lauantai 15. lokakuuta 2011

Tunnelmallista syksyä

Heippatirallaa pitkästä aikaa! Miten tuo aika on taas mennyt. Edelliseen postaukseen liittyen, Habitareen pääsin kuin pääsinkin. Välillä kävi kyllä mielessä, että oliko järkeä lähteä niin kipeänä reissuun, mutta näin jälkikäteen ei harmita yhtään. Loma teki terää! Messuillakin viihdyin, tosin olin päivän jälkeen arvatenkin ihan rättipoikkiväsynyt. Skumppalasillinen lähes seitsemän tunnin messuilun jälkeen oli ansaittu. Kaikkea muutakin kivaa oli ohjelmassa; rapujuhlia, Valtterin kirpparia, Linnanmäkeä, shoppailua ja tietysti yhdessäoloa siskosten kesken. Kotiuduttua maanantaina iltajunalla vointikin oli jo parempi. Ikävähän se tosin taas jäi, välimatka on niin pitkä. Liian pitkä.


Nyt on sitten Venla kuumeillut koko viikon. Kuukausi minun jälkeen, Eri pöpö jo kait. Luulin, että säästyisi. Tää on niin tätä. Syksy. Mutta kaikista tylsistä flunssista huolimatta, tykkään syksystä. Takkatuli, kynttilänvalo, tortillat, punaviini... Tänä iltana. Meillä. Ja koko perhe kotona. Parhautta. Habitare messukuvia. Mitä ihanuuksia. 
Olemme olleet mieheni kanssa yhdessä 21 vuotta. Merkkipäivä sattui olemaan juuri silloin, kun olimme Venlan kanssa Helsingissä. Joten viime perjantaina mieheni yllätti minut, tulemalla töistä kotiin kukkakaupan kautta. Rakastan yllätyksiä! Rakastan kukkia! Ja kun sitä ei kovin usein satu tapahtumaan, olin todella yllättynyt ja onnellinen... 


       

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia messuilta ! Onnea hääpäivän johdosta näin jälkikäteen ♥

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että reissunne onnistui ja onnittelut täältäkin :)

  VastaaPoista
 3. Riitta: Kiitos! ♥ Naimisissa emme tosin ole, mutta yhdessä oltu tuo aika. Miten tuo aika meneekin... Olin silloin 19 -vuotias nuori nainen. Ja nyt tasan kuukauden päästä en enää niin kovin nuori, vaan mittariin pyörähtää täydet kympit, iiik!

  VastaaPoista
 4. Marru: Kiitos sinullekin! ♥

  VastaaPoista
 5. Pikaista flunssan ohimenoa ja terveyttä syksyynne.

  Tuo vihreä kaappi on oikea aarre. Olikohan se kallis ja ostitko sen? Varmaan oli ainakin 1000 €.

  VastaaPoista
 6. Punainen Tupa: Kiitos paljon! Nyt näyttää siltä, että lääkärireissu huomenna. Jospa se siitä.

  Kaappi on aarre. En ostanut, enkä hintaakaan tiedä. Nyt tuli mieleen, että olikohan kaapissa varattu -lappu...

  VastaaPoista
 7. Heips, täällä vierailen ekaa kertaa. Mutta mut tuo Habitare jätti kyllä kylmäksi, oon liian Lantliv-äitee. Kiva löytää uusi blogi. Syssyn jatkoo !!

  VastaaPoista
 8. Kiva, kun tulit vierailulle! Tervetuloa toistekin ja hyvää syksyä myös! :)

  VastaaPoista
 9. Myöhästyneet onnittelut merkkipäivän johdosta! Habitareen ois kyllä kiva joskus päästä :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos! ♥

  Voin suositella Habitarea, pari kertaa käynyt ja olen tykännyt. Aina joku idea lähtee matkaan...

  VastaaPoista