sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Happy Holidays


Voin vaan todeta, että tarpeeseen tuli loma ja tauko töistä. Yksi viikko meni, toinen edessä, jei! Parisen viikkoa näin joulun aikaan on luksusta, yksi työni parhaita puolia ihanien lasten lisäksi. ;)

Jouluaaton vietimme mummulassa. Koolla oli kuusi aikuista, meidän lapset ja kolme koiraa. Kaikki rakkaat ihmiset. Mitä parhainta yhdessäoloa. Iloa ja naurua.




Nyt kun joulu on pulkassa... On pelattu. luettu, relattu, katsottu leffoja ja syöty hullunlailla. Valvottu yömyöhään ja nukuttu pitkään. Ladattu akkuja kympillä, otettu totaalisen rennosti. Ilman kiirettä. Parhautta, sitä se on.

Toissapäivänä käväisin kaupassa hamstraamassa pussillisen irtokarkkeja, että täydellinen oleminen voi jatkua. Ulkona sataa ja on liukasta. Kuka siellä huvikseen viihtyy. Pakollisia koiran lenkityksiä lukuunottamatta.



Eilen kotona oleilu sai sitten riittää ja suuntasimme kaupunkiin Venlan kanssa. Tsekkasimme alet ja mukaan lähti yksi pusero Venlalle uuden vuoden bileisiin. Ensi viikolla täytynee tehdä uusi kierros, mieleen jäi muutama Holly & Whyte Lindexiltä. Tykkään mallistosta erityisesti. Sama koskee KappAhlin Hamptonia.

Illalla joulumenu vaihtui pizzaan, josta riittää syömistä vielä tänäänkin. Loppukinkusta taidan tehdä keiton. Laatikoita oli kerrankin sopiva määrä, yksi ainoa enää pakastimessa. Olen tehnyt aikaisempina vuosina joulumuistion, johon merkitsen mm. joulumenun, mitä milloinkin on tehty ja määrät. Hyväksi havaittu.



Ajatukset alkavat olla uudessa vuodessa, mutta kuusi ja tontut saavat vielä jäädä. Tässä talossa tunnelmoidaan mahdollisimman pitkään. Venla leipoi tänään vielä pipareita, joten taidan hipsiä lämmittämään glögia, sipaisen piparin päälle palan aurajuustoa ja jatkan isäni kirjoittamaa "dekkaria".

Palataan ensi vuonna! Lämmin halaus sinulle ystäväiseni ja kiitos, kun olet pysynyt matkassa mukana!

5 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana sisaruskuva ♥.
    Ja muutenkin niin kauniisti maalailtu tunnelma, että eihän tollasesta voi olla tykkäämättä.


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka ja mukavaa vuoden vaihdetta sinne teille! ♥

      Poista
  2. Just täydelliseltä kuulostaa teidän lomailut ja joulunvietot!
    Ihana kuva tosiaan sisaruksista♥

    Leppoisia loppuvuoden päiviä!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna pitäisi herätä jo klo 9. Mitenkähän kykenen? ;) Suunnitelmissa lähteä testaamaan uutta uimahallia...

      Kivaa loppuvuotta myös sinne teille! ♥

      Poista
    2. Uinnin jälkeen on hyvä aika päikkäreille.;)

      Poista