keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Ps.


Tää kuva Elloksen lehdestä räpsästy. Oli vaan ihan pakko laittaa, edelliseen postaukseen viitaten.
 
 Ja taas löysin yhden ihanan jalkalampun, mikä hitsin lamppufriikki musta on tullut, en tajua. Viime syksynä tein koulun harkassa valaisinsuunnitelman eräälle asiakkaalle (elämäni ensimmäisen) ja siitä asti kiinnittänyt erityistä huomiota kaikenmaailman valaisimiin. Muuta selitystä tälle hurmiolle en keksi. 

Täällä sataa, mutta ilma on tosi lämmin. Ihanan lämmin! Kävimme kesäteatterissa. Se on yksi asia, joka kuuluu kesään. Esitys oli huippu hyvä! Sadetakkia ei tarvinnut ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella kyllä. Tosin se ei haitannut. Toivotaan aurinkoa kuitenkin torstaille, kun meillä juhlapäivä!

7 kommenttia:

 1. Täällä toinen lamppufriikki. Oikein harmittaa kun on jo joka paikassa lamput olemassa kun koko ajan löytyy kivoja uusia valaisimia! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että muitakin lamppufriikkejä, hih. ;)

  VastaaPoista
 3. Tässä kolmas! Mistä löysit tuon jalkalampun? Meillä on melkein samanlaisia kaksin kappalein. Ne on hankittu valokuvaustarvikeliikkeestä valokuvaustarkoitukseen. Niihin voi laittaa sadan watin halogeenilamput, mutta tällä hetkellä toinen niistä on ihan vain lukuvalon luojana 60 watin peilikuorrutteisella hehkulampulla.

  VastaaPoista
 4. Hei Liinu! Jalkalamppu on myös Ellokselta. Unohdin tuossa mainita. Hinta on 149 e. Tässä tarkempia tietoja vielä kopsattuna Elloksen sivuilta: Mattapintaista spraymaalattua metallia. Säädettävä korkeus 95–200 cm. Ø 25 cm. Johdon pituus 300 cm. E27. Pallolamppu enintään 60 W.

  Helteistä kesäpäivää kaikille lukijoille!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut arvonnan voittajalle! Laitatko osoitteesi tulemaan halemar@hotmail.com niin laitan lahjakortin postiin :)

  VastaaPoista
 6. Jipii!!! Olipas kiva yllätys!!! KIITOS! :)

  VastaaPoista
 7. Hei,
  tosi kiva blogi sinulla, nyt vasta eksyin tänne =)

  Ajattelin ilmottaa et olen sulkemassa Kultahippuja sivun koska en enää kirjottele sinne vaan Niittylän Lapset -sivulle (selistystä löytyy uudelta sivulta Uusi alku otsikon alta)...ja täten huomasin että olet sielä lukijana ja Kultahippuja näkyy blogilistallasi, joten mikäli yhä luet blogiani, olisitko ystävällinen ja muuttaisit sen, niin Niittylän Lapsien päivitykset näkyvät taas sinunkin listallasi =) iso kiitos ja pahoitteluni tästä vaivannäöstä!

  Hyvää jatkoa ja tunnelmallista alkavaa syksyä!

  VastaaPoista