lauantai 14. heinäkuuta 2012

Voihan donitsi!


Tuli sitten ostettua donitsikone. Voihan turhake, mutta niin ihana! Miten olenkaan tullut toimeen ilman, hehhehh. Tämä tietää sitten sitä, että lenkkeilyä on lisättävä. Tai edes aloitettava. Jälleen kerran. Mihin hittoon se into ja tsemppi aina häviää...


Eilen Venla oli yökylässä ja me kävimme leffassa naapurin pariskunnan kanssa. Meillä on muutes tosi kivat naapurit ja varsinkin näin kesäisin tulee vietettyä aikaa yhdessä. Leffan jälkeen kävimme paikallisessa yhdellä ja tulimme istuskelemaan meidän terassille. Ilma oli kovin syksyinen. Onneksi hyvä seura lämmitti mieltä. Mutta missä piileksii lämpimät kesäillat??? Tai edes päivät. 
Kuva ei ole meidän terassilta vaan työkohteestani. Tosin kaikki kamat ovat meidän, olivat lainassa. Nyt ollaan kuitenkin lomalla ja ensi viikolla lähdetään reissuun. Asuntomessuille pitäisi päästä ja samalla reissulla menisi Angry Birds -puisto sun muut huvitukset. Oletteko käyneet, kokemuksia? Ja missä kannattaisi yöpyä?

Tämä oli varsinainen pikapostaus, nyt sinne lenkille, onneksi on tuo koira, joka vie naista... Nyt ei edes sada, jeeeeee, joten pakataan koira autoon ja käydään iltalenkki vähän eri maisemissa. Sitten tiedossa taas leffailta, tosin omalta kotisohvalta. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Heh... empä oo ennen kuullutkaan donitsikoneesta! Mä en voi kyllä sellaista hankkia, saisin olla koko ajan lenkillä ;)
  Tämä kesä on mennyt vähän liian kylmissä merkeissä, ainoastaan Varsovassa saatiin nauttia helteistä
  Asuntomessut myös suunnitteilla, mutta ihan yhden päivän matkana!

  VastaaPoista
 2. Minä bongasin donitsikoneen vapun aikaan netistä, mutta olivat hitsiläinen loppuunmyyty! Nyt sitten Lidl:n lehdestä huomattuani, ampaisin kauppaan. Hintakin oli vain vajaat 15 e. Venlan synttärit lähestyvät ja siellä ei paistellakaan lettuja vaan donitseja... :D

  Kiva, että olette saaneet nauttia auringosta Varsovassa. Täällä paistoi eilen ja tänääkin, mutta ei kovin helteistä ole.

  Mukavaa kesänjatkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Tulinpa vastavierailulle ihanaan blogiisi. Noinkohan me tunnetaan kuules toisemme, samaa kirkkokuntaa nimittäin minäkin :) Nyt menen kierrokselle tänne sun maailmaasi!

  VastaaPoista
 4. Varmasti tosi kivaa kun on mukavat naapurit ja voi viettää aika heidän kanssaan. Donitsikone sai minut hymyilemään, kaikkea sitä onkin :) Monta tuollaista turhaketta meiltäkin löytyy. Valitettavasti kokemusta ei ole viellä angry birds landiasta, siellä on viellä käymättä. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulla.

  VastaaPoista
 5. Hei, Ira!

  Kaunis blogi sinulla ja herkulliset donitsit! nams.

  Mää lähen nyt nauttimaan mansikoista, jotkamie omalta maalta keräsin omin kätösin aamulla pottumaan ruohimis-reissulla äitini kanssa, on ihan parhaita!

  Toivotaan, että saadaan nauttia vielä ihanista keleistä, lupailihan tuo ennuste ens viikolle lämpenevää, ihana ois reissuunkin lähteä ja nauttia ihanista keeleistä ihan kotimaan kamaralla!

  p.s. käy kurkkiin blogiani ja merkkaa lukijakseni. Teen kortteja myös tilauksesta, jos tarttet!

  Palataan, hyvää kesää! -Henna-

  VastaaPoista
 6. Siis mitä! Donitsikone!!! Ois NIIN ihana... Mutta juu ei, arvaa vaan söisinkö niitä ihan kokoajan.

  Laitahan messukuvia!

  VastaaPoista