sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Season 3


Olen tavannut muutaman kerran blogiystäväni kanssa. En olisi ikinä uskonut, että tätä kautta löydän ystävän, en ollut edes miettinyt asiaa. Ei ollut käynyt mielessä, että joku muukin tässä pienessä kaupungissa voisi pitää blogia. Nyt tiedän ainakin kaksi samanhenkistä bloggaajaa. Ja yhden, joka on ennen asunut täällä. Näin se blogimaailma avartaa... ;)

Ensimmäisen kerran näin blogiystäväni livenä kotiovellani, kun olin pyytänyt hänet meille me&i -kutsuille. Toisella kertaa sovimme näkevämme perhekahvilassa ja eilen vietimme lauantaipäivän tehden kirpparikierroksen sekä muutaman muun putiikin. Lopuksi kävimme syömässä. Minusta päivä oli erittäin mukava. Toivon NIIIIIIN paljon, että tämä uusi ystäväni kotiutuisi tänne. Löytäisivät kodin itselleen, oman kodin. Pääsisivät pienestä, karseasta vuokrakämpästä, joka toi avun tänne muutettaessa, mutta enää se ei jaksa ilostuttaa, kun seinät kaatuvat päälle. En voi tietää, miltä tuntuu muuttaa isommasta kaupungista pienempään. Enkä sitä, miltä tuntuu jättää hyvät ystävät entiseen kotikaupunkiin ja aloittaa alusta. Voin vaan kuvitella tuota tunnetta ja toivoa parasta ystäväni puolesta.

Meissä uusissa ystävyksissä on jotain samaa, samoja haaveita, samoja unelmia. Meillä molemmilla on myös kolme lasta, kaksi vanhinta ovat poikia ja nuorin tyttö. Asumme samassa kaupunginosassa. Rakastamme hyvää ruokaa, kauniita asioita ja ennenkaikkea... Olemme kumpikin koukussa Täydellisiin naisiin. Emme seuraa sarjaa viikottain, vaan ostamme tuotantokauden kerrallaan ja katsomme sen sitten maratonina yötäpäivää, melkein. Itse olen aloittanut maratonin joulunaikaan ja eilen oltuamme kaupungilla ostin kolmannen tuotantokauden. Saimme aikaa myös hulvatonta keskustelua tuosta sarjasta ja siitä, kuka olisimme naisista. Kaikissa on puolensa ja jokaisessa on jotain. Susanin tyylistä tykkään eniten (Mike, wau!!!) ja Edie on taas naisista se, josta pidän vähiten. Mutta kaikki naiset ovat omalla tavallaan hauskoja. Sarjahan yliampuu kaikkea mahdollista eikä voi etukäteen arvata käänteitä. Se tekeekin siitä niin mielenkiintoisen. Sarja saa minut hyvälle tuulelle ja nauramaan ääneen, mitä muuta voisi toivoa? Miten odotankaan, että pääsen uppoutumaan sohvalle jäätelökupin kanssa ja seuraamaan mitä Wisteria Lanella nyt tapahtuu...

8 kommenttia:

 1. Voi Ira! Täällä tippa linssissä lueskelin postaustasi <3 Tänään on ollu erityisen ikäväinen päivä, mutta kyl tää taas tästä. Onneksi on teitä ihania uusia ihmisiä! Usko pois, kohta olen onnellinen siitä että muutettiin, koska enhän muuten olisi sinuakaan tavannut!

  Oli ihan huippua eilen ja otetaan pian uusiksi :) Nautihan täykkäreistä! Pakokin tempaisi mukaansa ihan kiitettävästi, vaikka onkin ihan tyystin eri maailmasta.

  Tuommonen talo olis muuten "ihan kiva" kuin tuossa kuvassa :D

  VastaaPoista
 2. Ihana oli lukea, miten olette Viivun kanssa "löytäneet toisenne" ja miten ystävyytenne siellä kehittyy kokoajan!

  Ystävänpäivän lähestyessä olen minäkin miettinyt sinne kotipuoleen jääneitä ystäviäni ja ikäväkin on, kun ollaan viimeeksi käyty siellä syyskuussa - eihän se ole sama asia, vaikka on puhelimet ja meset, kyllä sitä kaipaisi nokakkain olemista!!!
  Onnekseni olen kyllä saanut täältäkin uusia, samanhenkisiä ystäviä tildaamisen kautta :)

  Mukavaista uutta viikkoa sinulle & perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Heipsan!
  Onnea uudelle blogillesi!
  Minäkin tykkään Täydellisistä naisista ja kolme tuotantokautta olen ostanut ja nyt seurailen TV:stä sitä.
  On todella mukavaa kun täältä bloimaailmasta löytää ystävän. Minä olen tavannut neljän bloginaisen ja hauskaa on ollut heidän kanssaan.
  Kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Viivu: Kevättä kohti mennään, toivotaan siis paljon aurinkoisia päiviä, siitä se mielikin taas virkistyy. I hope so. Täydelliset pyörivät täyttävauhtia eteenpäin. Voi, kun Mike heräisi ja menisivät Susanin kanssa naimisiin. Olen tehnyt siis oman käsikirjoituksen. ;) Tuo talo on upea, etsitään teille sellainen, voidaan kahvitella sitten kuistilla. <3

  VastaaPoista
 5. Marielisa: Kiva kuulla, että olet löytänyt uusia ystäviä, sillä ilman ystäviä ei olisi elämää!!! Olen samaa mieltä, on ollut ihanaa löytää uusi ystävä ja jatkaa matkaa yhdessä ystävinä eteenpäin...

  Lennu: Kiitos! Mukava, kun löysit tänne uuteen blogiini! Mahtavaa, että olet myös löytänyt ystäviä blogimaailmasta. Ja monta.

  Ihanaa viikkoa kaikille teille! <3

  VastaaPoista
 6. Tervehdys
  kiva kun kävit blogissani ja kiitos kun olet mukana arvonnassani.
  Blogin pitäminen on todella antoisaa ja kivaa, itsekkin olen "blogimaailmassa" vielä aika uusi :O)
  ps. Täydelliset naiset-sarja on todella hyvä! Sitä en missaa katsoa :O)
  Hyvää tiistaita sinulle
  Terveisin Nina

  VastaaPoista
 7. Blogimaasta saattaa löytää ystäviä, sen olen itse myös huomannut..ihania ihmisiä<3

  VastaaPoista
 8. Nina: Blogimaailma koukuttaa kyllä aikalailla kuten myöskin täydelliset... ;)

  Mimmuli: Tuo pitää paikkansa! <3

  VastaaPoista