torstai 10. heinäkuuta 2014

Valtakunnassa kaikki hyvin



Kaunista kesäiltaa sinne sinulle. Viime postuksesta onkin aikaa. On ollut paljon kaikkea muuta. Alla olevan tekstin kirjoitin toukokuussa, mutten koskaan saanut postausta loppuun... Lueppas.

Valtakunnassa kaikki hyvin... Tai ainakin melkein. Jos nyt pientä vanteenkiristystä pään ympärillä ei oteta lukuun. Valmistelen nimittäin juhlia, jotka reilun parin viikon päästä. Kyllähän juhlat on ihania (varsinkin toisten), mutta olen kuulkaas sellainen juhlastressaaja ettei valtakunnasta mahda toista löytyä. Ilmassa on siis pienet katastrofin ainekset. Kaiken lisäksi sellaiset kivat puutarhajuhlat voidaan unohtaa, sillä pihassa on kaivinkone... Multaa ja hiekkaa ja sitä rataa. You know. Nämä juhlat mennään sitten näin! Toisaalta en jaksa ottaa kovinkaa pulttia pihasta, kunhan tämä kaaos kotona saadaan selätettyä, ikkunat pestyä, kakut leivottua jne. Onhan meillä sitäpaitsi terassi, missä kahvitella kauniina päivänä. Onneksi vaatteet (kerrankin ajoissa) on hankittuina, ainakin melkein. Jotain pientä viilausta vaille.

Niin. Siihen se teksti sitten jäi. Kyseessä keskimmäisen valmistujaiset, jotka juhlittiin loppupelissä ihan sisätiloissa kolean sään vallitessa. Se ei menoa haitannut eikä sekään, että osa ikkunoista on pesemättä vieläkin. Juhlapäivänä olin vielä töissä ja päivä oli aika vauhdikas muutenkin. Kaikesta huolimatta meillä oli ihanat juhlat! ♥ Nyt tuo liikunnan ammattilainen siirtyi suorittamaan asepalvelustaan maanantaina. Mihin tämä aika menee? Tällä menolla en ehdi pestä ikkunoita ikinä. :D




Olen parasta aikaa kahden kuukauden kesälomalla, josta jäljellä reilut kolme viikkoa. Viime postauksessa töiden jatkuminen oli epävarmaa, mutta kuinkas ollakaan, tilanne ratkesi huhtikuussa ja sain pitää työpaikkani. Ihmeitä tapahtuu. Mies puolestaan oli lomautettuna viisi kuukautta. Tällä hetkellä töissä ympäri Suomea. Syksy näyttää taas uhkaavalta, mutta mennään päivä kerrallaan. Toivotaan parasta.

Pari ensimmäistä lomaviikkoa olimme Venlan kanssa kotona. Sitten lähdimme siskojeni luokse Helsinkiin ja olimmekin lähes kolme viikkoa reissussa. Ehdittiin yhtä ja toista. Juhannukseksi ajelimme maalle Hämeeseen ja vietimme ihanan keskikesän juhlan Kukkiajärven rannalla. Saunottiin, pulahdettiin veteen, syötiin hyvin ja naurettiin paljon. Niin ja pidettiin olympialaiset. Mukavaa yhdessäoloa! Jukka Pojan keikkallakin kävimme juhannuspäivän iltana/yönä legendaarisella Lieson lavalla. Oli tunnelma katossa.

Tallinnassa ja Pärnussa seilasimme yhden viikonlopun ajan. Siitä saisi ainakin yhden kokonaisen postauksen, kuvia tuli otettua varmaan miljoona. Olisin viihtynyt pidempäänkin. A i v a n ihania ruokapaikkoja ja kahviloita. Ehkäpä ensi kesänä taas...

Varsin rentoa lomameininkiä on siis meidän elo ollut. Nyt on palattu ja kotilomailtu tasan viikko. Tulihan ne lomailmatkin lopulta. Nyt on otettava ilo irti. Alla oleva kuva on tosin Pärnusta. Siellä on muuten upea biitsi.




"Tänään on se päivä, jota syksyn pimeydessä kaipaat. Ota siis rennosti." 


Ps. Tällä hetkellä tulee päivitettyä Instagramia lähes päivittäin. Blogi elää omaa elämäänsä, en tiedä mihin suuntaan olen sen suhteen menossa. Insta, Ig whatever onkaan, on siitä kiva juttu, että laitat vaan kuvia ja muutaman sanan. Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, eiks vaan. Tässä linkki ---> http://instagram.com/irakahlos ja onhan se näköjään tuolla sivupalkissakin.







6 kommenttia:

  1. Ihana tuo lause. Otan sen talteen ja muistan sitten syksyn iltojen pimetessä. Ihania kesäpäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Ihania kuulumisia♥
    Pitääkin pistää tuo insta muistiin, itse vasta "opettelen" sitä.:D

    Aurinkoisia kesäpäiviä sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin käytin instaa vähän aikaa ja totesin, ettei ehkä mun juttu. MUTTA never say never. Nyt se menee jopa facen ohi, jota ennen päivitin lähes joka päivä. Ehkäpä uudella puhelimellakin on osuutta asiaan...

      Kivoja kesäpäiviä sinne! ♥

      Poista
  4. Huomionarvoinen sitaatti! :o)
    Instagram-linkit eivät toimi? Tai en ainakaan saanut kumpaakaan auki...

    VastaaPoista