sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Venla 8 vuotta


Neiti Kesäheinä täytti heinäkuussa kahdeksan vuotta. Oikeana synttäripäivänä juhlittiin kavereiden kesken. Pidettiin heppasynttärit heppatallilla, harjaten heppoja ja ratsastaen. Myös minä. Kyllä. Elämäni ensimmäisen kerran. Heppatallin jälkeen suuntasimme tyttöenergialla kotimme läheiseen puistoon piknikille. Mukava päivä, mukavat juhlat!


Synttärit muille tyypeille pidettiin kotipihalla hieman myöhemmin. Kyllä kesällä on kiva pitää juhlia ja varsinkin sään salliessa. Näitä on kiva muistella talven tylsinä pimeinä aikoina.


Tänään on ollut kaunis päivä. Syksyn tuntua ilmassa, mutta aurinko lämmitti vielä. Kävimme Vilttikirppiksellä, joka järjestettiin nyt neljännen kerran. Kiva tapahtuma kerrassaan! Ihmiset viltteineen myymässä kaikenlaista. Pieniä löytöjäkin tehtiin, mutta ennenkaikkea nähtiin tuttuja ja vaihdettiin kuulumisia. Nyt ollaan jo illassa, lapset hyppivät trampalla vielä. Teepparit päällä. Alle kymmenen astetta lämmintä. Miten ne tarkenee? Minä taidan tarvita villasukat.

4 kommenttia:

 1. Oi, kyllä on neidillä ollut ihanat 8-vuotis synttärit!!! Olis kelvanneet mullekin ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Mietin juuri kuumeisesti, minkä teeman täräyttäää omille synttäreilleen kohtpuoliin... ;)))

  VastaaPoista
 3. Onnittelut neidille! kesällä on kiva pitää synttäreitä:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Meidän perheessä on kahdella heinäkuussa, kahdella marrakuussa ja yhdellä syyskuussa. Kyllä kesäpartyilla on puolensa! :)

  VastaaPoista