maanantai 28. toukokuuta 2012

Stailaushommaa


Lupasin viime postauksessa kuvia, tässäpä niitä... 


Sain siis tehtäväksi stailata kolmion luhtitalosta myyntiesittelyä varten. Ihanan rauhallinen paikka, mutta kuitenkin vain kävelymatkan päässä kaupungista. Tätä oli tosi kiva tehdä!Pieniä yksityiskohtia... 


Olohuoneen ikkunasta näkyy leikkipuisto. Omalta terassilta voi siis katsella lasten leikkimistä ja juoda kupin kahvia. Omien lasten, lastenlasten tai muiden lasten -kuka nyt ostaakin tämän kivan asunnon itselleen. Ja jos huomasitte pahvit lattialla, niin ne on otettu nyt pois... ;)))


Saunaakin stailasin hieman... Mieleeni tuli lapsuuteni rivitalokoti, jossa oli vastaava pieni sauna ja ikkuna pihalle. Kuten tässäkin kohteessa. Ikkunakuvaa ei tosin tullut otettua.


Nyt palaan kotitöiden ääreen. Niitä taas riittää, kun viikonloppu meni pihahommissa (sain jopa rakkulan käteeni moisesta touhusta, auts!) ja synttäreillä kakkua syödessä. Mutta nyt onkin sopiva ilma tehdä sisähommia, kylmää ja koleaa. Näin ne ilmat vaihtuvat... 

9 kommenttia:

 1. No varmasti oli ihanaa tehdä :D

  VastaaPoista
 2. voi miten mielenkiintoinen homma! Mukavat kuvat myös.

  VastaaPoista
 3. Marru: Unelmahommaa ja koulutustani vastaavaa, tykkään! :)

  Kati: Kiitos, koulun kamera oli lainassa, sai paljon parempia kuvia kuin omalla. Ja homma on tosi mielenkiintoista. Ihanaa suorastaan! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan kodikkaalta näyttää ♥

  VastaaPoista
 5. Wau, kivasti olet stailannut <3 Unelmahomaahan tuo olisi, voin vain kuvitella ;)

  VastaaPoista
 6. Wow, you have a wonderful blog.
  I will follow you right now.
  Hugs from Germany,
  Tanja

  VastaaPoista
 7. Minna: Kiitos! ♥ Tämä asunto meni kaupaksi ennen varsinaista myyntiesittelyä... Nyt siirrynkin sitten toiseen kohteeseen. Unelmahomma -se on totta!

  VastaaPoista