sunnuntai 24. elokuuta 2014

Ja minkähän otsikon sitä taas keksis


Rentoa sunnuntaipäivää sinne!

Elokuu alkaa olla loppusuoralla ja syksy sanan uskaltaa jo mainita. Puistotie oli varsin hiljainen ja syksyisen pimeä (mielikuvitus pääsi valloilleen)kun kotiuduin kylästä viime yönä yhden aikoihin. Huivi sai olla tiukasti kaulan ympärillä, oli hirrrveän kylmä. Silti tykkään syksystä. Marraskuun lapsena. Oli miten oli, kauniita kesäpäiviä ja valoisia kesäöitä tulee satavarmasti ikävä talven keskellä. Helteitä ei niinkään. 

Kotona odotti tyhjä talo. Varsin outo tilanne. Kaikki jossakin. Mies työreissulla, tytär yökylässä kaverilla, toinen pojista tyttökaverilla, toinen kavereineen yöjalassa. Valvoin puoli kolmeen, tehden mitä. Selaten IKEA:n nettisivuja ja postilaatikosta löytynyttä uutta kuvastoa. Huvinsa kullakin. Tästä huvista tosin ei seurannut päänsärkyä eikä huonovointisuutta. ;)



Eilen vietimme mieheni äidin 7-kymppisiä. Kivat kemut. Hyvät tarjoilut ja tunnelma. Venla piti puheen ja sen jälkeen mummulle ojennettiin yhteislahjana hankittu valkoinen, Samsungin järkkäri. Voisinpa haluta samanlaisen. Vaikutti nimittäin suht näppärältä kuvata ja ennen kaikkea kuljettaa mukana. Tähän väliin tarkennan, että mummu kirjoittaa juttuja paikalliseen lehteen noin kerran viikossa ja ottaa paljon kuvia. Uusi kamera tuli siis tarpeeseen meidän teräsmummulle. Niin ja onhan mummu nykyään facebookissakin. Itseasiassa molemmat mummut. 

Asiasta viidenteen. Instagramin linkit eivät toimineet, mutta tämän pitäisi toimia. Kokeilkaas uudestaan! 
http://instagram.com/instabyira 

Nyt kun työt ovat alkaneet, on ollut vähempi aikaa/jaksamista/viitseliäisyyttä näille iigeehommillekin. Usein nukkumaan mennessä tai aamulla herätessä selailen muiden kuvia. Omia kuvia lisäilen vaihtelevalla menestyksellä. Vuorokaudessa on jälleen kerran liian vähän tunteja. Tai sitten pitäisi oppia nopeammaksi. 


Sain vihdoin ja viimein hankittua haaveilemani omenapuun. Kuvahan ei liity siihen mitenkään. :D Mutta Punakaneli sattui kohdalle, kun en sitä varsinaisesti edes etsinyt. Taidankin mennä virittelemään suojat rungon ympärille. Puistossa nimittäin loikkii yks jos toinenkin pupujussi. Ja hei, siellä paistaa aurinko!

5 kommenttia:

  1. Hei! Kiva kun löysit blogiini. Olen ollut vähän laiska kirjoittaja kesän aikana, mutta yritän taas syksyllä kiristää tahtia. Jos olisi enemmän tapahtumiakin....
    Myös minusta syksy on paras vuodenaika vaikka olenkin kevään lapsi. Pimeät illat ja lyhtyjen ja kynttilöiden valo ovat ihania.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Sama juttu, kesällä blogi jää aivan hunningolle. On niin paljon kaikkea muuta puuhaa. Minulle se on lähinnä ajanpuute kysymys, mutta en malta luopua. Yritän roikkua mukana ja kirjoitella, kun sopiva sauma sattuu olemaan...

      Nautitaan syksystä ja kynttilän valosta!

      Poista
  2. ♥Heippa! Kivaa kuulla sinusta! Oikein ihania alkaneen syyskauden päiviä!♥ Kauniit kuvat postauksessasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos ♥ Tunnelmallista syksyä sinne sinullekin!

      Poista
  3. OI miten ihania kuvia sinulla. Selailin omia menneen kesän kuvia eikä nää talven räpellykset vedä vertojakaan kesän kauniille, värikkäille ja valovoimaisille kuville.

    VastaaPoista