torstai 6. tammikuuta 2011

2*0*1*1

Se on sitten vuosi vaihtunut, että hyvää joulua ja uutta vuotta näin jälkikäteen, eheheh... Tämä nainen on ollut niin kiireinen, että ei mitään järkeä. Ja olin mukamas kiireinen osa-aikatyöni kanssa (ihan huijausta). Marras-joulukuussa juhlittiin oikein urakalla, sillä meillä oli kymmenet synttäribileet milloin missäkin -kyllä, luit aivan oikein, kymmenet! Lahjoja siis ostettiin ja kakkua syötiin. Joten eipä ollut kovin tekemisen puutetta viikonloppuisin, kun aina oli jotkut pippalot jossain. Meidänkin talossa oli bileet, sillä vanhin poikamme Jesse täytti marraskuussa odotetut 18 v. Muistatko, kun täytit tuo maagisen luvun? Voi sitä ilon päivää, kun baarin ovet aukeni! Ja eipä ole ajat muuttuneet... ;)))
Joulukuussa oli muutamat pikkujoulut sekä Venlan kaveri pikkujoulut meillä kotona. Joulu meni mukavasti, tosin nopeasti. Vietettiin se kotona oman perheen, äitini ja mummuni kesken. Nyt en millään haluaisi luopua joulusta. Vielä. Olenko ainoa? Illalla katsoin Täydellisiä Naisia kynttilän ja kuusenvalojen loisteessa. Ihq! Kuusi ei edes pahemmin varissut. Meillä on ollut tanskalainen nyt parina jouluna, voin suositella!
Koulu vie ajastani paljon tehtävineen, suunnitteluineen päivineen, että huh! Joululomalla piti tehdä yhtä ja toista ja kuten arvata saattaa tekemättä jäi monikin asia. Parempi olla siis suunnittelematta. Uuden vuoden lupaukset olen jättänyt suosiolla, joten eipähän tarvitse ressata ajatuksella. Koulu alkoi tiistaina. Ja minähän raahauduin sinne huonosti nukutun yön jälkeen jo maanantaiksi. Sain vielä ystikseni samaan jamaan. Siellä me sitten koulun pihalla ihmeteltiin, että missä kaikki autot ja miksi puoli koulua on pimennossa. Hah! Ajelimme meille, sillä siitä huiputuksesta lupauduin tarjoamaan aamukahvit. Onneksi koulua oli vain ja ainoastaa pari päivää. Tehtiin maalaushommia turvallisuusalan koulutustiloihin. Maanantaina alkaa sitten arki rulettaa täydellä teholla. Lapsillakin.
Nyt odottaa, mikäs muukaan, kun joululomalle annettu sisustus- ja tilasuunnittelutehtävä, jipii! Me aikuisopiskelijathan emme lomia tarvitse, joten saimme ihanan pikku tehtävän puuhasteltavaksi. En ole päässyt kovin pitkälle, sillä minä ainakin olin TODELLA loman tarpeessa!!! Käytiin Venlan kanssa luistelemassa, pulkkamäessä, pelattiin, luettiin, katsottiin leffoja... Tapasin ystäviäni, kävin shoppailemassa ja tein mitä huvitti, antamatta ajatusta koululle. Joten nyt tiedän, minkä parissa viikonloppuni vietän. Onneksi on vielä punaviiniä ja suklaata...
Hyvää alkanutta vuotta!
PEACE, LOVE & JOY4 kommenttia:

 1. Olipa kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! :)

  Aikamoinen juhlaputki teillä oli tosiaankin loppuvuodesta =) eipä ihme että olit loman tarpeessa, hyvä että osasit myös ottaa rennosti.

  Kiva kuva Venlasta <3

  Niin ja kyllä minä ainakin muistan sen kun täytin 18v...vaikka siitä muutamia vuosia jo onkin, oi niitä aikoja. ;)))

  Mukavia talvipäiviä teille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kuva on tämän vuotisesta joulukortista.

  Täytyy tehdä blogikierros, oikein odotan sopivaa hetkeä ja vierailla sinunkin blogissasi kurkkimassa kuulumisia...

  Ihania talvisia päiviä teillekin! <3

  VastaaPoista
 3. Happy happy Joy joy! Johan tässon yö (kaks?) oltu erossa... Ja piti jo tänne tulla katsomaan, että mitä sille kuuluu...

  Ihanalta näyttää tuo kortti tossa kuvassakin, niinkuin myös luonnossa <3

  VastaaPoista
 4. Itse olet ihana! <3 Maanantaina nähdään, jos nähdään, flunssaa meinaa ja väsyttää...

  VastaaPoista