sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Great Granit



Kotiin on palattu, muutama yö nukuttu, katsottu leffoja ja tavattu ystäviä. Mukavaa yhdessäoloa ja rentoa oleilua. Päivät sekaisin ja sitä rataa, mutta kuuluu asiaan lomalla. Pieni paniikki meinasi iskeä mansikoiden suhteen, en ehtinyt ennen reissua antamaan ajatustakaan ja nyt se homma oli edessä. Loppu hyvin ja mansikat saapuvat ensi viikolla. Peace. 


Tiedättehän. Tuon superIHANAN!!! liikkeen, joka Helsingin Bulevardilta löytyy ja josta joka blogissa kirjoitellaan. Siskoni varoitteli, että tulisin sekoamaan ja osui naulan kantaan. Kävin liikkeessä kaksi kertaa ja kyselin jo verkkokauppaa. Tällä hetkellä sitä ei ole, mutta suunnitelmissa kuitenkin. Great Granit.


Kauppa täynnä kivoja säilytysratkaisuja ja kaikkea muutakin kivaa. Ostin mm. sellaisen valkoisen tussin, jolla voi kirjoitella sileille pinnoille esim. lasiin, muoviin, kaakeliin, peiliin, ikkunaan, metalliin ja jälki lähtee pyyhkimällä. En ole vielä kokeillut, joten perästä kuuluu.


Säilytyspurkkien maalaaminen on käynyt mielessä sen sata kertaa, mutta tekemättä on jäänyt. Granitissa oli ruokailuvälineet laitettu maalattuihin purkkeihin ja päätin taas hamstrata muutaman sopivan säilykepurkin kaupasta. Tarvista olisi mm. värikynille.




Muutama minuutti ja meidän pikku murunen täyttää kymmenen vuotta! Miten tuo aika on voinutkaan mennä niin nopeasti??? N.Y.T se on just nyt. Paljon ONNEA!

Ja hyvää yötä lukijat ja lämpimästi tervetuloa uudet!

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Itku pitkästä ilosta



Ihana kesäloma. Ihana kesälomareissu. Ollaan hurviteltu lähes kaksi viikkoa, ensin Tampereella ja sitten Helsingissä. Nyt ollaan sitten kotimatkalla ja hieman on haikeat tunnelmat, mutta niin se on aina Helsinki -loman jälkeen. Molemmat siskoni asuvat siellä ja ikävä jää aina. Tottahan toki kiva on palata kotiinkin. Tosin ei ilmojen puolesta, siellä kun tuntuu olevan mittari kohta pakkasen puolella. No ainakin melkein. Ja vettä tulee kuin Esterin persukkeesta. Meidän reissun aikana ei nimittäin satanut kuin tuloiltana Tampereella. Aurinko paistoi kaiket päivät. Uskomatonta! Voimauttavaa aloittaa syksy ja uusi työ näillä eväillä. (Skumpalla, eheheh...) 






Kaikki kuvat ihanaisesta Suomenlinnasta, jonne teimme päiväretken helteisenä lauantaina. Päivä oli saanut muutkin seurueet liikkeelle, mutta lopulta tunnin jonotus palkittiin ja pääsimme lautalle. Talviturkkikin tuli heitettyä. Hyvä minä, jei! Tosin taisi jäädä ainoaksi uintikerraksi tälle kesälle, jos ei lasketa Kumpulan maauimalaa, jossa pulikoimme ja saunoimme eilen. 

Kaksi viikkoa lomaa jäljellä. Siihen mahtuu vielä monta kivaa juttua mm. kuvassa näkyvän neitosen synttärit. Synttäritarvikkeita on matkakassit pullollaan. Sellaista, mitä meiltäpäin ei saa. Miss Etoilea, Tigeria jne. Niistä juttua sitten myöhemmin. 

Nyt juna lähestyy jo tuttuja maisemia. Kohta päästään omaan kotiin nukkumaan ja nähdään ikiomat rakkaat. Ikävähän jo. ♥


tiistai 2. heinäkuuta 2013

Nostan tanssien jalkaa...


Venla lähti perjantaina ystävänsä mummolaan Pohjanmaalle. Ohjelmassa PowerParkkia sun muuta mukavaa. Voi iloa! Meillä oli siis lapsivapaa viikonloppu, pidennetty viikonloppu itseasiassa ja teki kuulkaas terää. Pakko myöntää. Miten paljon saa aikaan, kun lapsi reissussa, eikä tarvitse järjestää kaikenmaailman ohjelmaa ja sirkushuveja. Kyllä kahden kanssa oli sen suhteen helpompaa. Tosin nyt alkaa olla jo aika kova ikävä. ♥ Kohta reissulaisen pitäisikin ilmestyä kotinurkille.

Perjantai-iltana, miehen kotiuduttua työmatkalta, pyöräilimme pizzat ja bisset korissa jokirantaan syömään. Istuskelimme isoilla kivillä ja vaihdoimme viikon kuulumiset. Kotipihalla otimme vielä mölkkymatsin ja suunnittelimme pihahommia. Toteutus onkin toinen puoli, mutta hyvin suunniteltuhan on puoleksi tehty. Let's see!



Lauantai-iltana olimme ystäväperheen uuden, upean terassin avajaisissa. Siitä suuntasimme porukalla kaupunkiin jatkoille ja huhhuijaa, ilta venähti aamun pikkutunneille. Seuraavan päivän saldona pään jomotus ja armoton väsymys, mutta miten hauskaa meillä olikaan! Jalat kipeät tanssimisesta ja sellaista nauruterapiaa, että vatsassa tuntuu vieläkin. Kesäillat ja ystävät ♥

Alkuviikko onkin mennyt siivoillessa, pestessä pyykkiä ja järkkäilessä paikkoja. Facen kirpparia olen pitänyt urakalla ja tavara on vaihtanut omistajaa kiitettävästi. Nyt täytyisi alkaa miettimään, mitä sitä pakataan seuraavalle reissulle, joka koittaakin yllättävän pian... Sitä ennen vietetään vielä grilli-iltaa ystävillä ja nähdään vanhoja tuttuja vuosien takaa. Yksi epävirallinen työpalaverikin tiedossa. Ja ennenkaikkea keskimmäisen ♥ juhlapäivä torstaina!