sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Converse ♥ Marimekko


Tahtoo, tahtoo Converset ja nyt olis tulossa nämä tennarit Marimekon kuosilla myyntiin ens viikolla. Rakastan kaikkea (no en ihan kaikkea, mutta lähes) Marimekkoa, mutta onkohan nämä liian rohkeita??? Toisaalta tykkään noista ylimmistä, farkkujen kanssa olis varmaan aika jees ja meno vois olla tosi let's go! ;)))

Bongasin Marimekon sivuilta seuraavaa tekstiä...

Marimekko ja Converse ovat tehneet yhteistyötä kevään 2011 naisille suunnatussa mallistossa, jossa yhdistyvät Conversen suosituimmat tennarimallit – kuten Chuck Taylor All Star High ja Ox – Marimekon ainutlaatuiseen kuviomaailmaan. Converse-kokoelmaan valitut kuosit ovat Marimekolle ominaisia rohkeita, energisia klassikoita, joiden takana ovat printtitalon suositut suunnittelijat Annika Rimala sekä Maija ja Kristina Isola.

Kengät tulevat myyntiin maailmanlaajuisesti valikoituihin Conversen ja Marimekon myymälöihin sekä erikoisliikkeisiin helmikuusta 2011 lähtien. Suomessa kengät saapuvat myyntiin viikolla 9.
 

Viikonloppu alkaa olla finaalissa ja viimeinen viikko ennen lomaa alkaa. Jaksaa, jaksaa... Pari koulun projektia (pöytä & kaappi) vaiheessa, ne pitäis saada valmiiksi ja arviointiin. Hyvä olis ennen lomaa, mutta annan armoa itselleni ja teen ne loppuun lomalla, viimeistään! Pientä ruuvailua ja duunailua vaille. Ostin ihania tarrojakin niihin, mutta niistä sitten myöhemmin... Nyt painaa näyttö päälle, sarjassamme ensimmäinen ja siinä on pakko pysyä aikataulussa, ei armoa. Joten se on nyt se number one. Entisöin vanhaa pulpettia ja sitä EN! roudaa kotiin ennekuin valmiina. Toivottavasti pysytään nyt terveinä, ettei tarvitse näyttöpäivinä olla pois koulusta, muuten homma menee metsään ja aikataulu ei saletisti natsaa. Keskiviikkona menen  lääkäriin pitkään jatkuneiden selkäkipujen vuoksi. Saa nähdä, mitä sille keksitään. Lopuksi vielä viideo...

3 kommenttia:

 1. Hei muru!!!

  Blogissani on sulle tunnustus :)

  VastaaPoista
 2. Marimekon Converset kuulostavat ja NÄYTTÄVÄT ihanilta :)

  Noissa kengissä askel varmaan lentää :)

  VastaaPoista
 3. Mulla olisi kanssa haaveissa ostaa vanha pulpetti,sellainen kahden istuttava,ja kunnostaa se.Kiva blogi sinulla jäin lukijaksi :) Tervetuloa minun blogiini lukijaksi.Suurperheen touhuista kirjoittelen ja sisustusjutuistani http://meidanperheessa.blogspot.com/

  VastaaPoista