sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Enjoy the little things

           Made by me

Niin on tehty. Nautittu pienistä asioista. Lomaa on vielä parisen viikkoa ja voimia tulevaan syksyyn täytyy kerätä. Hmmm... vaikkakin sitten istumalla naapurien terassilla puoli kolmeen. Kuten viime yönä. Se on vaan niin parasta lomassa, kun ei aikatauluja eikä aamuheräämisiä. Inhoan molempia! Tosin olen tehnyt vähän töitäkin, mutta siitä ei erityistä stressiä, kun saa itse aikatauluttaa hommansa.

Sain juuri valmiiksi pienimuotoisen suunnittelutyön. Kyse oli olohuoneen sisustuksesta; huonekaluista ja seinäpinnoista. Keväällä saimme oppeja ArchiCAD -ohjelmasta koulussa, mutta miten äkkiä sitä unohtaa nuo opitut salat. Mutta eipähän tule ihan jäätävän kylmä suihku niskaan, kunhan koulu alkaa. Nyt on taas tuntumaa.

Törmäsin suunnitelmaa tehdessäni muutamaan aika kivaan valaisimeen, jotka jonottavat jo hankintalistallani. Toinen allaolevista ainakin. Antavat suoran yleisvalon, joten sopivat hyvin esim. ruokapöydän päälle. Vaikka kaksin kappalein. Tykkään! Päädyn ehkä tuohon Elloksen. Yllättävän kivoja valaisimia valikoimassa. Nyt vaan odotella, että joku alekuponki kolahtaa postilaatikkoon.Valaisin Ellokselta 69,95 e
IKEAN uusi FOTO -valaisin 29,95 e
  
Tämäkin Ellokselta alk. 44,95 e 
                                                                                 


Illat hämärtää, mutta vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä... 


siis RELAX! 

2 kommenttia:

  1. Elloksella on kyllä nykyään aika kivoja juttuja, myös sisustuspuolella. Vasta viikonloppuna tuli joku -15% punaisista hinnoista (mitä lie sitten ne ovatkaan)-tekstari. Eiköhän sieltä joku alennusnumero tälläkin viikolla postiin tule! Minä voisin tuon Ikean foton ottaa meiän keittiöön. Harmi ku on siinä jo ihan hyvä valaisin ;)

    VastaaPoista
  2. Minä ostin vasta uuden valaisimen keittiöön IKEA:sta. Nyt mietin kuumeisesti, minkä huoneen kattoon sen laitan, että voisin nuo mustat... ;)

    VastaaPoista