sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Viikonlopun kuulumisia


                                                          (kuva: http://www.hm.com/)

Uusi vuosi, uudet kujeet ja inspiraatiot. Hyvä, kun on saanut kaikkia joulutavaroita roudattua varastoon, niin lähes samantien iskee inspiraatio, että on ihanihan pakko saada jotain kevättä kotiin. Ensin hankin kimpun tulppaaneita. Ovat minulle yksi merkki lähestyvästä keväästä. Tänään yritin hankkia esikoita, mutta olivat niin huonossa jamassa tuossa lähikaupassa. Sitten alan vaihdella keväisempää väriä kaikkeen mahdolliseen ja roudata huonekaluja eri kulmiin. Ja rempata pintoja. Se on se uudet kujeet -juttu. En ole ennen pahemmin remppaillut. Ja nyt tähän päähänpistoon on täysin syynä koulun maalauskurssi. Koulussa ollaan tutustuttu värien ihmeelliseen maailmaan, saatu tehtäväksi värisuunnittelutehtäviä sekä opiskeltu maalausta niin teoriassa kuin käytännössäkin. Mies on meillä aina saanut tehdä maalaus ym. remppahommat. Tasajako, minä suunnittelen, mies tekee. Mutta nyt (saan lukita miehen varmaan pannuhuoneeseen) maalaan minä!

Summasummarum kaksi maalauksesta innostunutta opiskelukaveria suuntasivat perjantaina koulun jälkeen maalikauppaan. Se toinen olin minä. Toinen osti turkoosia, minä ostin harmaata. Sillä maalaan huomenna takkahuoneesta yhden seinän, joka on odottanut maalia jo jonkin aikaa. En ole osannut päättää, beige vai harmaa, kunnes maalasin koulussa perjantaina -harmaalla. Ja väri oli sitten siinä. Laitan kuvia myöhemmin. Mitähän tästä vielä seuraa, ensi jaksossa alkaa laatoitus ja tapetointi -kurssit. Vaarallista ja kallista. Mutta elämä on! :)))

Nyt siirryn takavasemalla ts. nukkumaan. Tytöt ovat jo untenmilla. Saimme kummitytön yökylään ja onpas ollut mukavata hihitystä ja kikatusta. Ostin molemmille omat uudet tuoksut ja neonpinkkiä kynsilakkaa, joka on tosi ihq. Ihania tyttöjen juttuja -niistä oli tämä ilta tehty! <3

2 kommenttia:

 1. Kevät tekee temppujaan täälläkin. Tekisi niin mieli hempeitä sävyjä ja kukkia on oltava maljakossa. Ihastelin noita HM:n tyynyliinoja, ne olisivat ihanat meidän tyttöjen huoneisiin. :)
  Odottelen innolla harmaata seinää, sekin on käynyt mielessä.
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Tyynyliina on ihana, tilaukseen menee. Seinä on nyt valmis -tykkään! Laitan kuvia seuraavassa postauksessa...

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista