sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Isänpäivän iltana
Eilen se iski, inspiraatio. Näitähän on nähty jo monessa blogissa ja nyt niitä löytyy meiltäkin. Teippailtuja tuikkuja. Taidan tehdä muutaman purkillisen jemmaan. Opettajille, naapureille, pikkujoululahjaksi... Vaikkapa. 

Viime viikolla aloitimme leikkaamaan, liimaamaan, taittelemaan jne. erilaisia juttuja tuleviin joulumyyjäisiin. Parin päivän aikana saimme jo paljon aikaan. Huomenna homma taas jatkuu. Mukavalla naisenergialla. 
Myyjäisiin valmistautuminen on vaatinut muutamia! metsäretkiä, mutta samalla on tullut ulkoitua koiran kanssa. Kaks kärpästä yhdellä iskulla sanoisinko. Kuistilla odottaa taas säkillinen tarvikkeita. Yllättävän paljon matskua tarvitsee kranssiin, yhteenkin, saatikka kun niitä tekee myyntiin saakka. 

Tiistaina kävin meikkikutsuilla ja keskiviikkona elämäni ensimmäisillä sisustuskutsuilla. Torstaina en käynyt kutsuilla, mutta keikalla kävin. Jukka Pojan. Niin ja perjantai oli vapaa, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. ;) Todistusaineistoa alla. Ja pääsinpäs myös kuvaan Jukka Pojan kanssa. Oli muutes tosi kivaa porukkaa koko bändi, iloisen rentoa. 
Mitäs muuta. Keskimmäisellä oli kutsunnat keskiviikkona. Armeija edessä sitten liikunnanohjaaja opintojen jälkeen, vajaan parin vuoden päästä. Tällä hetkellä on menossa työharjoittelu ja asustelevat meillä luokkakaverinsa kanssa harkan ajan. Sitten taas paluu opiskelupaikkakunnalle. 

Elämää on taas erilailla, kun nuoret talossa. Meillä on ollut ja on edelleen avoimet ovet lasten ystäville. Yötä päivää, vaikka välillä savu nouseekin päästä. Venla sanoikin eilen illalla: "Olisinpa Jamin ikäinen, niin saisin kutsua kavereita yöllä kylään." :D Niinpä. Tämä kuvastaa niin osuvasti meidän arkea. Nuorethan ovat yöeläjiä. Varsinaisia yökiitäjiä, heh. 
Löysin kuvan muutaman vuoden takaa. Tämä on mielestäni erittäin onnistunut, tykkään! Ja rakastan!

Isänpäivää juhlistettiin mummulassa koko perheen ja suvun voimin, kuunneltu puheita, kilistelty, syöty kakkua ja nautittu hetkestä. Ukki sai lahjaksi oman vuosikerta Blossansa. Mummula visiitin jälkeen Venla meni isänsä kanssa leffaan ja minä jäin vahtimaan uunissa muhivaa päivällistä. Reilua. Tulipas asiaa laidasta laitaan. Nyt vielä puistokierros koiran kanssa ja nukkumaan... Sii juu!

14 kommenttia:

 1. Ihania noi teippituikut, saanko kunnioittavasti kopioida idean? Mistä noi teipit on ostettu? Pitäisi nimittäin keksiä koulun myyjäisiin jotakin, ja olen maailman surkein leipuri...

  VastaaPoista
 2. Toki saat kopioida, ole hyvä vaan. En ole itse ideaa keksinyt, vaan useasta blogista bongannut. Kiitos sille, joka sen alunperin ideoinut! :)

  Teipit olen tilannut Teippitarhasta ja osan myös paikallisesta Viivu's Homen putiikista, jolla myös nettikauppa.

  VastaaPoista
 3. Hauskoja tuikkuja ja ihana lämmin postaus! Keikkojen jälkeen pitää vähän huilia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiuduttiin heti keikan jälkeen, yhden maissa, mutta perjantaivapaa oli silti ihan jees!

   Poista
 4. Nythän mä sen keksein! Laitan kans tulitikkuihin teippiä! Tänä vuonna lapset askartelee kummeille tuolla idealla pikku paketit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät ideat ovat toteuttamisen arvoisia! Kummit saavat kivat paketit...

   Poista
 5. Tuo teippituikkuilu on niin hyvä idea, että kyllä sitä kelpaa jakaa useammassakin blogissa. Itsellänikin on suunnitelmissa kynttiläväkerryksiä pikkulahjoiksi. Tuo oma suosikkikuvasi on tosiaan onnistunut, lämminhenkinen isänpäivän kuva parhaimmillaan :). Mukavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle!

   Oon ihan hurahtanut tuohon teippailuun...

   Poista
 6. Moi, sullekin haaste blogissani :-) Sain tänään teipit ja teippasin heti pari tusinaa tuikkua - superkoukuttavaa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, palaan asiaan myöhemmin... :)

  VastaaPoista
 8. Syyllistyn pahaan kommentoimattomuuteen (heh menikö oikein?), mutta nyt haluan muistaa sinua tunnustuksella. Käyppäs noukkimassa blogistani sellainen itsellesi!

  VastaaPoista
 9. Mikä tuuri että löysin itseni tänne blogiisi! Hävettää ihan myöntääkkin, että en ole vielä törmännyt noihin teipattuihin tuikkuihin, joten kiitoksia ideasta! Näitä varmasti tullaan kokeilemaan, sen verran kauniita ovat! :) Saanko udella, että mistä olet löytänyt noita teippejä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit tänne! Taidan lähteä heti vastavierailulle... :)

   Teipit olen tilannut Teippitarhasta ja osan myös paikallisesta Viivu's Homen putiikista, jolla myös nettikauppa.

   Poista