lauantai 22. lokakuuta 2011

I ♥ Riviera Maison


Tunnelmakuvia Riviera Maisonilta Helsingistä. Kaikkea ihanaa ja inspiroivaa. Oli kiva päästä käymään ja hypistelemään livenä. Vihdoinkin.


Miten ihana pöytä ja tuolit. Ja kattaus ja pienet skumppapullot. Haaveissa tehdä itse tuollainen pöytä, tai ainakin sinnepäin, eheheh vanhasta ovesta tai vanhoista lankuista. Hei ja hauska yksityiskohta oli tuo harmaaksi maalattu raita, joka kulkee paneeliseinän keskellä. Tosin ei näy kovin hyvin tässä kuvassa. 


Rottinkia, kauniita valaisimia, beigeä, valkoista... Just niin tykkään! Ja huomaa taas seinä, just niin tykkään siitäkin!


Tästä kuvasta tuli mieleen oma työhuoneeni ja siellä vallitseva täys kaaos! Vaihtaisin sen mielelläni tuohon kuvassa olevaan...

Vaihdettiin tässä joku aika sitten huoneita. Jälleen kerran. Olen siirtänyt kaikki työ/koulujutskat sun muut alakerrasta yläkertaan, mutta suurin osa lojuu vielä lattialla etsien paikkojaan. Eivätkä löydä niitä itsestään. Olen odottanut. Tunnit vuorokaudessa eivät meinaa taas riittää. Eivät sitten millään. Ja työhuone saa odottaa. Jospa ensi viikolla. Keittiönpöytä toimittaa työpöydän virkaa sen aikaa.


Tyynyillä saa ilmettä! Ja mikäs sen paremmin sopii syksyn harmauteen kuin harmaat tyynyt. Itseasiassa harmaa ja beige on mun suosikkivärit tällähetkellä, mitkäs sulla?


Siirryn nyt sohvalle seuraamaan Täydellisten Naisten 7. tuotantokautta, joka on muutes yks mun lempparisarjoista. Ja otan megakarkkipussin messiin. Täydellistä.


Näihin tunnelmiin, hyvää lauantai-illan jatkoa! Nams, mums...



23 kommenttia:

  1. *Huokaus*, oih niin ihania kaikkia!! Muuttaiskohan noi huonekalut meille joskus?? Sit kun voitan lotossa, hih :D Mä niin rakastan kans RM:ää!!!! <3 <3 :O)

    VastaaPoista
  2. Ai niin, tuu tsiigaa mun uus blogi :O)

    VastaaPoista
  3. Ihkut kuvat ja tunnelmat!
    Tuonne kans halajan. Ehkä joskus;)

    VastaaPoista
  4. RM:llä on kyllä paljon kaikkia ihania juttuja, nuista ruokapöydän päällä olevista lampuista tykkään! Mun lempparit on ollu jo piiitkään musta ja valkoinen ja niitä on sitte höystetty jollain muulla värillä. Tässä nykysessä kodissa väreinä on juurikin tuota sinunki tykkäämää harmaata ja beigeä (mudan väriä). Ehkä tässä pitäis ihan oikeasti alkaa "värittämään" jo tätä tylsäksi käynyttä elämää? ;)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia, pöytään ja tuoleihin tykästyin myös! Kyllähän noi kaikki kelpais mulle... huokailee täällä ;)

    VastaaPoista
  6. Ihania juttuja nuo RM:t etenkin tuo keittiön pöytä,mä niiiiiiin haluaisin meille tuollaisen.Onnistuisikohan se tuunata itse...

    Minun lempivärit sisustuksessa kulkee hyvin samoilla linjoilla..beigeä,valkoista,harmaata ja joskus ripaus vaaleanpunaista :)

    VastaaPoista
  7. Oih ihanat kuvat!<3 mä en oo vieläkään päässy tuolla käymään!
    Harmaa ja beige on täälläkin lempparit!Harmaa erityisesti!<3

    VastaaPoista
  8. Niin kauniita kuvia ja asioita noissa sun kuvissa,huoh!

    VastaaPoista
  9. oijoijoiii, ihanii!! Mä katon kuvat vielä uudestaan :)

    VastaaPoista
  10. Minna: Kävin jo ja kivalta näyttää! Ja sitä lottovoittoa odotellessa... ;)

    Kamomilla: Suosittelen, ihana kauppa! :)

    Saila: Just nuo lamput -IHANAT! Minulla ollut nyt jonkun aikaa myös turkoosi lempparina, mutta sen kanssa täytyy olla maltillisempi. Jotain pieniä yksityiskohtia olen maalaillut; pikku pöytää, ikean lokerikkoa...

