keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Pyöräretkiä odotellessa...


Lunta on. Ja hitosti. Lumitöitäkin piti vielä tänään tehdä. Tämä pyörä lojuu meidän takapihalla kuusen alla kesät talvet. Mies olisi  nakannut jo kaatiskuormaan, mutta kiljuen pidin siitä kiinni. Ei missään nimessä. Tärkeä kapistus kantamaan kukkakoria kesäisin tai lyhtyä syksyisin. 

Tai sitten siinä voi keikkua muuten vaan...


Leikkimökin katto kertoo lumimäärästä, auts! Tuntuu toivottomalta. Nämä ei sula IKINÄ!


Pääsiäinen lähestyy, se on kiva juttu se! Molemmat siskoni tulevat Helsingistä, joten mukavaa yhdessäoloa luvassa. Ja mieskin kotiutuu parin viikon työreissultaan samoihin aikoihin. Ohrat ja herneenversot on laitettu itämään. Toivottavasti tuottavat satoa, sillä nyt ei taida ehtiä uusintakierrokselle enää. 

Hiihtolomaviikolla käväisin Rockserilla. Myymälä sijaitsee muutaman sadan metrin päässä kotoamme. Ostin Venlalle sadetakin, joka näkyy kuvassa. Tuo on kiva laittaa vaikka kouluun, ei niin tyypillinen sadetakki. Samalta reissulta löytyi ylemmässä pyöräkuvassa oleva musta takki. Tuo takki kestää myös kosteutta jonkun verran. Ihania kevätvärejäkin olisi ollut normihinnalla, mutta Venla valitsi mustan alerekistä. Sopi mulle! 

Mutta nyt kirjastoon palauttamaan pino kirjoja. Taidan ottaa koiran matkaan ja tehdä iltalenkin hieman eri maisemissa välillä. 

Muistakaa arvonta edellisessä postauksessa!

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

A.R.V.O.N.T.A


Kesäaika ja aika pitää arpajaiset.

Kuva otettu Riviera Maisonilta viime kesänä ja ihan luvan kanssa. :)


Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen. Jokainen, joka jakaa tämän ilouutisen blogissaan saa lisäarvan. Ja lisäarpoja tulee myöskin lukijoille. Ilmoitathan, monellako osallistut. 

Palkintona on tämä allaoleva sisustustarra, jonka leveys on n. 61 cm ja korkeus n. 8 cm. Väri musta.


Lohdutuspalkintona vielä ihana tiskirätti kevätsiivouksiin.




Arvonta suoritetaan aprillipäivänä 1. huhtikuuta. Tasan viikon päästä siis. Illalla. 


ONNEA KAIKILLE!




perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kauniita kontrasteja tilaan


Industrial on nyt kovin suosittu trendi. Hyvin tehdasmaisten metallijuttujen käyttö sisustuksessa on osunut silmään useassa lehdessä. Kieltämättä aika kivaa kontrastia niillä saakin aikaan. Koulussa on parasta aikaa menossa metallitöiden kurssi. Kurssiin liittyen täytyy tehdä joku juttu, joku metallijuttu luonnollisesti. Ja luultavasti ehditään tehdä useampi juttu. Ensin ajattelin valaisinta. Mutta ongelmaksi koitui capiz -helmien saaminen, joita valaisimeen olisi tullut. Yritin kuumeisesti niitä kalastella, mutta tuloksetta. Tyylivarkaista bongasin kivan kurkkupurkeista tehdyn säilytysjärjestelmän eteiseen. Ja siitä se idea sitten lähti ja työ on vaiheessa. Katsotaan saanko mitään julkaisukelpoista aikaan.





Kahdessa ylimmässä kuvassa olevat (arkku&pöytä) ovat Hobby Hallin uutta Industrial -sarjaa. 
Alemmat kuvat ovat Habitaresta ja kirjain Asuntomessuilta räpsäisty kuva.


Kevät tekee tuloaan ja yleensä ihanat vaahtokarkkivärit valtaavat kodin, mutta entäs nyt? Huomaan kaipaavani selkeitä linjoja, mustaa, valkoista, graaffisuutta. Viimeisin ostos oli Prisman tyynyosastolta kärryyn hypänneet tyynyt. Musta-valkeat. Kauniit pastellit kuuluvat kyllä kevääseen ja kesään, joten eihän niistä täysin voi luopua. KoKo -mukeja hankin ainakin, josta aikaisemmassa postauksessa jo mainitsin.

Kävin uuden työni koulutuksessa Kuopiossa ja sen jälkeen on kuulkaas suunnitelmat taas muuttuneet. Kuka pysyy kärryillä. En meinaa itsekään. Elämä on yllätyksiä täynnä, ihania sellaisia. Mutta niistä sitten myöhemmin, kunnes on nimiä paperilla ja päätökset satavarmoja. Jännittäviä aikoja. ;)))

Tänään kävin tutustumassa ja kuvaamassa uutta, mielenkiintoista projektia. Hirrrveen ihana kohde, että voisin ostaa koko talon! Oli tiiliseinää ja rautaiset kierreportaan jaj jaj... Ja neliöitäkin melkein neljä tuhatta. Kysymyksessä siis julkinen tila. Katsotaan nyt mihin aika riittää, mutta niin mielelläni suunnittelisin uutta ilmettä, faceliftiä, tähän vanhaan 50 -luvun loppupuolella rakennettuun, rakennushistoriallisesti arvokkaaseen kohteeseen. 

Lomaviikko lähenee loppuaan. Venla on ollut taas sairaana. Ensin angiina, joka oli kolmas!!! muutaman kuukauden sisällä. Lääkekuuri loppui maanantaina, tiistaina nousi taas kuume. Nyt sitten korvatulehdus. Että sitä rataa. Mutta nyt koiran lenkitys. Onneksi mies tulee huomenna ja on kaksi viikkoa kotona, lomalla!

Vietä kiva viikonloppu










torstai 8. maaliskuuta 2012