sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Keittiöihanuudet


 
 
 
 
 
 
 
Kenwoodin kMix -vastaan- KitchenAid


Uusi keittiö olisi ihana! Saahan sitä toivoa... Tästä saamme syyttää ystäväämme maalämpöä, joka ohitti mennen tullen palatessa keittiörempan. Tylsää sanon minä, olkoot vaikka kuinka järkihankinta.

Uusien keittiöiden lisäksi markkinoilla on toinen toisistaan ihanampia kodinkoneita. Tässä muutamia kuvia niistä. Ei taida jäädä lemppariväri epäselväksi, hih... Voisi kyllä tulla ällötys, jos kaikki vempaimet olisivat vaaleanpunaisia. Rajansa silläkin. Mutta ílomielin voisin ottaa vaikka tuon vaaleanpunaisen yleiskoneen. KitchenAidissa väri jotenkin ihanampi, oikea vaahtokarkki.

Meillä on ylläolevaa Kenwoodia "hieman" vanhempi versio. Se on about 40v vanha. Ja toimii edelleen! Tosin siinä on järkyttävän kova ääni ja kooltaankin aika järkäle. Käytän sitä paljon, joka viikko. Olisi kiva tuollainen kauniimpi ja  hiljaisempi versio. Vaikka vanhassa on tunnearvoa!

Vaaleanpunaisia Kenwoodeja saa ainakin Hobby Hallista. Samaan sarjaa löytyy kahvinkeitin,
  vedenkeitin ja leivänpaahdin.

9 kommenttia:

 1. Heipähei!
  Kiiruhdin vastavierailulle:) Ja hyvä niin...jään ehdottomasti lukijaksi!

  Haaveissa olisi tuollainen yleikone, ihana! Mutta silloin kun ostin konetta, en tuollaista tiennyt olevankaan, höh. Nyt mulla on sitten tuollainen rosterinvärinen hökötys jota on pakko pitää kaapissa :)
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva, että liityit lukijaksi blogiini! :) Olen siitä erittäin iloinen. Tulen ajan kanssa tutustumaan sinun blogiisi joku ilta! :)

  VastaaPoista
 3. Marika: Kiva, kun ehdit vierailulle, kiitos! Meilläkin se vanha kone kaapissa, kun vie niin ison tilan, väri kulunut jne. Nuo uudemmat voisi pitää huoletta pöydällä.

  Mari: Kiitos kommentista ja tervetuloa uudestaan!

  Ihanaa, huomenna jo perjantai!
  Mukavaa viikonloppua teille molemmille! :)))

  VastaaPoista
 4. Yleiskone on minullakin haaveena. Aika ajoin käyn ihastelemassa ja mukamas tulee aina jotain tärkeämpää ja hankinnan lykkää tulevaisuuteen.
  Jospa joku päivä :)
  Toivottavasti unelmasi keittiörempasta toteutuu pian :)

  VastaaPoista
 5. Hei, liityit lukijaksi TERVETULOA seuramaan blogiani!

  Ihanaa, juuri eilen ihastelin näitä vaaleanpunaisia ihastuksia! I L O V E IT !!

  VastaaPoista
 6. Ensivierailulla täällä :)
  Mulla samanmoiset haaveet kodinkoneista listalla, mut kun kaikki nykyiset laitteet toimii, eikä tartteis!!! Mut pakko on jotain noista saada ;)
  Mukavia haaveiluhetkiä sinullekin !

  VastaaPoista
 7. Itse olen haaveillut iät ja ajat OBH Nordican Chili sarjasta.. punainen käy mun omaan sisustukseen kuin nenä päähän. Mut aikast herkkuja on nuokin!

  Oikein ihanaa sunnuntainjatkoa sinulle ja minäkin taidan tulla vierailulle useammin, nyt kun blogisi löysin!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka ihanat! Olen haaveillut myös tosta Kitchen aidin koneesta, mutta tyydyn toistakymmentä vanhaan (jollei vanhempaan) Philipsiin. Vaaleanpunainen olis aika ihana! :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Tuollaisella Kenwoodilla olisi töitä meidänkin keittiössä. Hienoja vehkeitä.

  VastaaPoista