maanantai 17. syyskuuta 2012

I ♥ my new camera


Vihdoinkin! Siis Vihdoinkin! Sain hankittua piiiiiitkään haaveilemani kameran. Päädyin Canon EOS 600D malliin ja pikkuhiljaa olen opetellut käyttöä. Paljon on vielä oppimista. Canonin järkkärit tulivat tutuksi  kouluaikana, joten valinta oli suht helppo. Tosin tuota kääntyvällä näytöllä olevaa en ollut kokeillut aikaisemmin, mutta ensivaikutelma on erittäin hyvä.

Viime viikolla tapahtui paljon ihania asioita. Kaikkea en voi vielä edes paljastaa, mutta yhden päivän aikana tapahtui kolme asiaa, joiden ansiosta hypin kattoon!!! Nro 1 Stailaamani asunto oli mennyt kaupaksi. Jeee!!! Nro 2 Pääsin yrittäjyyden valmennuskeskuksen koulutukseen. Olin käynyt haastattelussa edellisellä viikolla. Nro 3 Sitä en voi vielä paljastaa, mutta varsin iloinen olin tästäkin. Ja yllättynyt. Palaan myöhemmin.

Venlan koululla oli avoimien ovien päivä perjantaina ja olin mukana käsityöntunnilla. Mieleeni tulivat ajat, kun toimin avustajana koulussa. Haikeus. Lapset olivat ja ovat edelleen lähellä sydäntäni. Miettinyt, miten voisinkaan yhdistää koulutukseni ja lapset. Jokatapauksessa oli tosi kiva, kun koulu järjesti mahdollisuuden tulla tutustumaan lapsen koulupäivään.

Viikonloppu meni nopeasti kuten aina. Kävimme kirppistapahtumassa Paltaniemen koululla ja Eino Leino-talolla silittelemässä lampaita. Ihana ystis kävi kylässä ja paranneltiin maailmaa. Synttäreitäkin juhlittiin, nyt vuorostaan serkuilla.

 Ja ylläoleva malli esittelee uusia kenkiään, 
nuo kaikenmaailman leopardikuviot on 
nyt niin IN meillä. 

Tämä ilta on harrastusilta, joten ilta menee kuskaillessa tuota leopardikenkäistä ensin telinevoimisteluun ja sitten streetdanceen. Molemmat sattuivat samalle illalle. Onneksi tässä perheessä on nyt neljällä ajokortti, helpottaa huomattavasti. Keskimmäisellä oli inssi viime maanantaina. Auto on ajossa yötäpäivää ja kun se sattuu olemaan pihassa -tankki on tyhjä. ;) 


                                   
14 kommenttia:

 1. Onnea uudesta ystävästä! Vai pitäiskö sanoa ruumiinosasta ;)

  Oma kääntyvänäyttöni on jäänyt tosi vähälle kokeilulle, harvemmin kuvaan näytön kautta, lähinnä jos pitää saada kuvaan omaa naamaa/vaatetusta. Muuten tulee kyllä tirkisteltyä etsimestä :)

  Täällä lähdetään kohta myös voimisteluhallia kohti :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut ja ihania kuvaushetkiä! Itse vielä haaveilen uudesta rungosta...
  Niin ja onnittelut kaikesta hyvästä, mitä sulle on tapahtunut :D

  VastaaPoista
 3. Suvi: Kiitos! Hyvin sanottu, ruumiinosa, eheheh... Vähältä piti, meinasin jo viereeni yöksi ottaa. ;)
  Etsimestä minäkin olen tirkistellyt, en osaa oikein näyttöä vielä hyödyntää.

  VastaaPoista
 4. Marru: Kiitos! Vaanin nyt kamerani kanssa jokapaikassa... ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvin valittu! Mulla se samainen vekotin, mutta valitettavan vähän tullu harrasteltua viime aikoina! :)
  Ja onnea ihanista jutuista! Kiva kun luistaa hommat! :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Minulla nyt uutuudenviehätystä ja kamera kulkee mukana. Vielä kun saisin hankittua vielä laukun, jalustan, lisävalon ja ja jaj... ;)

  VastaaPoista
 7. Kivaa, uusi kamera on niin ihana juttu, ettei siitä malta jättää käsistään. Hyvä jos yöksi jää yöpöydälle. :) Harrastuksiin kuskaaminen on täälläkin jo arkea, onneksi ei kuitenkaan vielä joka ilta. Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 8. Miia: Kuvien laatukin on ihan eri luokkaa, ilo kuvata. Kaunista syksyä myös sinne! :)

  VastaaPoista
 9. Hyvä kameravalinta! Samainen löytyy minultakin... ;)

  VastaaPoista
 10. Voi kun onni potkaisiskin ja saisi kans kameran! Mulla on siis vain pieni Canonin pokkari. Ja jo tosi vanha!
  Alahan räpsiä lisää kuvia, niin voin käydä ihaileen:)

  Ps. kyllä on makeet kengät!

  VastaaPoista
 11. Elsa: Täällä kovasti harjoitellaan otoksia... :)

  VastaaPoista
 12. Onnela: Toivoin valmistujaislahjaksi rahaa kameraan plus hieman piti vielä itse säästää. Ja nyt se on käsissä! So happy! :)

  VastaaPoista
 13. Niin ihanaa tunnelmaa täynnä koko blogisi:)

  - Aleksandra

  VastaaPoista