keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Ihana lumi!


Viikonloppuna satoi lunta ihan urakalla ja punaiset posket hankittiin pulkkamäestä. Lapset ne osaavat ottaa ilon irti talvesta ja lumesta. Ja kyllähän lumi kummasti piristää, on valoisampaa ja kauniimpaa. Tuli ihan joulufiilikset! <3Ensimmäiset piparitkin tuli tehtyä viikonloppuna. Tosin minä toimin enää paistajan roolissa, niin reippaasti Venla kauli ja paineli kuvioita taikinaan. Helppoa kuin heinänteko! Minähän pääsen jo helpolla.

Nyt podetaan flunssaa täällä kotona. Kiva olisi vähän joulua laitella, kun esikoisen synttäritkin lähestyvät. Siivota ja leipoa pitäsi. Kouluhommiakin olisi vaikka toisille jakaa. Välillä tuntuu, että kokoajan PITÄISI jotakin.. Tuntuuko teistä samalta? Aivan pakko laatia to do-lista, että muistaa kaikki tärkeät jutut. Helpottaa muutes kummasti, kun tärkeät asiat ovat paperilla, kalenterissa tai jossain.. Muuallakin kuin päässä. Mutta pikkujouluja en unohda, niitä olisikin kolmet tälle vuodelle. Yhdet taidan kuitenkin jättää suosiolla väliin.

Ostin ihania Mailegin joulujuttuja täältä ystäväni putiikista, käykää kurkkaa!

10 kommenttia:

 1. Ihanat talvimaisemat. Pikaista toipumista flunssasta! Syndeistä selviää ihmeen vähälläkin. kokeile yhdistää syndet joulukoristeluin :)

  Mä tulin hulluks mun to do-listoineni. Mulla toimii vain kauppalistat. Jos alan kaiken keskellä patistella itseäni kaikennäköseen niin tulee vaan masis. Jotkin asiat tarvii inpiksen ei onnistu muuten.

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että talvimaismat pysyy tai mulla iskee masis siitä, plääh! Olis kiva, jos saisin tämän kaiken kiireen (pitäisköhän munkin vaan jättää listat tekemättä, hih) keskellä järkättyä syndet jouluteemalla. On kyse kuitenkin 18 v juhlista, joten mitään spiderman -teemaa ei tarvita. Vai mikähän lienee sankarin toive? ;)))

  VastaaPoista
 3. Tuntuu! :D

  Paranemista ja parempaa mieltä!

  Ihana ihana lumi!

  VastaaPoista
 4. Samanlaisia tuntemuksia täälläkin on!
  To Do-listaankin kokeilin jossain vaiheessa, mut sit iski ahdistus siitä, kun se oli niiin pitkä eikä tuntunut lyhentyvän millään...aina kun sai jotain tehtyä, niin tuli kaksi uutta tehtävää tilalle.

  Apua, mihin nämä vuodet katoaa?
  Muistan hämärästi, kun teillä odotettiin esikoista, ja siitä tulee jo 18v! - toisen kohdalla muistikuva on jo kirkkaampi, se kun taisi osua niihin eräiden Lotilan vuosiin... ;)

  Mukavia puuhasteluja teille jatkossakin, ainakin sinulla on siellä ihana apulainen <3

  VastaaPoista
 5. Ihania pulkkamäkikuvia! Flunssan siitä riemusta voi saada. Parantukaa pian!

  VastaaPoista
 6. Emilia: Kiitos! Vielä yskittää, mutta jospa menisi pian matkoihinsa...

  Marielisa: Näinhän se taitaa mennä, että kokoajan listaan ilmestyy uusia tehtäviä, mutta minua ainakin helpottaa, että muistettavat ylhäällä jossakin; käynti verotoimistossa, soita kampaaja jne. Jos tekemättömiä töitä taas rupeaisi listaamaan, siitä tulisi melkoinen eikä loppuisi ikinä, mutta jouluhommat listaan...

  Niinpä, vuodet vierii, ei sitä oikein tajua, että Jesse tulee täysi-ikäiseksi ja ajelee kohta autolla. Nauratti tuo Lotilan vuodet... Muistan, kun tulin raskaaksi, kun T oli vaan viikonloppuisin kotona. Jamia rupesin odottamaan, siitäkin jo yli kuusitoista vuotta!!!

  Lämpimiä ajatuksia! <3

  VastaaPoista
 7. Tuire: Kiitos! Ihana, kun on tämä vuodenaika ja saa juoda lämmitä glögiä oikein urakalla... Jospa parannutaan sen voimalla. Venlakin siitä nimittäin tykkää. :)))

  VastaaPoista
 8. Ihanat tunnelmat siellä! Täällä ei ole toivoakaan lumesta vielä.
  Mutta mieluusti ihastelen näitä lumisia kuvia ja tunnelmia.
  Piparin ja glögin tuoksua sinne!

  VastaaPoista
 9. Venlalle onnittelut piirustuskisavoitosta! :)

  VastaaPoista
 10. Marie Elisabeth's rum: Nyt me saatiin jo kunnon pakkaset, hurrr... Toivon lumisia maisemia teille sinne ja lämmintä joulunodotusta!

  Marielisa: KIITOS! <3 Olitpas ihana, kun tulit tänne onnittelemaan. Taidat lukea verkkolehteä, hihii... ;)))

  VastaaPoista