lauantai 10. syyskuuta 2011

Nyt se sitten iski

Kuva: Cath Kidston
Flunssa, kurkkukipu, pääkipu. Kaikki. Eilinen ilta oli aivan järkkykamala, lämpöä hieman, en jaksanut mitään. Yhtikäs mitään. Taju pellolla makasin sohvalla, jonne sitten loppupelissä nukahdin. Koko viikon itseasiassa enteillyt, ollut niin saamaton olo, veto pois. Tänään olo ollut kuitenkin millisti parempi. Tosin ei ihan normi vielä. Buranaa ja vitamiineja -niillä mennään. Jospa tää tästä, sitäpaitsi ei äidit joutais sairastaa. Varsinkaan tälläiset levottomat, jotka eivät malta pysyä paikoillaan. Ja ennenkaikkea harmittaa, jos missaan Habitare -messumatkan, joka tehdään perinteisesti koulun kanssa. Tarkoitus ottaa Venla mukaan Helsinkiin, jäädä muutamaksi päiväksi ja tulla junalla pois. Suunniteltu vaikka mitä kivaa. Molemmat siskoni asuvat siis siellä ja kesällä ei reissua sinne suuntaan tehty, joten  odotetaan matkaa TOOOSI paljon!!! Keskiviikkoaamuna starttaa bussi. Joten toivotaan parasta, että minä toivun ja Venla pysyisi terveenä. Pliis!!! 






Tämä oli lopultakin pakko hankkia. Turkoosi,joka yksi mun lemppari väreistä tällähetkellä, lemonade -laatikko ystäväni putiikista, joka löytyy btw täältä http://viivu.mycashflow.fi/ Kuva on otettu jo kesällä, kun sain päivänä muutamana olla kaupantätinä ystäväni kesäpuodissa. Kaiken kauniin keskellä.  
Mutta nyt siirryn leffan pariin. Ihanaa! Romanttista komediaa (mies pois), kaikenmaailman herkut, kynttilän valo, villasukat, ehkäpä avaan punaviinin. Eikös näillä eväillä pitäis jo pöpöjen talttua, murrr... Ja tää bloggeri sekoilee, tekstit hyppii välillä minne huvittaa. Vai johtuuko se yliannostuksesta C-vitamiinia. Viikonloppuja ystäväiseni! ♥




17 kommenttia:

  1. Ou Nou, toivottavasti paranet, jotta pääset messuille! Mulla on kans hakenut tautia jo pari viikkoo, tuntuu et sitä on kaikilla nyt! No ei mikään ihme kun on syksy.. Ihana tuo lemonade-laatikko, tarvis jostain sellainen löytää tai rakentaa ite kun vaan jaksais :O)! Pikaisia paranemisia ja mukavaa habitare-reissua ;)!

    VastaaPoista
  2. Paranemisajatuksia lähettelen täältäkin! ♥

    Meillä J on potenut koko päivän kammottavaa migreeniä ja maannut lamaantuneena pimeässä huoneessa, sitä ennen oirehtinut neljä päivää perus pääkipuilua, eikä mikään tunnu tehoavan.
    Siinä rinnalla oma kurkkukipuiluni tuntuu kovin pieneltä vaivalta.

    Hyvät tuntuu sulla ainakin lääkkeet olevan, joten kyllä te pääsette sinne pääkaupunkiin, usko pois!

    Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

    VastaaPoista
  3. Paranemisia, pakkohan sun on tulla ja Venlan olla terve!!! Pääsette nauttimaan habitaresta ja muutenkin helsingin tarjonnasta :)
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. Minna: Mulla kans yritti tautia jo aikaisemmin ja nyt sitten iski ihan puun takaa, kun luulin jo selvinneeni. Yrittänyt häätää tän ikävän vieraan, sohvalla makoilemalla, nukkumalla päikkäreitä jne. Saas nähdä, miten reissun käy. Nyt olen kuitenkin jo pyykännyt vaatteita reissuun, hihii. ;)

    VastaaPoista
  5. Mari: Kiitos! ♥

    Toivottavasti J:n vointi jo parempi!!! Onko mitään täsmälääkitystä? Meillä T:lla nimittäin on ja ilman sitä ei pärjäis, kun migreeni iskee. Tosi harvoin kylläkin, kerran vuodessa tai jopa harvemmin. Onneksi!

    Toivottavasti et sairastuisi itse pahemmin, nyt kun tuntuu olevan tätä tautia liikkeellä. Ja joillakin peräti kuusi viikkoa!

    Hyvää alkavaa viikkoa! Jospa taudit talttuu...

    VastaaPoista
  6. Marru: Ihana olet -kiitos! ♥ Kyllä me kovasti täällä jo suunnittelemme, mitä mukaan otetaan... Ja ei anneta taudin nujertaa, menkööt matkoihinsa, mutta eri suuntaan!

    VastaaPoista
  7. Minna: Unohdin kiittää sinua! ♥ Olette kaikki niin ihanasti toivoneet, että päästäis reissuun! Kyllä me kovasti yritämme. Habitare -lippukin tuli jo postissa, iiik ihanaaa!!! Sain sen btw lehtitilauksen yhteydessä. :)))

    VastaaPoista
  8. Täälläkin turkoosi on kovasti mieleen nyt,ollut jo jonkin aikaa tosin.

    Ja flunssa se on minutkin saartanut,ainakin vähän,tosin kuumetta ei ole vielä ollut mutta päätä juilii ja just sillee.

    Paranemisia sulle!

    VastaaPoista
  9. Toivottavasti paranit, ei tosiaan sellaista reissua missaisi. Itsekin lähden tästä tyttären luona käymään. Paljon naurua ja yhdessäoloa. Ikeaakin toivottavasti. Mennään ihan rauhassa, kiirettä ei pidetä. Syödään lihapullat ja takas kotiin.

    VastaaPoista
  10. Paranemisia! Tuo lemonade laatikko on viehättänyt myös mun silmää :)

    VastaaPoista
  11. ryppymekko: Kiitos! Nyt jo paranemaan päin... Toivottavasti sinä et sairastunut pahemmin!

    gone to the beach: Lähdin Buranan ja muiden droppien voimin. Yöt meni yskiessä, se oli tylsää. Muuten oli mukavaa ja reissu teki terää! Toivottavsti pääsit IKEAAN... :)))

    VastaaPoista
  12. Riitta: Kiitos! Laatikko on kiva ja löysi paikkansa eteisaulasta. :)

    VastaaPoista
  13. Hei Ira!
    Toivottavasti flunssa on paranemaan päin. Käy kurkkaamassa blogissani niin saat ainakin piristystä päivään (siellä on jotakin sinulle ;)
    -Lotta-

    VastaaPoista
  14. Mitäs sinne kuuluupi!!!:) väistykö flunssa?

    VastaaPoista
  15. Sori Ira. Minä se täällä vaan täytän kommettiboxiasi toistumiseen..:). Kävin täällä ja en huomannut vastaustasi minulle kuin vasta sen jälkeen kun kirjoitin viestiä sinulle. Toivottavasti tosiaan olo on parempi. Hyvää viikonalkua.

    VastaaPoista
  16. Täällä uusia blogeja etsimässä, mukavia juttuja ja kauniita kuvia! Jään selailemaan blogiasi! :)

    VastaaPoista
  17. gone to the beach: Ihana, kun käyt! Mukavaa alkavaa viikkoa!

    H.R: Kiva, kun löysit tänne! Tervetuloa!

    VastaaPoista