    VastaaPoista
  11. Marru: Ja siellä oli myös aivan ihanat rottinkiset ruokapöydän tuolit, niin haluun ne! En viitsinyt laittaa kuvaa, kun oli hieman epäselvä.

    Anne: Samat suosikkivärit täällä. Plus turkoosi. Ja pinkki. Tosin ei ihan seinissä, hih. Vaaleanpunainen on kestosuosikki! :)

    VastaaPoista
  12. Niina: Sama juttu, harmaa vetää nyt pidemmän korren kuin beige. Ja sopii syksyyn ja jouluun paremmin.

    Tikkinuttu: Joo, siellä RM:lla oli kyllä kaikkea ihanaa ja yritin ikuistaa ne kuviksi.

    Marika: Ole hyvä vaan, ihan niin monta kertaa kuin haluat. Niin minäkin olen tehnyt. ;)

    VastaaPoista
  13. Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille! ♥

    VastaaPoista
  14. Vastavierailulla ;) Ihana blogi Sinulla!!! Jään ehdottomasti lukijaksi!

    Mies just viime viikolla kävi ko.liikkeessä ja sieltä meille tosiaan kotiutui yhtä ja toista... ;)
    Itelläkin nyt ruskea/beige ja harmaa väreinä sellaisia, joita tykkään lisätä kotiin. Antavat just sopivasti syksyistä ilmettä sisustukseen.

    Mukavaa alkanutta viikkoa ja hei, tänään on taas Täydelliset Naiset-ilta!!! On muuten mun lempparisarja ;)

    VastaaPoista
  15. RM on kyllä ihanaa kaikinpuolin, tykkään! :)

    Omat kestosuosikkivärit on olleet jo vuosia beige, valkoinen ja harmaa - lisäksi pellava, rouhea puu ja sinkki materiaaleina ♥
    Toisinaan tulee lisättyä pieninä ripauksina myös väriä lisämausteeksi sekaan, nyt syksyn tultua tumma lila kiehtoo. ;)

    Iloa viikkonne varrelle - taitaa siellä teillä olla syyslomaviikko? ;D

    VastaaPoista
  16. Linda: Kiva juttu, tervetuloa mukaan!♥ Täydelliset Naiset ovat huippuseuraa! Itse seuraan vasta edellisen tuotantokauden jaksoja, joten perästä tullaan!

    VastaaPoista
  17. Mari: Pellava, puu ja sinkki -tykkään myös!

    Joskus värit "yllättävät". Minä en esim. ole koskaa tykännyt mistään lilasta/violetista, mutta never say never... Juuri tänään tilasin Bloomingvillen peitteen tuota kyseistä väriä. Samoin vihreästä en pidä erityisesti, niin peitteen toinen puoli on sitten vihreä. Kaikki alkoi kesällä violetista Bloomingvillen keksipurkista.

    Kivaa viikkoa sinnekin! Lapsilla on syyslomaviikko ja vaikka itse teenkin töitä, silti mukavaa yhdessäoloakin tiedossa. ♥

    VastaaPoista
  18. Tulin heti vasta vierailulle. Arvaas mitä, minä kävin perjantaina ja lauantaina myös samaisessa liikkeessä ja ihastuttiin mieheni kanssa siihen harmaaseen seinään ja saattaapi tulla meille vielä samantyylinen, jos jaksetaan rueta remppaamaan. Minulla ei ollu kameraa mukana ja harmitelin kun en saanu hyviä kuvia, kännykällä otettuja vaan. Mutta kiva blogi sinulla ja rupen heti lukijaks. :)

    VastaaPoista
  19. Kiva, kun tulit -tervetuloa! ♥

    Se harmaa seinä oli kyllä kiva. Laita kuvia sitten blogiisi, jos toteutatte... :)

    VastaaPoista
  20. Heips, mä oon varmaan Suomen ainoo " I Don"t like Riviera Maison " - nainen..mua ei vaan tuo tekstilasipurnukkarottinkistyle nappaa. Oon liian hautajaishenkinen ( valkoinen-lasi-tina-harmaa ) tässä sisutusmaailmassa. Kantriina Tampereella ja Loviisan Aitta Ruskolla on Rivieraa pullollaan ja kivahan niitä on katsella. Oletkos niissä pyörähtänyt ?

    VastaaPoista
  21. Hei, en oo käynyt. Kaikki on niin kaukana meistä. Tylsää. Mutta jokaisellahan siis tyylinsä ja tuskinpa olet ainoa, joka ei tykkää Riviera Maisonista. Sehän vasta tylsää olisikin, jos kaikki tykkäisivät samoista asioista, eikös?
    Ihanaa, kun olemme erilaisia ja tykkäämme eri asioista, tyyleistä jne.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  22. Riviera maison on kyllä ihana, niin runsasta ja rauhallista :)

    VastaaPoista