökkielämää ja rantasaunaa tänä kesänä erityisesti. Lapsuuteni kesät vietin aina isovanhempieni mökillä, siitä kait se kaipuu. Mökkielämä on vaan niin vapauttavaa ja rentoa, vaikka kaupunkielämästäkin tykkään. Ja hurjasti tykkäänkin. Mutta silti.

Viime viikonlopun vietin mökillä, se oli aivan parhautta se! Hulvattoman hauska viikonloppu. Sai nauraa sydämensä pohjasta, valvoa aamukuuteen, parantaa maailmaa, nukkua päikkärit laiturilla, saunoa rantasaunassa... Talviturkkikin tuli heitettyä. Vihdoinkin. Kaikki tämä ihanien ystävien seurassa. Voimauttava viikonloppu. ♥

Ja huomenna on taas perjantai. Täällä on Taiteiden yö, joten kivoja tapahtumia tiedossa. Kakkuakin tiedossa lauantaina, ettei pääsisi unohtumaan, miten hyvää se on. Nyt juhlitaan vuorostaan anoppia.

Mehumaijassa mustat viinimarjat, joten täytynee etsiä pullot jemmasta ja alkaa pullotushommiin. Hilloakin ajattelin yhden satsin tehdä. Uusi tuttavuus on Dan Sukkerin Hillo-marmeladisokeri. Ja ainakin mansikkahillosta tuli tosi hyvää tuolla. Suosittelen! Ennen käytin Hillosokeria. Mutta nyt pullot kellarista, joten kivat viikonloput!

8 kommenttia:

  1. Voi kääk, mitä ihanuuksia noissa kuvissa! Voisin ottaa jokaisen esineen kotiini, tai mökille, tai ihan vaan omaksi ;)

    VastaaPoista
  2. Peroba oli täynnä ihanuuksia ja niin oli monimoni muukin sisustusputiikki. Ilolla kiertelin ja otin kaiken irti.

    VastaaPoista
  3. upean näköistä tosiaan. :)

    VastaaPoista
  4. Peroba on munkin mielestä ihana! onneksi niillä on nettipuotikin. Mut suursuosikki on Olkkari Mariankadulla:)

    VastaaPoista
  5. Kävin myös Olkkarissa. Aivan superIHANA ♥

    VastaaPoista
  6. Johanna: KIITOS ♥ Olet ihana!

    VastaaPoista