sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Tervetuloa 2016




Täällä ollaan!

Hyvästelin viimeiset rakkaat jouluvieraat tänään. Ja kun näitä hyvästejä halauksineen on jättänyt kolmesti parin päivän sisällä, haikeus valtaa mielen ja ikävä meinaa saada otetta... Niin... Ajattelin täyttää tyhjiön bloggaamisella. Kaikkea sitä ihminen saakin päähänsä heikkona hetkenä lähes vuoden tauon jälkeen. Jatkoa en lupaa. Olen huono lupailemaan. Katsotaan, mihin kaikkeen aika riittää.

Tämähän onkin ihan mukavata pitkästä aikaa ja ensimmäistä kertaa käytän hommaan padia. Tämän kanssa voin loikoilla missä vaan kuten nyt -hierontatuolissa. :) Kyllä! Olen siis niiiiiin jumissa. Auts. Voihan toki läppärilläkin loikoilla ties missä, mutta omaani joudun pitämään johdon varassa, joten se on yleensä (työ)pöydällä. Pitäisi varmaankin hankkia se uusi akku. Tuo on sarjassamme niitä hankintoja, mitä en todella saa tehtyä. Ainoa miinus tämän padin kanssa on se, että tarvitsen läppäriä kuvien lisäämiseen järkkäriltä ja niiden muokkaamiseen. Muutenhan koko homma hoituisi tällä. Noin yleensä tulee padia käytettyä nykyään enempi ja katson siltä kaikki leffat, sarjat jne.  







Muutama lomapäivä jäljellä. Aamupäivästä starttaan kuntosalille. Jotain järkevää tässä on tehtävä. Ryhdistäydyttävä loman ja syömisten jälkeen. Tarvitsen myös arkeeni suunnitelmallisempaa liikkumista, joten nyt on hyvä aloittaa pikkuhiljaa. Tunnen miten kroppakin sitä kaipaa. Liikuntaa ja säännöllisyyttä. Minulla ei ole tapana tehdä mitään uuden vuoden lupauksia, sillä kaikenmaailman lupauksista tulee pakkopullaa ja ainakin minulla motivaatio loppuu lyhyeen. Toivoisin kuitenkin pitäväni itsestäni parempaa huolta. En lupaa, mutta toivon. Rytmiä olen Y R I T T Ä N Y T jo hieman muuttaa, mutta viime yönä nukuinkin sitten kellon ympäri. Että semmoista.

Nappasin kukka-astelmasta kuukahtaneet hyasintit. Osan laitoin maljakoihin ja osasta tein jäälyhtyjä.
Siskoni teki kauniita jäälyhtyjä mummulassa, niistä kuvia instagramin puolella. Täällä nautitaan joulun tunnelmasta vielä hetki. Kevättä kohti mennään, muttei kiireellä...


♥♥♥ Onnellista alkanutta vuotta sinulle! ♥♥♥


4 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis lyhty! Täytynee itsekin innostua jäädyttämään :) Ihanaa vuoden alkua sinne rakas ystäväiseni!

    VastaaPoista
  2. Blogini vasta on aluillaan ja etsiskelen sille suuntaa. Kaikesta huolimatta blogi antoi jo nyt minulle paljon, sillä löysinhän sinun blogisi. Ajattelin juurikin löytäväni blogin kautta mahdollisesti uutta luettavaa, jotakin raikasta ja aitoa kuten sinun blogisi. Nyt on aamuihin uutta luettavaa, kiitos. :)

    VastaaPoista