maanantai 23. heinäkuuta 2012

Onni ♥

Venla Rumpali

Valokuvakilpailu täällä http://pienilintu.blogspot.fi/

Voit äänestää kuvaani, joka on nro 11

Kiitos!

lauantai 14. heinäkuuta 2012

Voihan donitsi!


Tuli sitten ostettua donitsikone. Voihan turhake, mutta niin ihana! Miten olenkaan tullut toimeen ilman, hehhehh. Tämä tietää sitten sitä, että lenkkeilyä on lisättävä. Tai edes aloitettava. Jälleen kerran. Mihin hittoon se into ja tsemppi aina häviää...


Eilen Venla oli yökylässä ja me kävimme leffassa naapurin pariskunnan kanssa. Meillä on muutes tosi kivat naapurit ja varsinkin näin kesäisin tulee vietettyä aikaa yhdessä. Leffan jälkeen kävimme paikallisessa yhdellä ja tulimme istuskelemaan meidän terassille. Ilma oli kovin syksyinen. Onneksi hyvä seura lämmitti mieltä. Mutta missä piileksii lämpimät kesäillat??? Tai edes päivät. 




Kuva ei ole meidän terassilta vaan työkohteestani. Tosin kaikki kamat ovat meidän, olivat lainassa. Nyt ollaan kuitenkin lomalla ja ensi viikolla lähdetään reissuun. Asuntomessuille pitäisi päästä ja samalla reissulla menisi Angry Birds -puisto sun muut huvitukset. Oletteko käyneet, kokemuksia? Ja missä kannattaisi yöpyä?

Tämä oli varsinainen pikapostaus, nyt sinne lenkille, onneksi on tuo koira, joka vie naista... Nyt ei edes sada, jeeeeee, joten pakataan koira autoon ja käydään iltalenkki vähän eri maisemissa. Sitten tiedossa taas leffailta, tosin omalta kotisohvalta. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

torstai 5. heinäkuuta 2012

Täällä taas


Kodistamme löytyy pieniä turkoosin värisiä yksityiskohtia. Olen huomannut hamstraavani sitä pienissä erissä. Samoin on käynyt keltaisen kanssa, joka ei ole kuulunut lempiväreihini koskaan. Keltaisista ruusuista en tykkää oikein vieläkään. Mutta keltaisen ja mustan yhdistelmä on siis niin pop. Finlaysonin verkkokaupasta tilasin keltaiset Elefantti tyynyt ja ne on niin KIVAT! Naisen mieli on muuttuvainen. Ainakin tän naisen. Ja katsokaa, mitä mun kaapista löytyy. Kyllä. Keltaista Teemaa. Enpä olisi uskonut joku aika sitten.



Otin parista keittiön kaapista ovet pois ja kaapin takaseinälle teippasin Rie Elise Larsenin paperin. Saman Larsenin on myös tuo lintumobile ylemmässä kuvassa. Lemonade laatikon hankin jo viime kesänä. Olisikohan tuo toiminut turkoosin värin inspiroijana... Voi olla, en muista. 


Tänään kävimme kävelykadulla. Kauppakatu (pääkatu) on muutaman päivän suljettuna ja sinne on pystytetty reilut sata kojua, erilaista myyntipistettä. Mitään erityistä en ostanut, mutta ihanaa thairuokaa ostimme ja menimme puistoon picnicille. Sisko, Venla ja minä. Aurinko lämmitti. Toivotaan, että huomennakin...

Nyt on mentävä nukkumaan, kello jo kohta yksi yöllä. Ollaan siis jo torstain puolella. Perjantaina miehellä viimeinen työpäivä ja sitten saa jäädä lomailemaan meidän kanssa. Ja ensimmäisenä TO DO -listalla on riippukeinun asennus. ;)

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Yhtä juhlaa




Ihan ensiksi haluan kiittää teitä kaikkia lukijoita, jotka jaksatte käydä täällä. Uudet lukijat olette lämpimästi tervetulleita. Ihanoita olette kaikki! ♥

Kesäkuun juhlat on juhlittu. Omat ja muiden. Kummipoika sai nimen, toinen pääsi ripiltä. Osa juhlista jäi väliin päällekkäisyyksien vuoksi. Harmi, kun ei voinut kaikissa olla mukana, mutta yhtä juhlaa on kesäkuu ollut jokatapauksessa. Juhannuskin siinä välissä. Lisää juhlia on tiedossa tässä kuussa. Huomenna keskimmäinen täyttää 18 v. Loppukuusta nuorimmainen 9 v. Nyt toivon aurinkoa ja pihajuhlia. Kovin on sateista ollut. Nyt kuitenkin paistaa, pitäisi ehkäpä jatkaa terassin käsittely loppuun. Ollut hieman hidasta hommaa näillä ilmoilla.



Viikonloppuna kävimme Kuopiossa. Se oli sellainen minihotelliloma yhdistettynä hieman työjuttuihin. HopLop ja IKEA niissä piti ehdottomasti päästä käymään. Molemmat vaativat kovaa kuntoa, mutta onneksi me naiset (Venla ja minä) omamme lähes huippu-urheilijan kunnon näissä asioissa. Reissu teki terää meille kaikille, mukavaa yhdessäoloa ja irtiotto arjesta.

Sisko ♥ tuli viikoksi lomalle, miten olenkaan kaivannut hänen seuraansa. Tänä aamuna hän oli hakenut paikallisesta leipomosta täytetyt sämpylät ja leivokset ja tuli meille aamukahville. Tähän voisi tottua, että aamupalat kannetaan suoraan eteen leipomosta. Parhautta! Sitten lähtivät Venlan kanssa mummulaan. Venla sanoi, että tulee yhdeksään mennessä illalla. Joku muukin on siis kaivannut häntä kuin minä.

Aamulla saatoin keskimmäisen junalle. Haikeana katsoin hänen peräänsä, mutta kuitenkin onnellisena. Nuori, elämä edessä ja monet valinnat. Huoleton ja vapaa. Odotettu ja ansaittu kesälomareissu Helsinkiin ja elämänsä ensimmäisille festareille Lahteen oli alkamassa. Voin vaan kuvitella fiilikset. Eihän siitä omasta nuoruudesta niin pitkä aika ole, eheheh...

Päivällä nautin yksinolosta ja leikatun nurmikon tuoksusta, kesästä. Pienistä hetkistä isoja iloja. Nyt laitan saunan päälle, juomat kylmään ja odotan siskoa meille. Ihania kesäiltoja sinne sinullekin!