maanantai 21. toukokuuta 2012

Baileys-jätskiä ja salaojahommaa


Mies lähti taas reissuun eilen, kahden viikon päästä nähdään seuraavan kerran ja sitten ollaankin jo juhlatunnelmissa. Enää en jaksa stressata mistään, kun kaikki kouluhommat ovat tehtyinä, palautettuina, esiteltyinä jne. Minä, joka stressaan yleensä aina juhlajärjestelyjä, en ota mitään pulttia nyt koko hommasta. Ainakaan vielä. Tänään laitan kuitenkin homman pyörimään.

Viime viikko meni salaojahommissa. Mies istui kaivinkoneessa lähestulkoot koko lomaviikkonsa ja sen jäljiltä piha on nyt hirrrveen ihana ja kaunis. Onneksi juhlat eivät ole meillä kotona, silloin olisin jo täydessä paniikissa. Ikkunoitakaan en ole ehtinyt pesemään ja ajattelin, ettei kannatakaan ennenkuin koneet häviävät pihasta. Nyt niitä ei näy, plääh, keksisinkö jonkun muun tekosyyn, eheheh... Ikkunanpesu on maailman tylsintä hommaa. 

Terassikausikin on jo korkattu. Jei! Luokan kanssa kävimme lounaalla viime keskiviikkona ja menihän siinä muutama viinilasikin terassilla istuskellessa. Kotiterassilla sen sijaan ollaan istuskeltu jo useasti. On se vaan niin mukavaa, kun aamukahvinsa tai päiväkahvinsa tai iltakahvinsa tai viinilasinsa saa juoda ulkona. Ja eilen ostin vieläpä pressopannun, niin pidot eikun paranee. Sitten vielä yks huippujuttu, Baileys-jätski, njams... Sitä tehdään Vuokatissa. Tässä suht lähellä meitä. Huuskolan tilalla. Lähiruoka, ihan parasta ja varsinkin kun se on vielä noin hyvää. Kermajäätelöissä on aina kermaa ja täysmaitoa ja minulle laktoosihäiriöiselle ei tullut mitään oireita jäätelöstä, ei yhtikäs mitään. Tässä vielä linkki tilalle http://www.huuskolantila.net/huuskolan-jaatelo/ 

Nyt työt kutsuu. Lähden stailauskeikalle, ihanaihana homma. Voiko edes työksi kutsua. Tämän stailatun asunnon myyntiesittely lähestyy ja homma alkaa olla valokuvausta vaille valmis. Laitan muutaman kuvan sitten tännekin. Palataan... ♥4 kommenttia:

 1. Hienoa, että koulu on ohi ja tressistä ei tietoa :))
  Voin vain kuvitella miten hyvää se jäätelö on, kuulostaa ihan mun "jutulta"!!!

  VastaaPoista
 2. Baileys-jäätelöä, nam!! Tuota on ehdottomasti maistettava:)

  VastaaPoista
 3. Tiedän tuon tunteen kuin mies on koko ajan hommissa. Meillä mies on kaiken vapaa aikansa tällä hetkellä tesassin kimpussa.
  Tuota jäätelöä en ole maistanutkaan, täytyypi kokeilla.
  Työsi kuulostaa ihan unelmalta! Kuvia odotelelssa :)

  VastaaPoista
 4. Marru: Suosittelen! Kera kahvikupin.

  Kanelia ja kardemummaa: Meinasin kesällä käydä tilalla sijaitsevassa kahviossa. Jospa saisin ostettua suoraan isomman rasia.

  Sanna: Laitan kuvia heti seuraavaan postaukseen...

  VastaaPoista