tiistai 3. heinäkuuta 2012

Yhtä juhlaa
Ihan ensiksi haluan kiittää teitä kaikkia lukijoita, jotka jaksatte käydä täällä. Uudet lukijat olette lämpimästi tervetulleita. Ihanoita olette kaikki! ♥

Kesäkuun juhlat on juhlittu. Omat ja muiden. Kummipoika sai nimen, toinen pääsi ripiltä. Osa juhlista jäi väliin päällekkäisyyksien vuoksi. Harmi, kun ei voinut kaikissa olla mukana, mutta yhtä juhlaa on kesäkuu ollut jokatapauksessa. Juhannuskin siinä välissä. Lisää juhlia on tiedossa tässä kuussa. Huomenna keskimmäinen täyttää 18 v. Loppukuusta nuorimmainen 9 v. Nyt toivon aurinkoa ja pihajuhlia. Kovin on sateista ollut. Nyt kuitenkin paistaa, pitäisi ehkäpä jatkaa terassin käsittely loppuun. Ollut hieman hidasta hommaa näillä ilmoilla.Viikonloppuna kävimme Kuopiossa. Se oli sellainen minihotelliloma yhdistettynä hieman työjuttuihin. HopLop ja IKEA niissä piti ehdottomasti päästä käymään. Molemmat vaativat kovaa kuntoa, mutta onneksi me naiset (Venla ja minä) omamme lähes huippu-urheilijan kunnon näissä asioissa. Reissu teki terää meille kaikille, mukavaa yhdessäoloa ja irtiotto arjesta.

Sisko ♥ tuli viikoksi lomalle, miten olenkaan kaivannut hänen seuraansa. Tänä aamuna hän oli hakenut paikallisesta leipomosta täytetyt sämpylät ja leivokset ja tuli meille aamukahville. Tähän voisi tottua, että aamupalat kannetaan suoraan eteen leipomosta. Parhautta! Sitten lähtivät Venlan kanssa mummulaan. Venla sanoi, että tulee yhdeksään mennessä illalla. Joku muukin on siis kaivannut häntä kuin minä.

Aamulla saatoin keskimmäisen junalle. Haikeana katsoin hänen peräänsä, mutta kuitenkin onnellisena. Nuori, elämä edessä ja monet valinnat. Huoleton ja vapaa. Odotettu ja ansaittu kesälomareissu Helsinkiin ja elämänsä ensimmäisille festareille Lahteen oli alkamassa. Voin vaan kuvitella fiilikset. Eihän siitä omasta nuoruudesta niin pitkä aika ole, eheheh...

Päivällä nautin yksinolosta ja leikatun nurmikon tuoksusta, kesästä. Pienistä hetkistä isoja iloja. Nyt laitan saunan päälle, juomat kylmään ja odotan siskoa meille. Ihania kesäiltoja sinne sinullekin!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa Heinäkuuta sinne.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa arkea sinulla! Joskus siskot ovat kyllä korvaamattomia, minä vain olen läheisempi veljeni kanssa, korvaamaton hänkin! :) Mukavia kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Pienet hetket, ilot, jäädyväiset, arjen ja juhlan tunnelmat ovat juuri niitä, joissa on se elämän suola.
  Mukavaa heinäkuuta!

  VastaaPoista
 4. alma/anette: Kiitos, samoin sinulle!

  Saila: Kiitos samoin! Ihana, kun omistat sellaisen veljen. Minulla ei ole veljiä.

  Marja B: Samoin sinulle! Ja olet niin oikeassa...

  Johanna: Nyt menen ostamaan se lehden... ;) Ja kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 5. Ihana pikku lompakko!

  unelmia-unelmia.blogspot.com

  VastaaPoista