perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kauniita kontrasteja tilaan


Industrial on nyt kovin suosittu trendi. Hyvin tehdasmaisten metallijuttujen käyttö sisustuksessa on osunut silmään useassa lehdessä. Kieltämättä aika kivaa kontrastia niillä saakin aikaan. Koulussa on parasta aikaa menossa metallitöiden kurssi. Kurssiin liittyen täytyy tehdä joku juttu, joku metallijuttu luonnollisesti. Ja luultavasti ehditään tehdä useampi juttu. Ensin ajattelin valaisinta. Mutta ongelmaksi koitui capiz -helmien saaminen, joita valaisimeen olisi tullut. Yritin kuumeisesti niitä kalastella, mutta tuloksetta. Tyylivarkaista bongasin kivan kurkkupurkeista tehdyn säilytysjärjestelmän eteiseen. Ja siitä se idea sitten lähti ja työ on vaiheessa. Katsotaan saanko mitään julkaisukelpoista aikaan.

Kahdessa ylimmässä kuvassa olevat (arkku&pöytä) ovat Hobby Hallin uutta Industrial -sarjaa. 
Alemmat kuvat ovat Habitaresta ja kirjain Asuntomessuilta räpsäisty kuva.


Kevät tekee tuloaan ja yleensä ihanat vaahtokarkkivärit valtaavat kodin, mutta entäs nyt? Huomaan kaipaavani selkeitä linjoja, mustaa, valkoista, graaffisuutta. Viimeisin ostos oli Prisman tyynyosastolta kärryyn hypänneet tyynyt. Musta-valkeat. Kauniit pastellit kuuluvat kyllä kevääseen ja kesään, joten eihän niistä täysin voi luopua. KoKo -mukeja hankin ainakin, josta aikaisemmassa postauksessa jo mainitsin.

Kävin uuden työni koulutuksessa Kuopiossa ja sen jälkeen on kuulkaas suunnitelmat taas muuttuneet. Kuka pysyy kärryillä. En meinaa itsekään. Elämä on yllätyksiä täynnä, ihania sellaisia. Mutta niistä sitten myöhemmin, kunnes on nimiä paperilla ja päätökset satavarmoja. Jännittäviä aikoja. ;)))

Tänään kävin tutustumassa ja kuvaamassa uutta, mielenkiintoista projektia. Hirrrveen ihana kohde, että voisin ostaa koko talon! Oli tiiliseinää ja rautaiset kierreportaan jaj jaj... Ja neliöitäkin melkein neljä tuhatta. Kysymyksessä siis julkinen tila. Katsotaan nyt mihin aika riittää, mutta niin mielelläni suunnittelisin uutta ilmettä, faceliftiä, tähän vanhaan 50 -luvun loppupuolella rakennettuun, rakennushistoriallisesti arvokkaaseen kohteeseen. 

Lomaviikko lähenee loppuaan. Venla on ollut taas sairaana. Ensin angiina, joka oli kolmas!!! muutaman kuukauden sisällä. Lääkekuuri loppui maanantaina, tiistaina nousi taas kuume. Nyt sitten korvatulehdus. Että sitä rataa. Mutta nyt koiran lenkitys. Onneksi mies tulee huomenna ja on kaksi viikkoa kotona, lomalla!

Vietä kiva viikonloppu


6 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua sinnekkin. Meillä on painittu myös sitkeän korvatulehduksen kanssa.. =( paranemisia sinnepäin! Mä en ole viel ihan lämmennyt noille industrial-tuotteille, mut saas nähä koska ne kolahtaa... =D

  VastaaPoista
 2. Oih, ihania kuvia <3 Meilläkin on musta ja valkoinen ihan IN nyt ja mä tykkään kovastikin niistä!!! Pastelliakin on hieman kotiutunut(2tyynyä joissa myös mustaa) Niin ja keittiössä on vaaleensinistä ihan hitusen :)

  Sulla on jänskät hetket nyt sit käsillä, pidän peukkuja sulle <3!! :D!!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat!
  Mä olen taitanut jo tippuu kyydistä... mutta mielenkiinnolla jään odottelemaan, jos vaik mullakin lamppu viel syttyis ;))
  Paranemisia <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä. Enpä olisi osannut Hobby hallista tuon tyylisiä huonekaluja etsiäkään!

  Toivottavasti tauti on taittumaan päin. Hauskaa viikon alkua.

  VastaaPoista
 5. Lämmin kiitos!

  Jään odottamaan mitä uusia

  suunnitelmia Sinulla on...

  Leppoisaa viikonloppua,

  t. Salaisen puutarhan emäntä

  VastaaPoista
 6. Hei, ihania kuvia, tykkään erityisesti tuosta industrial-tyylistä...yritin liittyä jäseneksi, mutten onnistunut, täytyy yrittää myöhemmin uudelleen :)

  VastaaPoista